Στηρίξτε και εσείς το Φεστιβάλ Πάρου 2022! Κύριο

4 Ιουνίου, 2022 4180

Το Φεστιβάλ Πάρου συνεχίζει για πέμπτη χρονιά ό,τι ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το 2018. Μέσα από ένα ετήσιο πρόγραμμα δράσεων, έρευνας και σχεδιασμού το Φεστιβάλ Πάρου κορυφώνεται στις 8, 9 & 10 Ιουλίου 2022 ―τρεις μέρες γιορτής του πολιτισμού για το νησί, ανακάλυψης της ιστορίας του τόπου, τρεις μέρες διασκέδασης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις σύγχρονης τέχνης με την συμμετοχή σημαντικών εικαστικών καλλιτεχνών, μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιωματικών εργαστηρίων, ξεναγήσεων και επισκέψεων σε ιστορικά κτίρια και μνημεία του παραδοσιακού οικισμού. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ Πάρου έχει αποκλειστικά μη-κερδοσκοπικό χαρακτήρα και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες του τις δράσεις. Η χρηματοδότηση προέρχεται κυρίως από ιδιώτες και επιχειρήσεις της Πάρου. Η υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού είναι πολύ σημαντική και για αυτό το λόγο το Φεστιβάλ Πάρου ζητά την συνδρομή σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

>Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6977723555