Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

«Δεν υπάρχουν Άγγελοι σου λέω...»

02 Απριλίου, 2019

Κύριε Άγγελέ μας

Πριν απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση της «εκ βαθέων» συνέντευξής σας, λέτε ότι χρωστάτε κάποιες εξηγήσεις στους δημότες της Πάρου. Σωστά. Αυτές θα μας τις δώσετε στα δικά μας ερωτήματα στο τέλος, αφού μας επιτρέψετε να σχολιάσουμε τα «εκ βαθέων» λεγόμενά σας. Επαναλαμβάνουμε... τα δικά σας λεγόμενα.

Ομολογείτε ότι είχατε γνωστοποιήσει στον υποψήφιο, τότε, δήμαρχο Πάρου, ότι αν εκλεγείτε θα σταματήσετε την εργασία σας και θα ασχοληθείτε με τα του δήμου. Αυτό κύριε Άγγελε μου λέγεται συναλλαγή. ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Συνεχίζοντας, καταγγέλλετε... προεκλογικές συναλλαγές. Και να δεχτούμε τις υποκειμενικές σας αλήθειες, βγαίνει ένα συμπέρασμα: όποια συμφωνία δεν σας αποφέρει ίδιον όφελος τη θεωρείτε «συναλλαγή».

Αμέσως μετά, πάλι εσείς ο ίδιος, ομολογείτε επί λέξει για κάποιον κύριο ΤΑΔΕ, ότι:
«Ο τάδε, θα φύγει από εκεί που εργάζεται και θα απασχοληθεί αποκλειστικά με τον δήμο».
Και αυτό το καταγγέλλετε. Αυτό που, πάντα με τα λεγόμενά σας, κάνατε εσείς πρώτος, το καταγγέλλετε. Και το προχωράτε, λέγοντας πάλι επί λέξει:
«Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ομολογούσε τόσο ξεδιάντροπα και τόσο κυνικά, το μέγεθος της συναλλαγής που είχε συμφωνηθεί;».
Συνεχίζετε τις καταγγελίες λέγοντας:
«ο δήμος δεν είναι ΟΑΕΔ».
Σωστό κύριε Άγγελέ μας, αλλά αυτό, θα συμφωνείτε, πρέπει να ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των Αγγέλων.

Μετά από αυτά τα τρομερά, διαχωρίσατε τη θέση σας, όπως και πάλι εσείς λέτε.
Πριν περάσουμε στο επόμενο, ίσως, θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και σε κάτι. Είστε χρόνια στον εκλογικό στίβο και γνωρίζετε ότι σε οποιασδήποτε διαδικασία εκλογών, επιβάλλεται να υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες για την εξεύρεση ικανών στελεχών διαφορετικών ιδιοτήτων, που μετεκλογικά θα στελεχώσουν το όποιας μορφής Δ.Σ. Αλλοίμονο να μην γινόταν έτσι. Ας μην ποινικοποιούμε λοιπόν τις οφειλόμενες κινήσεις μας. Ας μην χρησιμοποιούμε τη λέξη συναλλαγή με αρνητική ερμηνεία. Συναλλαγή κάνουμε και με τον ταμία της τράπεζας. Δεν την κλέβουμε...

Συνέχεια των «εκ βαθέων» σας. Και πάλι επί λέξει, λέτε:
«Στη σύνθεση του ψηφοδελτίου που επιχειρούσε πριν από την κατάθεσή του στο πρωτοδικείο Σύρου, πρόβαλα αντιρρήσεις για κάποια πρόσωπα που σκεφτόταν να συμπεριλάβει».
Και εσείς, διαφωνήσατε. Μας λέτε ξεκάθαρα ότι ο υποψήφιος, τότε, δήμαρχος, σας αποκάλυψε τις σκέψεις του, αλλά, είχε το θράσος να επιλέξει μόνος του το συνδυασμό που ηγείτο. Τι να σχολιάσω τώρα; Δεν σχολιάζω...

Συνεχίζουμε. Μια συμφωνία κυρίων (δεν βάζω εισαγωγικά στο... κυρίων) προϋποθέτει δύο κύριους. Αν πιστέψουμε ότι ο ένας εξαπατήθηκε, βγαίνει (και πάλι άμεσα σαν κύριος) και γνωρίζει στον κόσμο το όλο θέμα. Αν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά της γνωστοποίησης, ή όχι, μιας συμφωνίας κυρίων, είναι μεγάλο θέμα και ας μην το αναλύσουμε τώρα. Ας πούμε ότι τον «πνίγει» το δίκιο και το κάνει. Πότε; Είπαμε άμεσα. Όχι μετά από πέντε χρόνια, που εντελώς τυχαία είναι και παραμονές εκλογών. Θα ήταν άδικη η σκέψη κάποιων ότι π.χ. ζητήσατε και πάλι κάποια ανταλλάγματα, για το καλό του τόπου πάντα, δεν τα πήρατε... και προβήκατε σε «αποκαλύψεις». Πέντε χρόνια δεν σας «έπνιξε» το δίκιο σας;

Ας πάμε τώρα στις εξηγήσεις που χρωστάτε στους δημότες της Πάρου. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που για δικούς τους λόγους παραιτήθηκαν, δεν ανεξαρτητοποιήθηκαν. Έδωσαν τη θέση τους στον επόμενο. Εσείς ανεξαρτητοποιηθήκατε. Προφανώς, υποθέτουμε (για το καλό του τόπου και πάλι) εσείς μείνατε ως ανεξάρτητος. Μπορείτε να μας πείτε αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια της ανεξαρτησίας σας, αν φέρατε π.χ. μια ολοκληρωμένη πρότασή σας στο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστεί και δεν ψηφίστηκε; Μήπως η αλήθεια είναι ότι δεν φέρατε ποτέ καμία; Να μην αφήσουμε ερωτηματικά: καμία.

Υ.Γ.: Για την προτροπή σας τι να ψηφίσουμε σήμερα είστε σίγουρος; Μήπως μετά από πέντε χρόνια μας λέτε πάλι ότι κάνατε λάθος; Αν τελικά ήταν υποψήφια δήμαρχος η κυρία Πρωτολάτη, που πάλι εσείς ομολογείτε στην «εκ βαθέων» συνέντευξή σας ότι «Δεν έκρυψα ποτέ τη στήριξή μου σε πιθανή υποψηφιότητα της Γρηγορίας Πρωτολάτη» θα μας λέγατε τα ίδια για τον υποψήφιο δήμαρχο που, τελικά, στηρίζετε;

www.parosin.gr

 

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31