Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - ParosIn.gr

Η θέση της παράταξής μας (Ενιαία Κίνηση Πολιτών, Ενότητα για το Μέλλον) για το κυκλοφοριακό της Παροικίας

Άγνωστε συντάκτη, διαβάζοντας προσεκτικά την ανάρτηση σου, με τίτλο: «Κυκλοφοριακό Παροικίας: Το θέατρο του Παραλόγου...» διαπίστωσα ότι ή είσαι μπερδεμένος και δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα ή δεν παρακολούθησες με προσοχή την σχετική συζήτηση ή βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Κατόπιν αυτών, επιθυμώ να επαναλάβω με απόλυτη σαφήνεια ποια είναι η θέση της παράταξης μας επί του θέματος του κυκλοφοριακού Παροικίας που εξέφρασα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου όπου και τέθηκε το θέμα.

Καταρχήν, εγώ ουδέποτε επέρριψα ευθύνες στον Δήμαρχο και στην σημερινή πλειοψηφία για το γεγονός ότι δεν έλυσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Παροικίας, διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Είναι δυνατόν όμως, να βελτιωθεί η κατάσταση. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα, αλλά με προγραμματισμένη προσπάθεια και μεθοδική δουλειά, στο πλαίσιο της οποίας, θα καταθέσουμε τις εμπειρίες και τις προτάσεις μας, οι κάτοικοι, οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, η Δημοτική κοινότητα Παροικίας και τέλος το Δημοτικό συμβούλιο. Όλο αυτό το υλικό, θα τεθεί υπόψη του επιστήμονα μελετητή, στον οποίο προηγουμένως το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του θα του έχει αναθέσει την εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης, και ο οποίος αφού θα το επεξεργαστεί και διαμορφώσει την τελική του πρόταση, θα την υποβάλει για έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο και αφού ψηφιστεί θα εφαρμοστεί χωρίς περικοπές...

Αλήθεια, μιας και μιλάτε για «θέατρο παραλόγου», μπορείτε να μου πείτε πως χαρακτηρίζετε την στάση του Δημάρχου, ο οποίος στην συνεδρίαση αυτή μας είπε ότι ανέθεσε την κυκλοφοριακή μελέτη, σε μελετητή του οποίου το όνομα δεν γνωρίζει;

Φαντάζομαι, μιας και δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα αυτό, να έχετε πληροφορηθεί ότι τέτοια ανάθεση μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει γίνει και μελετητής ΔΕΝ υπάρχει... Μπορείτε να μας πείτε εσείς που γνωρίζετε τι είδους θέατρο είναι αυτό, διότι εγώ τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτη φορά το βλέπω!

Με δεδομένα λοιπόν αυτά, μπορείς να μου απαντήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου, ποιος ή ποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη του να γίνονται πειράματα εις βάρος της πολύπαθης Παροικίας, κλείνοντας την Παραλιακή οδό στο φουλ της τουριστικής περιόδου; (Θυμίζω ότι οι προτεινόμενες ημερομηνίες ήταν από 20 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου ή από 10 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου!)

Δεν πρέπει να σου διαφεύγει ότι η σημερινή πλειοψηφία συμπλήρωσε σχεδόν 4 χρόνια θητείας και παρά τις επανειλημμένες παροτρύνσεις της μειοψηφίας και ανεξάρτητων συμβούλων, για ανάθεση κυκλοφοριακής μελέτης, έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα, δεν έκανε ως τώρα τίποτα απολύτως και αποφάσισε μέσα στον κατακαλόκαιρο, της 4ης χρονιάς, να κάνει πειραματισμούς και μάλιστα με αυτή την προχειρότητα. Εσείς αυτό το θεωρείτε λογικό και κατακρίνετε την μειοψηφία κι εμένα προσωπικά;

Εδώ εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά κι αφήνω τις θέσεις μας στην κρίση των πολιτών.

Όσο για αυτό που αναφέρεις στην ανάρτηση, «δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος κανενός» επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι, αφού φοράς την μάσκα της ανωνυμίας, σου λέω ότι στο νησί γνωριζόμαστε όλοι, και ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι η σχέση του parosin.gr με την σημερινή πλειοψηφία. Επομένως, τα περί αντικειμενικότητας, να τα απευθύνεις αλλού...

Κλείνοντας, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που έγραψες για μένα και να σου τονίσω ότι δεν είμαι από αυτούς που ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ. Γνωρίζω, πότε και με τι συμφωνώ και πότε και με τι διαφωνώ...

Όσο, για «την καρέκλα» που αναφέρεις μάλλον με μπέρδεψες με αυτούς που συναναστρέφεσαι, που δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζονται μπροστά της!

Μάθε λοιπόν, ότι αυτά που αναφέρεις καθόλου δε με αφορούν γιατί ΔΕΝ μοιάζω με αυτούς που σθεναρά στηρίζεις, ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Χρήστος Βλαχογιάννης,
Επικεφαλής της Παράταξης,
Ενιαία Κίνηση Πολιτών, Ενότητα για το Μέλλον

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το θέμα μας πάνω στο οποίο απάντησε ο κ. Βλαχογιάννης.

 

Απάντηση του www.parosin.gr στην παραπάνω κείμενο

του κυρίου Χρήστου Βλαχογιάννη θα δοθεί από το site μας τις επόμενες ώρες...

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υποβολή αιτήματος για Μονοθεματική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου

Στις 4/6/18 ημέρα Δευτέρα, μετά από πρωτοβουλία των τριών φορέων (Ο.ΠΑ.Σ., Σύλλογος Παρίων - Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» και Σύλλογος παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου) και μετά την κατάθεση της πρότασης του Αγροκηπίου - Βιωματικό πάρκο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για μονοθεματική συζήτηση την 1/6/2018, έγινε συνάντηση όλων των συλλόγων και φορέων, που με απόφαση των Δ.Σ. τους στηρίζουν την πρόταση αυτή, για να συζητηθεί το επόμενο βήμα δράσης. Συμφωνήθηκε να συνταχθεί έγγραφο, που να ζητάει την μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση της πρότασης του Αγροκηπίου, το οποίο θα στηριχθεί και από υπογραφές Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν αντιπρόσωποι, όλοι μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων:

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παρίων - Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» κ. Ζουμής Νίκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού κ. Αυλήτης Πέτρος, με τον γραμματέα του συλλόγου κ. Δημόπουλο Παναγιώτη, ο πρόεδρος του συλλόγου «Αρχίλοχος» κ. Μητρογιάννης Σπύρος, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου Πάρου - Αντιπάρου (Σ.Ε.Ο.Τ.Α.Π.Α) κ. Ανδρεάδης Γιώργος με την γραμματέα του συλλόγου κα. Βαζαίου Κατερίνα, η αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Παναγιώτης Καλλιέρος» κα. Μαρία Μησίδου, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου της δευτεροβάθμιας Ε.Λ.Μ.Ε. Πάρου Αντιπάρου, κα. Βασιλική Γκολιομύτη, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου κ. Μπάλιος Κώστας με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Μοστράτο Χρήστο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης το μέλος της ΚΔΕΠΑΠ και νηπιαγωγός κ. Δημήτρης Γεωργιάδης και ο Δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Θανάσης Μαρινόπουλος.

Διαβάστηκε επιστολή - ανασκόπηση των γεγονότων- της προσπάθειας αυτής των συλλόγων του προέδρου της Ο.ΠΑ.Σ. κ. Αντώνη Πατέλη από τον κ. Πέτρο Αυλήτη και μοιράστηκε το έγγραφο στήριξης που εστάλη από τον σύμβουλο του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Ευάγγελου Αποστόλου κ. Δημήτριο Ζιώγα.

Την επομένη, μαζεύτηκαν 52 υπογραφές, εκ των οποίων έντεκα (11) είναι Δημοτικών Συμβούλων, που ζητούν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστα Ρούσσο να μπει το θέμα ως μονοθεματικό και να τεθεί προς ψήφιση.

Σύμφωνα με το Άρθρο 3.§δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, (Απόφαση 202/2011), το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται όποτε το ζητήσει το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου ή το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας.

Αναμένουμε με περισσότερες ελπίδες αυτή τη φορά, να τεθεί προς συζήτηση ως μονοθεματικό και να ψηφιστεί, το συντομότερο δυνατόν, αφού ο Νόμος είναι σαφής. (Ο αριθμός των αιτούντων Δημοτικών Συμβούλων υποχρεώνει προς αυτή την κατεύθυνση).

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και συλλόγους που εργάστηκαν εντατικά και ακούραστα για τη στήριξη του Αγροκηπίου ως Βιωματικό Πάρκο, τους εθελοντές μας, καθώς και τους πολίτες που με προτάσεις τους, βοήθησαν κατά την διαβούλευση, ώστε η πρόταση να ολοκληρωθεί και ωριμάσει.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου

Ο Πρόεδρος
Πέτρος Αυλήτης

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

|Στα μάτια των ανθρώπων φαίνεται αυτό που θα δουν, όχι αυτό που έχουν δει.|

Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί σας πάνω στο Ferry-Boat αυτή τη διαφορετική θεατρική εμπειρία!

Η παράσταση Lemon στην «Παντόφλα»!

Πώς είναι να βλέπεις θέατρο πάνω σε ένα Ferry-Boat;

Την Κυριακή 24 Ιουνίου, η Παντόφλα -το καράβι που συνδέει την Πάρο με την Αντίπαρο- μετατρέπεται στο ατμόπλοιο Βιρτζίνιαν.

Σε μία πρωτότυπη παράσταση, το πλοίο της γραμμής γίνεται θεατρική σκηνή, όπου ξεδιπλώνεται η ιστορία του Χιλιαεννιακόσια, ενός σπουδαίου πιανίστα που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό.

To έργο

O Χιλιαεννιακόσια είναι ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ. Που έμαθε να εκφράζεται μέσα από τις νότες αποφεύγοντας όλες τις συγκρούσεις στη ζωή του. Ένας φίλος, γράφτηκε στο υποσυνείδητό του κι έγινε μέρος της ιστορίας του. Ένας φίλος του μουσικός, που τον πλησίασε με μεγαλύτερη τόλμη απ’ ό,τι οι άλλοι εφήμεροι συνεργάτες και συνοδοιπόροι. Μπήκε μέσα στο μονόλογο του και τον μετέτρεψε σε διάλογο.

Οι δυο φίλοι παρέα μ’ ένα ιδιαίτερο πιάνο παίζουν τη μουσική του Ωκεανού φέρνοντας στην επιφάνεια την υπαρξιακή αγωνία του καθένα: Είμαι καλά εδώ που είμαι; Ή πρέπει να βρεθώ σε άλλο μέρος, να ανακαλύψω καινούργια πράγματα;

Υποδύονται τους ρόλους των ανθρώπων που συνάντησε ο Χιλιαεννιακόσια όσα χρόνια έζησε αποκλειστικά μέσα στο πλοίο. Το πλοίο που τον γέννησε, τον μεγάλωσε, τον σκότωσε.

|Ο Χιλιαεννιακόσια δεν είχε ακουμπήσει ποτέ το πόδι του στη στεριά.
Κι όμως, ήταν σα να τα είχε δει όλα.|

Σε διασκευή - σκηνοθεσία Γεωργίας Τσαγκαράκη και παραγωγή των Experimento, η παράσταση Lemon ταξιδεύει κάνοντας στάσεις σε διαφορετικά μέρη. Γιατί θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές. «Παρακαλούνται οι επιβάτες με προορισμό την Αντίπαρο να ετοιμάζονται...».

Lemon – Mια παράσταση ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα

Βασισμένο στον ποιητικό μονόλογο «Χιλιαεννιακόσια» του Alessandro Baricco.

Lemon Facebook page: https://www.facebook.com/experimentoproductions/

Teaser video:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/223349615063626/

Lemon Facebook page: https://www.facebook.com/experimento.gr/

Lemon Instagram page: https://www.instagram.com/experimento.gr/

Το πλήρωμα

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Γεωργία Τσαγκαράκη
Μετάφραση: Σταύρος Παπασταύρου
Σκηνογραφία: Νατάσα Τσιντικίδη
Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου
Ηχητικός σχεδιασμός - Ηχοληψία: Λευτέρης Δούρος
Σχεδιασμός φωτισμού: Μαρία Αθανασοπούλου
Φωτογραφίες - Trailer: Χάρης Γερμανίδης
Κατασκευή σκηνικού: Θωμάς Μαριάς
Παραγωγή: Experimento

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελαχρινός Βελέντζας, Γιώργος Δρίβας

Διοργάνωση: Antiparos En Plo

Είσοδος: 5 ευρώ (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά καθισμάτων της αίθουσας Καλουδά)

Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του Ferry-Boat, την ημέρα της παράστασης, από τις 19:00.

Ταυτότητα εκδήλωσης

Ημερομηνία: Κυριακή 24 Ιουνίου

Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: FerryBoat “Παντόφλα” - Λιμάνι Αντιπάρου

Διάρκεια: 70 λεπτά

Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές:
- ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Ε/Γ - Ο/Γ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
- ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
- BLUE STAR FERRIES
- YAM
- ANTIPAROS TV

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Μετά την περσινή δράση του Συλλόγου «Αντίπαρος Εν Πλω» με σκοπό την αγορά ασπροπινάκων που τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου έτσι και φέτος συγκεντρώνουμε χρήματα για ένα σκοπό που μας αφορά όλους, την αντικατάσταση των καθισμάτων στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Καλουδά.

Ήδη, παράλληλα με την επίσκεψη της ιατρικής ομάδας «Διγενής Ακρίτας» είχαμε τοποθετήσει κουτιά για το σκοπό αυτό στις γραμματείες των ιατρείων. Από δω και στο εξής θα βρίσκετε τα κουτιά του συλλόγου στα super market Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος και στο Φαρμακείο.

Προσδοκούμε στην ευαισθητοποίηση όλων των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού με απώτερο σκοπό την εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών και κατ’ επέκταση του τόπου.

_______________________________

Last year, our society, «Antiparos En Plo», initiated and led what turned out to be a successful campaign to collect donations to purchase and install new whiteboards in the classrooms of the Antiparos Primary School. We are raising money once again this year, this time around for a project that concerns most - if not all - of us: The replacement of the old chairs at the Kalouda Hall - our sole multipurpose space, located at the Primary School.

We put out the first collection boxes for new chairs during the recent visit by the volunteer doctors of the «Digenis Akritas» medical team. Now, anyone wishing to make a donation in support of this cause will have the opportunity to do so at the Sklavenitis and Vassilopoulos supermarkets, as well as at the Pharmacy, where collection boxes will be located.

We hope that both local residents and visitors alike will contribute to this worthwhile fund-raising project, one aimed at upgrading the quality of life for both children and adults on the island.

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Τα ήθελαν όλα. Και τη νίκη και το αήττητο και την κούπα.

Τελικά οι παμπαίδες του ΑΟ Πάρου δεν κατάφεραν σήμερα να κρατήσουν το αήττητο αλλά σήκωσαν πανάξια την κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας Κυκλάδων στον... τελικό που διεξήχθη στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα.

Μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες με 44-41 από τον ΑΟ Ερμούπολης ωστόσο οι δυο χθεσινές τους νίκες στο φαιναλ φορ κόντρα στον ΑΟ Άνδρου και τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια τους έδωσε τον τίτλο...

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΑΟ Ερμούπολης, την τρίτη ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και την τέταρτη ο ΑΟ Άνδρου.

Στα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 48-50
ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 41-44

Το παρών έδωσαν -έκαναν και τις απονομές- ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Πάρου Κώστας Μπιζάς και ο Αντιδήμαρχος Πάρου Μανώλης Μαλαματένιος.

Ακολουθούν 160 φωτογραφίες από τη σημερινή τελευταία ημέρα του φάιναλ φορ με τις απονομές και τους πανηγυρισμούς των νικητών.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/6/17#sigProId9f0c52a7e7

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

Μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φαιναλ φορ μπάσκετ παμπαίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό της Μάρπησσας είναι ο ΑΟ Πάρου.

Στα χθεσινά δυο παιχνίδια οι παμπαίδες του ΑΟ Πάρου σημείωσαν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με ΑΟ Άνδρου και ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και σήμερα Κυριακή στις 12:00 αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Ερμούπολης που χθες είχε μια νίκη και μια ήττα.

Με νίκη οι παμπαίδες του ΑΟ Πάρου παίρνουν την 1η θέση και αναδεικνύονται αήττητοι πρωταθλητές Κυκλάδων στο μπάσκετ της περιόδου 2017 - 18.

Νωρίτερα σήμερα στις 10:00 ο ΑΟ Άνδρου θα παίξει με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Στα χθεσινά, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, τέσσερα παιχνίδια σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 37 - 35

Οκτ.: 09-05/07-08/15-14/06-08

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (Κρητικός Φ.): Δέτσης Ε. 2, Δεγαϊτας Ε. 2, Γκιοργκα Α., Τριαντάφυλλος Α. 4, Λεγάκης Ν. 3, Σειντινι Γ. 21 (1), Παπανικολάου Π. 2, Τσελέντης Ι., Μαργαρίτης Γ., Τελόπουλος Δ., Χιλαι Α., Δοκλής Δ. 3

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.): Αρακας Λ., Σιγάλας Κ. 12 (1), Παπαγεωργίου Μ. 2, Μαρουδιάς Β. 7 (1), Βαθραλίτης Α., Τσικούδης Α., Ζούμπερης Ε., Καλογρίδης Γ. 11 (1), Ξαγοράρης Δ., Παλαιολόγος Φ.2, Ξαγοράρης Γ.1, Μπόνης Μ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ 42 - 40

Οκτ.: 12-08/10-10/13-13/07-09

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Καζακίδης Θ.): Φαρούπος Α. 5, Αλιπράντης Ι. 9, Μπομποτάς Ν. 12, Λάβδας Μ. 4, Πάσσαρης Μ. 4, Καστανιάς Α., Βιώνης Χ., Ανδρεάδης Γ. 1, Θωμόπουλος Α. 7, Αραβαντινός Α., Παντελαίος Δ., Σαρρής Ι.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ.): Ζώνγκα Μ.6, Μπέλλο Ε. 14, Πευράκης Ζ. 2, Μουζάκης Α., Ρούσσας Ν., Λάβδας Ν. 2, Μανδαρακας Γ. 5, Παπα Α., Μπαρδο Ε., Καλογιερι Α.8 (2), Νασόπουλος Β., Λαμαι Μ. 3

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΑΟ ΠΑΡΟΥ 45 - 61

Οκτ.: 09-13/09-07/12-23/15-18

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (Κρητικός Φ.): Δέτσης Ε., Δεγαϊτας Ε. 2, Γκιοργκα Α. 3 (1), Τριαντάφυλλος Α. 15 (1), Λεγάκης Ν. 2, Σειντινι Γ. 15, Παπανικολάου Π. 6 (1), Τσελέντης Ι., Μαργαρίτης Γ., Τελόπουλος Δ., Χιλαι Α. 2, Δόκλης Δ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Καζακίδης Θ.): Φαρούπος Α. 8, Αλιπράντης Ι. 18 (3), Μπομποτάς Ν. 2, Λάβδας Μ. 4 (1), Πάσσαρης Μ. 8, Καστανιάς Α., Βιώνης Χ., Ανδρεάδης Γ. 4, Θωμόπουλος Α. 17, Αραβαντινός Α., Παντελαίος Δ., Σαρρής Ι.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ 34 - 30

Οκτ.: 09-11/08-10/10-02/07-07

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαυρος Α.): Αρακας Λ., Σιγάλας Κ. 15 (2), Παπαγεωργίου Μ., Μαρουδιάς Β.3 (1), Βαθραλίτης Α., Τσικούδης Α.1, Ζούμπερης Ε.1, Καλογρίδης Γ. 6, Ξαγοράρης Δ., Παλαιολόγος Φ. 2, Ξαγοράρης Γ. 6, Μπόνης Μ.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ.): Πετράκης Δ., Μπέλλο Ε. 4, Μουζάκης Α., Ρούσσας Ν. 2, Λάβδας Ν., Πετράκης Ζ. 2, Μανδαρακης Γ. 2, Ζώνγκα Μ. 10, Μπαρδο Ε., Καλογιερι Α. 2, Νασόπουλος Β. 4, Παπα Α. 4

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ώρα 10:00 | ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
Ώρα 12:00 | ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Ώρα 13:30 | Απονομές

πηγή: ΑΠΧ Αρχιλόχου - Μάρπησσας

35194190 581605492213213 7991554310892683264 n

 

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30