8ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου: Η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης Κύριο

18 Απριλίου, 2018 1317

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα μας www.poparou.gr αναρτήθηκε η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης για τα εκπτωτικά εισιτήρια (40% στων επιβατών και 30% στα οχήματα), που μας παρέχει για άλλη μια χρονιά η εταιρεία BLUE STAR FERRIES με τα πλοία της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή των εκπτωτικών εισιτηρίων η πληρωμή της συμμετοχής του αγώνα (15€) στο λογαριασμό του συλλόγου στην ALPHA BANK ME IBAN: GR18 0140 6290 6290 0210 1027 400.

Ευχαριστούμε πολύ την BLUE STAR FERRIES για τη χορηγία της.

______________________________________________

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΡΟΥ

8ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΟΥ

Το αθλητικό γεγονός που έγινε θεσμός στο νησί μας με μεγάλη απήχηση στο χώρο της ποδηλασίας, διεξάγετε για όγδοη συνεχή χρονιά. Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και την υποστήριξη της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π του Αθλητικού Ομίλου Πάρου των τοπικών δημοτικών διαμερισμάτων, πολιτιστικών συλλόγων και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων, διοργανώνουν τον 8ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΡΟΥ στις 9 Ιουνίου 2018. Με συνολική απόσταση 65 χλμ και τη διαδρομή να διέρχεται από όλα τα χωριά της Πάρου Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου , δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με το ποδήλατό τους τις ομορφιές του Νησιού!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 Έναρξη λειτουργίας Γραμματείας (Παραλιακή οδός Παροικίας Πάρου έμπροσθεν Αγίου Κωνσταντίνου - Κάστρο ), Παρουσίες - Παραλαβή Αριθμών & Τεχνικός Έλεγχος.

16:30 Έναρξη ποδηλατικού γύρου.

Προεκκίνηση: 4 χλμ. (περιμετρικά οικισμού Παροικίας όπου οι συμμετέχοντες θα πηγαίνουν όλοι μαζί).
Αγωνιστικό μέρος: 61 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Παροικία (αφετηρία στην παραλιακή οδό Παροικίας από ύψος Αγ. Κωνσταντίνου) - Νάουσα - Υστερνι - Κώστος - Λεύκες - Πρόδρομο - Μάρμαρα - Μάρπησσα - Πίσω Λιβάδι - Λογαράς - Δρυός - Άσπρο Χωριό - Αγκαιριά - Αλυκή - Αγκαιριά - Πρώην Αεροδρόμιο - Βουτάκος - Παροικία (είσοδος από περιοχή Αγία Άννα και τερματισμός στη παραλιακή οδό μπροστά από Αγ. Κωνσταντίνο)

21:00 Βραβεύσεις νικητών (στην παραλιακή οδό δίπλα από τον τερματισμό).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα Αντοχής έχουν όλοι όσοι είναι ηλικίας 15 ετών και άνω. Ο Ποδηλατικό Γύρος Πάρου με ποδήλατα δρόμου απευθύνεται σε ποδηλάτες που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και δεν έχει το χαρακτήρα ποδηλατοβόλτας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και διευκόλυνση η εγγραφή των ενδιαφερομένων θα γίνεται και μέσω Ηλεκτρονικής Φόρμας έως και 3/6/2018 και μέχρι τις 24:00.
Η συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση που αποστέλλεται ηλεκτρονικά δεν είναι απαραίτητο να είναι υπογεγραμμένη . Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και υπογράφεται τη μερα του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ: 15 – 18 ετών
ΕΝΗΛΙΚΟΙ: Α1: 19 – 29 ετών
Α2: 30 – 39 ετών
Α3: 40 – 49 ετών
Α4: 50 – 59
Α5: 60 +
Γυναικών

ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά την λήξη του ποδηλατικού γύρου, θα γίνουν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα.
Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα παραλάβει Κύπελλο και χρηματικό ποσό πενήντα ευρώ (50€).
Οι 6 πρώτοι του αγώνα σε κάθε κατηγορία θα βραβευθούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Αναμνηστικό Δίπλωμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας. Όλα τα ζητούμενα στοιχεία δηλώνονται υποχρεωτικά. Αν υπάρχουν παραλήψεις, η συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή.
Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής (www.poparou.gr) μέχρι και 3/6/2018 ή στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα 07:30 - 08:30.
Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από το γονέα με θεωρημένο από δημόσια υπηρεσία το γνήσιο της υπογραφής .
Υπεύθυνη Δήλωση απαιτείται και για τη συμμετοχή των ενηλίκων.
Η Υπεύθυνη Δήλωση θα υπάρχει στο www.poparou.gr και θα παραδίδεται στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
Ως επιβεβαίωση έγκρισης της συμμετοχής σας θα ενημερώνεστε από τη λίστα συμμετοχών που θα αναρτάται στο www.poparou.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ακόμα και στις επίσημες προπονήσεις(π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά τον αγώνα), με το ποδήλατό σας και τον εξοπλισμό του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. (ιδιαίτερα η τήρηση της διπλής διαχωριστικής γραμμής).
Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα ατυχήματα, φθορές ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν πάνω από πενήντα εθελοντές και τουλάχιστον δέκα μοτοσικλέτες για την ασφάλεια των των συμμετεχόντων. Επίσης τους ποδηλάτες θα ακολουθεί ασθενοφόρο όχημα και Ιατρός.
εκπρόθεσμος χρόνος τέσσερις (04) ώρες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ και περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, αναμνηστικό T-SHIRTS, ενεργειακές μπάρες και ισοτονικά ποτά..

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, οι διοργανωτές αποφασίζουν επί τόπου και τελεσίδικα και έχουν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα και τη σύμπτυξη κατηγοριών.

ΛΟΙΠΑ

Ο Σύλλογός μας, μέσω χορηγίας της Blue Star Ferries, θα παρέχει έκπτωση 40% στα εισιτήρια των αθλητών/ποδηλατών και 30% έκπτωση των οχημάτων τους από και προς τον Πειραιά , με πλοία της εταιρίας.
Προϋπόθεση για την έκπτωση εισιτηρίου είναι η καταβολή της συμμετοχής των 15,00 ευρώ με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, στο ΛΟΓ/ΣΜΟ ALPHA BANK ME IBAN:GR18 0140 6290 6290 0210 1027 400. Η έκπτωση θα ισχύει και για τον συνοδό τον οποίο θα δηλώνετε στη φόρμα.
Δηλώνετε έως 3/6/2018 στη Φόρμα Συμμετοχής στο www.poparou.gr ημερομηνίες και ώρες άφιξης/αναχώρησης, καθώς και αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε να σας εκδοθούν τα εισιτήρια.
Η παραλαβή των εισιτηρίων από Πειραιά προς Πάρο καθώς και της επιστροφής θα γίνεται από το πρακτορείο Gelasakis STC ΤΗΛ 210 4222440 δίπλα από το λιμεναρχείο, Ακτή Τσελέπη
Παραλαβή εισιτηρίων μέχρι 4/6/2018

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από το site του Α.Π.Ο. ΠΑΡΟΥ και μέσα από τη σελίδα του Α.Π.Ο. ΠΑΡΟΥ στο facebook.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6937147771 - 6977630512 - 6987985737

Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου