Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Προς Πρόεδρο Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Πάρου: Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!

29 Οκτωβρίου, 2018

Ο Φίλιππος Φόρτωμας είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δικαίωμα του και του ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια του.

Αλλά σε καμία περίπτωση ο νεαρός επίδοξος πολιτικός δεν εκπροσωπεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Πάρο.

Η ιδιότητα ως διορισμένος ειδικός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, δεν του δίνει το δικαίωμα να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του στις εθνικές επετείους και μάλιστα να καταθέτει στεφάνι ως κομματικός εκπρόσωπος.

Η ευθύνη για το βαρύ αυτό ατόπημα το οποίο είναι και βαρύ πολιτικό παράπτωμα βαραίνει τον νέο εν δυνάμει πολιτικό, αλλά και την πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κα Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου.

Η κα Χατζηγεωργίου είχε την ευθύνη και υποχρέωση εάν η ίδια δεν επιθυμούσε να καταθέσει στεφάνι να ορίσει ένα εκλεγμένο μέλος της τοπικής και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να αφήσει τον κο Φόρτωμα να προβεί σε αυτήν την αντιδεολογική πολιτικά ενέργεια.

Εάν η κα Χατζηγεωργίου θέλει προσωπικά να στηρίξει τον κο Φόρτωμα στις βουλευτικές εκλογές, αυτό είναι δικαίωμα της, δεν είναι όμως δικαίωμα της να δείχνει δημόσια κατέχοντας την θεσμική θέση της προέδρου, την προτίμησή της αυτή.

Η ενέργεια αυτή προσβάλει την ίδια, προσβάλει τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής και προσβάλει όλα τα εγγεγραμμένα κομματικά μέλη, ένα εκ των οποίων είναι και ο υπογράφων το κείμενο.

Ως ελάχιστη πράξη διαμαρτυρίας δηλώνω ότι με την πράξη της αυτή και όχι μόνο, η κα Πρόεδρος με αναγκάζει να ζητήσω επισήμως την διαγραφή μου από την τοπική οργάνωση, με επιστολή μου, την οποία και θα κοινοποιήσω στον πρόεδρο του κόμματος και στα κομματικά όργανα, στην οποία θα εκθέτω και τους λόγους.

Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, αντίθετα μάλιστα δεν έχω απολύτως καμία σχέση, τον έχω ψηφίσει μόνο μια φορά, το 2009.

Επίσης εκτιμώ και είμαι υπέρ των νέων στην πολιτική και μάλιστα ο κος Φόρτωμας ήταν στην σκέψη μου, αλλά πρέπει να τηρείται η ευγένεια, οι κανόνες, η ευπρέπεια και ο σεβασμός.

Λίγη σοβαρότητα για αυτούς που κατέχουν θεσμικές θέσεις είναι απαραίτητη και αμεροληψία επιβεβλημένη.

Ηλίας Κουντρομιχάλης

28 Οκτωβρίου 2018

πηγή: http://parospress.blogspot.com/

 

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31