Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 - ParosIn.gr

Ο Δήμος Αντιπάρου, με σεβασμό στην ιστορία του τόπου, βαθειά επίγνωση του πολιτιστικού πλούτου, με αίσθημα ευθύνης όσον αφορά την στήριξη των ανασκαφών στο Δεσποτικό και κυρίως την ανάγκη πληροφόρησης σχετικά με τον αρχαιολογικό χώρο και τα ευρήματα μας, προχώρησε στην έκδοση ενός ιδιαίτερου βιβλίου με τίτλο: «Δεσποτικό, ταξίδι στο Χρόνο».

Επίσης, στα πλαίσια της προστασίας και της ανάδειξης της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, ο Δήμος υποστηρίζει σημαντικά το δύσκολο έργο της ανασκαφής, της προστασίας και της αναστήλωσης των μνημείων στο Δεσποτικό και πρωτοστάτησε στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την ανάδειξη του ιερού του Απόλλωνα, αλλά και του Κάστρου Αντιπάρου.

Το βιβλίο διατίθεται στο Λαογραφικό Μουσείο Αντιπάρου και στα βιβλιοπωλεία: «Πάπυρος» και «Αρόδο» στην Αντίπαρο και στην «Αναγέννηση» στην Παροικιά της Πάρου.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αντιπάρου ΚΕΔΑ / KEDA Municipality of Antiparos

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Αρχαιολογική ημερίδα

Αντίπαρος, Σάββατο 15-9-2018

Αίθουσα Καλουδά

Σας γνωρίζουμε ότι η ΕΦΑ Κυκλάδων, σε συνεργασία με τον Δήμο Αντιπάρου, διοργανώνει στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αντίπαρο (Αίθουσα Καλουδά του Σχολικού Συγκροτήματος του νησιού) μία ανοιχτή στο κοινό αρχαιολογική ημερίδα με σημαντικούς ομιλητές - πρωταγωνιστές της αρχαιολογικής έρευνας στην Αντίπαρο, τις Κυκλάδες και το Αιγαίο γενικότερα (ακολουθεί το πρόγραμμα).

Η ημερίδα αυτή, η οποία απευθύνεται στους Αντιπαριώτες, στους φίλους και τους επισκέπτες του νησιού, θα αναφέρεται τόσο στο αρχαιολογικό έργο του παρελθόντος όσο και στις εργασίες των τελευταίων χρόνων καθώς και στις εργασίες ανάδειξης αυτού του μνημειακού πλούτου που υλοποιούνται ήδη ή προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον.

Όπως έχει γίνει κατανοητό σε όλους, αυτός ο πολιτιστικός πλούτος που έχει κληρονομήσει το νησί της Αντιπάρου από την Ιστορία, μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης συμβάλλοντας στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος του τόπου σε μια ολιστική θεώρηση, στην οποία εντάσσονται πέραν των υλικών καταλοίπων του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος και τα άυλα τεκμήρια της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης της Αντιπάρου.

Ιδιαίτερη θέση στην ημερίδα έχει η παρουσία τριών σημαντικών ερευνητών των αρχαιοτήτων και μνημείων της Αντιπάρου και των νησίδων της: της κας. Φωτεινής Ζαφειροπούλου, Επίτιμης Εφόρου Αρχαιοτήτων, η οποία στο τέλος της δεκαετίας του 1950 διεξήγαγε ανασκαφές στο Δεσποτικό υπό την διεύθυνση του Ν. Ζαφειρόπουλου, του καθηγητή Colin Renfrew, Λόρδου Renfrew του Kaimsthorn, ο οποίος τη δεκαετία του 1960 ανέσκαψε πρώτο νεολιθικό οικισμό που ερευνήθηκε στις Κυκλάδες, στο νησάκι Σάλιαγκος, και της ομότιμης καθηγήτριας Μάρως Φίλιππα Αποστόλου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η οποία μελέτησε το Κάστρο της Αντιπάρου την δεκαετία του 1970.

 

41122999 1106229002879462 1500179742316298240 n

 

41147352 1106229006212795 1748679549266165760 n

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(εργολάβου καθαρισμού του Νηπιαγωγείου Αντιπάρου)

Η Σχολική Επιτροπή Α’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αντιπάρου ανακοινώνει ότι:

Πρόκειται να προσλάβει εργολάβο καθαρισμού του Νηπιαγωγείου Αντιπάρου για το Σχολικό έτος 2018-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αντιπάρου (2284061570), την Σχολική επιτροπή (Τριαντάφυλλος Γιάννης - 6937929783) ή τον σύλλογο γονέων (Κοντούλη Τατιάνα - 6943255990).

φωτο: αρχείο

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 11/09/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

ΘΕΜΑ 1ο: «Σύνταξη 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2018»

ΘΕΜΑ 2ο: «Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο Αντιπάρου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά που θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Εφετείου Αιγαίου που αφορά την με αρ. ΑΒΕΜ ΠΡ 19/19-1-2012 Προσφυγή του Ιωάννη Αργυρίου κατά του Δήμου Αντιπάρου»

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 17:15

Θαλάσσια διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 43χρονης από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Τ/Ρ-Ε/Π «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν.Π. 43 και

- 85χρονου από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Επίσης:

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 5χρονης από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΤΕΛΙΟΣ» ν. Ίου 16 και

- 39χρονου από το λιμένα Καταπόλων ν. Αμοργού στο λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.N. 64.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες χθες, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

φωτο: αρχείο

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Στη Σίφνο το 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Το Φεστιβάλ έχει πλέον διεθνή απήχηση με συμμετοχές από Βραζιλία, Ιταλία, Ισπανία και Κύπρο, ενώ το «παρών» δίνουν και άλλες περιοχές της χώρας

Για 12η χρονιά φέτος, στη Σίφνο, στη γενέτειρα του Νικόλαου Τσελεμεντέ, του «προκαθήμενου» της ελληνικής γαστρονομίας, πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου το «Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές».

Το Φεστιβάλ που έχει πλέον διεθνή απήχηση, ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα φεστιβάλ γαστρονομίας στην Ευρώπη, αποτελεί συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 -η οποία συμμετέχει με την πρέσβειρά της, σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- και τον Δήμο Σίφνου.

Σημειώνεται ότι το 2016 το Φεστιβάλ της Σίφνου απέσπασε το Βραβείο «European Gastronomic Festival 2016», της CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας) στο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διασφάλισε και φέτος την διεθνή εμβέλεια του Φεστιβάλ, όπως είχε δεσμευτεί πέρυσι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. Με δική της πρωτοβουλία διοργανώθηκε δημοσιογραφική αποστολή με Ιταλούς συντάκτες γαστρονομίας, σε συνεργασία με την Λομβαρδία – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2017 και το γραφείο του ΕΟΤ Μιλάνου. Επίσης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα, στο Φεστιβάλ της Σίφνου υπάρχει συμμετοχή με πενταμελή αντιπροσωπεία που θα παρουσιάσει βραζιλιάνικες σπεσιαλιτέ, ενώ και η Ιταλία συμμετέχει με τον διάσημο Σεφ Francesco Pardera. Για πρώτη φορά συμμετέχει και η Ισπανία, με 9μελή αντιπροσωπεία.

Τα νησιά που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ είναι: Αμοργός, Άνδρος, Αντίπαρος, Ίος, Κέα, Κίμωλος, Κύθνος, Λέρος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σύρος και Σχοινούσα.

Ειδικότερα η Άνδρος, η Αμοργός, η Σαντορίνη, η Ίος, η Πάρος, η Σέριφος και η Σίφνος παρουσιάζουν γλυκά του γάμου με την Πρέσβειρα του Νοτίου Αιγαίου- Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Επίσης, τοπικές σπεσιαλιτέ παρουσιάζουν ο Έβρος, Κοζάνη, η Παιανία, ο Πόντος και η Κύπρος.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το εικαστικό εργαστήρι με τον εικαστικό Γιάννη Δανέλη «Συνδυάζοντας τη γαστρονομία με την τέχνη της κεραμικής και την ιστορία της τέχνης» για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και πάνω (Κοινή δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών»), εκδρομές, μουσικοχορευτικές βραδιές και άλλες.

7 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/9/7#sigProId59b978f8b3

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκευάζουμε, συντηρούμε και ομορφαίνουμε τους σχολικούς μας χώρους

Τα παιδιά μας, η ελπίδα και το αύριο του τόπου μας, σε λίγες ημέρες καλούνται να μοιραστούν την ημέρα και την καθημερινότητά τους στο δεύτερο σπίτι τους, το σχολείο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητα τη νέα γενιά και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής της. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ενός ευχάριστου, οικείου και λειτουργικού περιβάλλοντος διδασκαλίας, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μαθησιακές διαδικασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτελούνται την παρούσα χρονική περίοδο από το Δήμο Πάρου και τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πάρου, εργασίες για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων. Τα έργα κρίθηκαν απαραίτητα για την συντήρηση των σχολικών μονάδων, οι οποίες λόγω της παλαιότητας των υποδομών και των εγκαταστάσεών τους χρήζουν ανάγκης συντήρησης σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι εργασίες εκτελούνται ανά περίπτωση σε κύριους χώρους (αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία διευθυντών και καθηγητών, λουτρά) και βοηθητικούς χώρους των κτιρίων. Στο σύνολό τους οι εργασίες περιλαμβάνουν χρωματισμούς εσωτερικών χώρων, χρωματισμούς εξωτερικών χώρων και τοπικές επισκευές υγρομονώσεων – επιχρισμάτων (σε τοιχοποιίες ή/και στέγες) και εκτελούνται στα εξής κτίρια :

Νηπιαγωγεία Δρυού, Μάρπησσας, Νάουσας, Πρόδρομου, Λευκών και Κώστου.
Δημοτικά Αγκαιριάς, 1ο Παροικιάς, 2ο Παροικιάς, Νάουσας, Λευκών & Κώστου.
Γυμνάσια Παροικιάς, Νάουσας, Αρχίλοχου.
Λύκεια Παροικιάς, Νάουσας, ΕΠΑΛ

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται καθώς και ο τρόπος κατασκευής είναι σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.

Το ύψος του προϋπολογισθέντος ποσού, των παραπάνω εργασιών, ανέρχεται στο ποσό των 34.994,00 Ευρώ, (συμπ/νου του Φ.Π.Α. 24%). Ενώ σύντομα, έπονται νέα έργα για τα σχολικά κτίρια μέσω χρηματοδότησης ύψους 150.000,00 € από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πάρου, που αφορούν την εκτέλεση έργου με τίτλο «Επισκευές-συντηρήσεις σχολικών κτιρίων (2018)», συνολικού προϋπολογισθέντος ποσού 210.000,00€.

Τέλος, διεκδικήσαμε και επιτύχαμε τη χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για το έργο «Επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων και αυλείων χώρων», ύψους 84.300,00 €. Τα παραπάνω έργα αναμένεται να δημοπρατηθούν το διάστημα μεταξύ 8-15 Οκτωβρίου 2018.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/9/7#sigProIde10da6c4f1

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 16:34

Συλλήψεις σε Μήλο, Κέα & Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για υπεξαίρεση στη Μήλο

Την 05-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία το χρονικό διάστημα από 15-07-2018 έως 05-09-2018 υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό προερχόμενο από εισπράξεις κομίστρων μεταφοράς επιβατών με Δ.Χ. όχημα.

Σύλληψη ημεδαπής για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Κέα

Την 06-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 75χρονη ημεδαπή, η οποία εξέτρεφε -10- οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 06-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 06-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση έχοντας αναπτύξει ομπρέλες - ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 06-09-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 13765/07-09-2018

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Καλείσθε την 11η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Αναπροσαρμογή ή με τελών-φόρων και εισφορών του Δήμου Πάρου έτους 2019

Θέμα 2ο: Καθορισμός όρων και προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων και αυλείων χώρων»

Θέμα 3ο: Καθορισμός όρων και προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Επισκευές-συντηρήσεις σχολικών κτιρίων έτους 2018»

Θέμα 4ο: Συγκρότηση επιτροπής για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικού οδικού δικτύου»

Θέμα 5ο: Καθορισμός όρων και προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Λειτουργία Δημοτικών Κοιμητηρίων Πάρου»

Θέμα 6ο: Έγκριση του από 31-08-2018 Πρακτικού Νο3 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων) συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια οχημάτων για την εξυπηρέτηση των συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου»

Θέμα 7ο: Έγκριση του από 21-08-2018 Πρακτικού Νο2 (αποσφράγιση και έλεγχος των οικονομικών προσφορών) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ΟΜΑΔΑ Α΄)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 52354)

Θέμα 8ο: Έγκριση του από 21-08-2018 Πρακτικού Νο2 (αποσφράγιση και έλεγχος των οικονομικών προσφορών) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ΟΜΑΔΑ Γ΄)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 52356)

Θέμα 9ο: Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 10ο: Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια αργού υλικού (3 Άλφα) για συντηρήσεις δρόμων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 11ο: Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Καταλληλότητας προσφερόμενων ακινήτων για τη μίσθωση ακινήτου προς χρήση χώρου στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας

Θέμα 12ο: Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου προς χρήση χώρου στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου

Θέμα 13ο: Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου προς χρήση χώρου στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς Πάρου

Θέμα 14ο: Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2018 στον «Τσούπρο Δαϋίδ-Χαρίλαο του Νικολάου» για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 15ο: Ανάκληση της υπ’ αρίθμ. 24/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πάρου

Θέμα 16ο: Επαναπροκήρυξη δημόσιας πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου το οποίο βρίσκεται στη θέση «Κακάπετρα-Αμμουδάρες» της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου κατόπιν της υπ’ αρίθμ. 46817/09-08-2018 απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Θέμα 17ο: Αποδοχή δωρεάς του Σάρδη Γεωργίου στο Δήμο Πάρου

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Τακτικά Μέλη

1. Μάρκος Κωβαίος

2. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

3. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος

4. Πετρόπουλος Ιωάννης

5. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος

6. Χανιώτη Μαρία

7. Βλαχογιάννης Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη

1. Λουκής Γεώργιος

2. Ροκονίδας Κωνσταντίνος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 14,6 εκατ. ευρώ

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 14.661.395,80 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου.

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31