Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - ParosIn.gr

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος ενημέρωσης για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας των μαθητών των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Πάρο και Αντίπαρο (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων).

Την ενημέρωση πραγματοποίησε για λογαριασμό του ΣΥΔΙΣΑΠΑ ο καθηγητής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Δρ. Αντώνης Γάκης και σύμβουλος περιβάλλοντος του Δήμου Πάρου.

Πάνω από 450 παιδιά ενημερώθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη 11-12 Ιουνίου 2018 στα Δημοτικά Σχολεία της Παροικίας (1ο Δ.Σ.) και της Αγκαιριάς καθώς και στο Νηπιαγωγείο της Νάουσας στην Πάρο. Ενημερώσεις έγιναν επίσης και στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αντιπάρου με θεματική την αναγκαιότητα κατάργησης της πλαστικής σακούλας από τη ζωή μας. Σε κάθε παιδί διανεμήθηκε μετά την περιβαλλοντική ενημέρωση μια πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων καθώς και δόθηκε στους νέους μαθητές των σχολείων το βραβευμένο παραμύθι «Αλίκη Η Χελώνα».

Με τη νέα χρόνια θα συνεχιστεί ο κύκλος των ενημερώσεων και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες των νησιών μας καθώς σχεδιάζονται και νέες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που θα πραγματοποιηθούν με θεματικές την κομποστοποίηση καθώς και την κατάργηση τη χρήσης των άλλων πλαστικών που κατακλύζουν το περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑΠΑ Γιάννης Πετρόπουλος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για την περιβαλλοντική δράση όπως εξελίσσεται εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες σημαντικές δράσεις, αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συντελεί στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως στη νέα γενιά.

Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου Αντιπάρου

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/6/12#sigProId07be6279ef

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 15η του μηνός Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ΚΕΔΑ έτους 2018

2. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Β΄ κατανομή έτους 2018)

3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη φιλοξενία τριών μηχανικών του Δήμου Τρικκαίων

4. Λήψη απόφασης χορήγησης άδειας παράτασης μουσικών οργάνων

5. Λήψη απόφασης στο αίτημα της εταιρείας “ΜΠΙΤΣ ΧΑΟΥΖ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.” σχετικά με την παραχώρηση παραλίας και αιγιαλού

6. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαιθρίου εμπορίου

7. Λήψη απόφασης χορήγησης άδειας για συναυλία στις 10 Αυγούστου

8. Αιτήματα πολιτών

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σωτήριος Σκούρτης

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΙΑΖΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΒΙΑΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μ.Μ.Ε. ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

35081003 793788864148308 4767397270310092800 n

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Το πρόγραμμα και η πρόσκληση, για το Συνέδριο - Διάλογο με φορείς και πολίτες με θέμα: «Η Συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

 

Syros Conference Media Invitation

 

 

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου 2018 στην Πάρο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις...

 

6-16-17 final

 

6-16-28 RAIKOU-SKIADAS

 

6-16 aliki

 

6-16 atlantis

 

6-16 sgn

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Τουρισμού το σχέδιο νόμου για τον Θεματικό Τουρισμό - Ειδικές Μορφές Τουρισμού

• Έλενα Κουντουρά: “Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διαμορφώνεται ένα συνολικό θεσμικό πλαίσιο ανάπτυξης των θεματικών τουριστικών προϊόντων και εισάγουμε νέες επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες”

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα το σχέδιο νόμου με τίτλο «Θεματικός τουρισμός - Ειδικές μορφές τουρισμού», που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Τουρισμού με στόχο να τεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα συνολικό θεσμικό πλαίσιο ανάπτυξης των θεματικών τουριστικών προϊόντων, ενώ παράλληλα θεσμοθετείται η δημιουργία νέων επαγγελμάτων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του θεματικού τουρισμού.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισημαίνει ότι το σχέδιο νόμου ρυθμίζει το πλαίσιο ανάπτυξης των ώριμων εγχώριων θεματικών τουριστικών προϊόντων για την αύξηση της ελκυστικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους, και παράλληλα θα αποτελέσει το βασικό ρυθμιστικό πεδίο και για την περαιτέρω επεξεργασία και των υπολοίπων υπό ανάπτυξη μορφών θεματικού τουρισμού.

Επίσης, με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου επιδιώκεται η ανάπτυξη, οργάνωση και εποπτεία δραστηριοτήτων που αφορούν στον θεματικό τουρισμό και τις σχετικές ρυθμίσεις.

Εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποιούμενης εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής με στόχο την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη για την στήριξη των περιφερειακών και τοπικών οικονομιών και κοινωνιών, την τόνωση της τουριστικής δραστηριότητας και της επιχειρηματικότητας, την δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την ευημερία των πολιτών.

Το Υπουργείο Τουρισμού προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του σχεδίου νόμου, που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opengov.gr/tourism/?p=1452 και να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση, με καταληκτική ημερομηνία την 27η Ιουνίου 2018.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Γραφείο Τύπου

12.6.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 21:34

Συλλήψεις σε Θήρα & Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 11-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 45χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,1- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μύκονο

Την 12-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Απολογισμός Μαίου 2018 στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -28.000- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -834- παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου του 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το μήνα Μάιο 2018 σημειώθηκαν 41 τροχαία ατυχήματα, έναντι 26 με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2017. Ειδικότερα σημειώθηκαν:

· Τρία (3) θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι 1 το 2017)

· Έξι (6) σοβαρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 1 το 2017)

· Τριάντα δύο (32) ελαφρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 24 το 2017)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου το μήνα Μάιο 2018 καταγράφηκαν 57 παθόντες, έναντι 33 τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2017. Ειδικότερα καταγράφηκαν:

· Τρεις (3) θάνατοι (έναντι 1 το 2017)

· Εννέα (9) σοβαρά τραυματίες (έναντι 3 το 2017)

Σαράντα πέντε (45) ελαφρά τραυματίες (έναντι 29 το 2017)

Επισημαίνεται ότι, οι κύριες αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και οι παράγοντες που επιτείνουν τις συνέπειές τους είναι:

Η υπερβολική ταχύτητα

Η απόσπαση της προσοχής του οδηγού

Η παραβίαση της προτεραιότητας

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα

Η οδήγηση χωρίς χρήση κράνους και προστατευτικής ζώνης

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που προβλέπει μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και για την πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων - δυστυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, το μήνα Μάιο του 2018 πραγματοποιήθηκαν (28.166) τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (834) παραβάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι σοβαρότερες - επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:

· 209 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδηγού

· 187 για οδήγηση δίκυκλου χωρίς χρήση προστατευτικού κράνους

· 86 για υπερβολική ταχύτητα

· 69 για οδήγηση αυτοκίνητου χωρίς χρήση ζώνης ασφαλείας

· 26 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

· 21 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

· 2 για φθαρμένα ελαστικά

Ειδικότερα, για τις παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σημειώνεται ότι, το μήνα Μάιο του 2018 συγκροτήθηκαν (83) κλιμάκια τροχονομικών ελέγχων, ελέγχθηκαν (1.403) οδηγοί και βεβαιώθηκαν (102) παραβάσεις.

Επίσης, από το σύνολο των ελέγχων που διενεργήθηκαν, (805) αφορούσαν επαγγελματικά αυτοκίνητα στα οποία διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις.

γ. Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας, έχοντας στόχο και σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδηγώ με ασφάλεια σημαίνει:

· Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

· Έχω διαρκώς τεταμένη την προσοχή μου στην οδήγηση και τον έλεγχο του οχήματος

· Όταν οδηγώ δεν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά

· Δεν παραβιάζω τα όρια ταχύτητας

· Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα φορώ πάντα κράνος

· Φορώ πάντα ζώνη ασφαλείας

· Τοποθετώ τα παιδιά σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας

· Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα

· Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη

· Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα

· Δεν μιλώ στο κινητό όταν οδηγώ

· Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς

· Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων

Οι παραπάνω συμβουλές θα επαναλαμβάνονται διαρκώς με σκοπό να συμβάλλουν στην εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδηγικής κουλτούρας.

 

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Με 585.000 € χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δράσεις παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση

Με σκοπό την χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην κοινότητα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση με τίτλο «Δράσεις παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην κοινότητα» για την υποβολή προτάσεων έργων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Δυνητικοί δικαιούχοι της παραπάνω πρόσκλησης, συνολικής συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 585.000 €, είναι

• Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
• Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου
• Εποπτευόμενοι φορείς από το Υπουργείο Υγείας

οι οποίοι καλούνται να υποβάλουν προτάσεις έργων προς ένταξη και χρηματοδότηση στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης - Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Η παρούσα πρόσκληση αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας, μέσω της ενίσχυσης τομεοποιημένων μονάδων Ψυχικής Υγείας (Κέντρα Ημέρας, Κινητές Μονάδες Ψ.Υ. και Κέντρα Ψ.Υ.) και μέσω Προγραμμάτων ενίσχυσης εξειδικευμένων υπηρεσιών / ενίσχυσης Κινητών Μονάδων, για την παροχή παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της κατ’ οίκον νοσηλείας, μέσω της ενίσχυσης τομεοποιημένων μονάδων Ψυχικής Υγείας, οι υπηρεσίες παρέχονται σε άτομα με ψυχικές διαταραχές, διαταραχές συμπεριφοράς κλπ, για την πρόληψη, την έγκαιρη παρέμβαση, την αποφυγή της κρίσης ή της υποτροπής της νόσου και τη διασφάλιση της συνέχειας της ψυχιατρικής φροντίδας. Η θεραπευτική ομάδα θα αποτελείται από μέρος του προσωπικού της υπάρχουσας δομής ψυχικής υγείας, το οποίο θα συμπληρωθεί κατάλληλα με προσωπικό και τον ελάχιστο αναγκαίο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις περιγραφόμενες στο θεσμικό πλαίσιο υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Οι δομές θα στελεχωθούν με 2 έως 4 άτομα. Ενδεικτικές ειδικότητες, ψυχίατρος, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής κ.ά.

Στο πλαίσιο της κάλυψης των ελλειμμάτων στην υποστήριξη παιδιών/εφήβων με προβλήματα ψυχικής υγείας, προβλέπεται η ανάπτυξη παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών, μέσω της ενίσχυσης των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας, των Κέντρων Ψυχικής Υγείας και των Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων.

Οι δομές θα στελεχωθούν με 1 έως 4 άτομα ειδικοτήτων παιδοψυχιάτρου και λοιπών επαγγελμάτων υγείας όπως ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής κ.ά

Ο αριθμός ωφελουμένων από την παρούσα πρόσκληση, ανέρχεται σε 300 άτομα.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 15.06.2018 και λήξης η 31.08.2018

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ - ΕΣΠΑ 2014 -2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

Ερμούπολη, 12 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Πάρου σε σημερινό της έγγραφο προς το γραφείο Δημάρχου με τίτλο:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΡΓΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ - ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΥΚΗ Δ. ΠΑΡΟΥ Ν. ΠΑΡΟΥ»

κάνει γνωστό ότι στις 30 ημερολογιακές ημέρες που έγινε παύση εργασιών στο έργο περιλαμβάνονται οι 15 ημερολογιακές ημέρες των διακοπών του Πάσχα ενώ στις άλλες 15 ημέρες έγινε η επιβαλλόμενη τακτική συντήρηση των μηχανημάτων έργου του αναδόχου.

«Ως εκ τούτου», καταλήγει το έγγραφο, «δεν αναμένεται η πληρωμή αποζημιώσεων για θετική ζημία στον ανάδοχο του έργου για το χρονικό διάστημα της διακοπής των εργασιών».

35151420 10212606553620852 6900108378295500800 n

Ακολουθεί το έγγραφο, το οποίο στην ουσία απαντάει σε ερωτήματα της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» στην ανακοίνωσή της εδώ.

TY ALYKI A

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30