Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - ParosIn.gr

34877765 793402640853597 219427680129384448 n

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Ο λόγος για το αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής. Δεν σχολιάζουμε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμαρχος με τα δελτία τύπου που εκδίδει παρακάμπτει μονίμως το φορέα υλοποίησης και χρηματοδότησης του έργου, δηλαδή, το Δημοτικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου. Η προεκλογική «πρεμούρα» είναι εμφανής. Δικαίωμα του.

Είναι υποχρεωμένος όμως:

Να απολογηθεί για την κοροϊδία των πάντων, ότι το έργο είχε όλες τις αδειοδοτήσεις από την στιγμή της έναρξης του, ενώ τελικά αυτό συνέβη 24 Απριλίου, έξη δηλαδή μήνες μετά

Να εξηγήσει για το ποιος θα καταβάλει τις νόμιμες απαιτήσεις του εργολάβου για την διακοπή των εργασιών χωρίς δική του υπαιτιότητα

Να πει για το ποιος θα καταβάλει τα χρηματικά πρόστιμα που θα καταλογιστούν, αφού σύμφωνα με την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου «...η λιμενική αρχή υποχρεούται να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις για τα έργα που έχουν εκτελεστεί χωρίς τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις...».

Ας αφήσει λοιπόν ο Δήμαρχος τα επικοινωνιακά παιχνίδια για να δικαιολογήσει ερασιτεχνισμούς και προχειρότητες γιατί τα «κόλλυβα» δεν είναι δικά του. Είναι του παριανού λαού.

Πάρος 10-6-2018

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

...με τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς στην ετήσια παράστασή τους

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 21:00

στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς

υπό τη διεύθυνση της κ. Κατερίνας Νίκα

Διοργάνωση: Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς Πάρου

Συνδιοργάνωση: Δήμος Πάρου, Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΓ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΙΕΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ

ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

Σάββατο 23 Ιουνίου & ώρα 20:00

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας

Κυριακή 24 Ιουνίου & ώρα 07:30

Ορθός και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου

Θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος

Εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λευκών και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση, στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, με θέματα που αφορούν ζητήματα της καλοκαιρινής περιόδου, όπως:

1. Κυκλοφοριακό

2. Καθαριότητα

3. Στάθμευση...

...και άλλα θέματα που θα τεθούν στην ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση.

Ο πρόεδρος
της Τοπικής Κοινότητας Λευκών
Γιάννης Κονταράτος

Πάρος, Λεύκες, 11/6/2018

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε τη μη τέλεση (τουλάχιστον για εφέτος) της διεξαγωγής του κολυμβητικού αγώνα «ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΠΟΥΝΤΑΣ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ», που ήταν προγραμματισμένος για τις 30 Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος μας κοινοποιήθηκε πρόσφατα, για να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας πρέπει να παρθούν μια σειρά μέτρα ασφαλείας τα οποία ειδικά για εφέτος είναι χρονικά και οικονομικά αδύνατον να πραγματοποιηθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μερικά από αυτά είναι:

Ένας διασώστης ανά 20 συμμετέχοντες, μία λέμβος με ναυαγοσώστη ανά 10 συμμετέχοντες, τρία ταχύπλοα σκάφη με ναυαγοσώστη το καθένα, τμηματική εκκίνηση ανά 60 άτομα, καταβολή χρηματικού παραβόλου για κάθε συμμετέχοντα, κάλυψη εξόδων μεταφοράς και διαμονής επίσημων αντιπροσώπων της κολυμβητικής ομοσπονδίας, εύρεση και ορισμός πιστοποιημένης ναυαγοσωστικής εταιρίας και πολλά άλλα...

Τα χρονικά περιθώρια, παρά τη βοήθεια του Δήμου και της Κ.Ε.Δ.Α. που ζητήσαμε, είναι απαγορευτικά για τη νόμιμη πραγματοποίηση του αγώνα.

Είναι πραγματικά κρίμα να είμαστε αναγκασμένοι να ματαιώσουμε αυτή την αθλητική εκδήλωση που με τόση επιτυχία εκτελούσε ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου τα τελευταία 9 χρόνια στο νησί μας. Με την ακύρωση του διάπλου ο Όμιλος χάνει τον μεγαλύτερο οικονομικό πόρο, γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου δεσμεύεται ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο διάπλους να συνεχίσει να διεξάγεται από την επόμενη χρονιά τηρώντας όλους τους κανόνες.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η Γραμματέας
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΛΩΡΑ

______________________________________

The organizing committee of Antiparos Nautical club is very sorry to announce the annulment of the Swimming Race «Paros -Antiparos Channel Crossing».

The new athletic law which has being recently announced, demands a series of strict safety measures , impossible to be realized in such sort notice. As an example:

1 rescuer every 20 participants, 1 life boat every 10 participants, 3 speed boats with a lifeguard included, partial start every 60 persons , a deposit for each participant, payment of the expenses for transferring and accommodation for the official representatives of Hellenic Swimming Federation, finding certified lifeguard company etc.

Despite the assistance of the Municipality, the time left does not allow the legal realization of the race at least for this year.

It’s a real pity we’re forced to annul this beautiful athletic event which has been successfully realized by the Nautical club the last 9 years . The annulment of the race deprives the most important source of our financing and creates problems for the healthy functioning of Nautical club.

The organizing committee of Nautical club will do everything possible in order to reorganize the race next year.

With estimation

Faroupos Ioannis
President of Antiparos Nautical Club

Kritikou Flora
secretary of Antiparos Nautical Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ο. Αντιπάρου

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

«Να λάβετε υπόψη σας και να σεβαστείτε τις ομόφωνες αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών στα νησιά Πάρο, Νάξο, Τήνο και Άνδρο»

Ειδική συνεδρία για την Ενέργεια και το Περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε στη Σύρο στις 6 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Στην παρέμβαση του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Πάρου Κώστας Μπιζάς αναφέρθηκε στο θέμα της εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα νησιά Πάρο, Νάξο. Τήνο και Άνδρο, τονίζοντας τα παρακάτω:

«- Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά (απόφαση 121/2011) για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων.

- Στις 23 Δεκεμβρίου ο π. Υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης ενέκρινε την σχετική ΜΠΕ για την τοποθέτηση 95 Α/Γ.

- Στις 11 Απριλίου 2017 επισκέφτηκαν τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος (ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, οι Δήμαρχοι των τεσσάρων νησιών, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων) και ζήτησαν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης.

- Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με τους τέσσερις Δήμους έχει προσφύγει στο ΣτΕ για την ακύρωση της ΜΠΕ.

- Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τόνισε στην λήξη του 13ου Περιφερειακού Συνεδρίου στην Ρόδο ότι δεν θα επιτρέψουμε την εγκατάσταση φαραωνικού τύπου Α/Γ στα νησιά. Προφανώς όμως η απόφαση που έχει εγκριθεί από το 2013, αφορά Α/Γ φαραωνικού τύπου (έχουν ύψος βάσης και ακτίνας έλικα που φτάνει το 100 μέτρα), οπότε για να είναι συνεπής η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει την υλοποίηση της σχετικής απόφασης.

- Υπήρξαν αρνητικά σχόλια σε Αθηναϊκά κυρίως μέσα ενημέρωσης που ειρωνεύτηκαν τους νησιώτες.

- Η πρόταση μας είναι οι Α/Γ να τοποθετηθούν στο πέλαγος.

- Να εξεταστούν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από γεωθερμία και φωτοβολταϊκά.

- Ο τουρισμός στηρίζει τα νησιά μας και δημιουργεί θέσεις εργασίας στους νησιώτες.

- Η παρέμβαση στο περιβάλλον θα δημιουργήσει τραγικές συνέπειες σε όλους τους κλάδους, θα αλλοιώσει την εικόνα των νησιών μας που αποτελούν μοναδικά «διαμάντια» και θα οδηγήσει τους νέους στην μετανάστευση.

- Το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 15 Απριλίου 2018 με ομόφωνη απόφαση του αποφάσισε την συνέχιση της νομικής, ηθικής και ουσιαστικής στήριξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει την εγκατάσταση Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων στα νησιά Πάρο, Νάξο, Τήνο και Άνδρο».

- Στο τέλος ανέφερε το εξής: «Κύριε Υπουργέ, να λάβετε υπόψη σας και να σεβαστείτε τις ομόφωνες αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών στα νησιά Πάρο, Νάξο, Τήνο και Άνδρο».

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας και η ΕΡΤ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες με την πρεμιέρα να είναι το Ρωσία - Σαουδική Αραβία στη Μόσχα.

Και τα 64 παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2.

Καθημερινά θα υπάρχουν εκπομπές, από τις 23:00 στην ΕΡΤ1 για δύο ώρες (εκτός κι αν έχει ματς στις 22:00, άρα θα ξεκινά μεσάνυχτα) αλλά και στην ΕΡΤ3, στις 17:00 και για μία ώρα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2018:

Πέμπτη 14/6 18:00: Ρωσία - Σαουδική Αραβία (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)

Παρασκευή 15/6 15:00: Αίγυπτος - Ουρουγουάη (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)
Παρασκευή 15/6 18:00: Μαρόκο - Ιράν (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Παρασκευή 15/6 21:00: Πορτογαλία - Ισπανία (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Σάββατο 16/6 13:00: Γαλλία - Αυστραλία (ΕΡΤ1 Kazan Arena, Καζάν)
Σάββατο 16/6 16:00: Αργεντινή - Ισλανδία (ΕΡΤ1 Spartak Stadium, Μόσχα)
Σάββατο 16/6 19:00: Περού - Δανία (ΕΡΤ1 Mordovia Arena, Σαράνσκ)
Σάββατο 16/6 22:00: Κροατία - Νιγηρία (ΕΡΤ1 Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

Κυριακή 17/6 15:00: Κόστα Ρίκα - Σερβία (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Κυριακή 17/6 18:00: Γερμανία - Μεξικό (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Κυριακή 17/6 21:00: Βραζιλία - Ελβετία (ΕΡΤ1 Rostov Arena, Ροστόβ)

Δευτέρα 18/6 15:00: Σουηδία - Νότια Κορέα (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)
Δευτέρα 18/6 18:00: Βέλγιο - Παναμάς (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)
Δευτέρα 18/6 21:00: Τυνησία - Αγγλία (ΕΡΤ1 Volgograd Arena, Βόλγογκραντ)

Τρίτη 19/6 15:00: Κολομβία - Ιαπωνία (ΕΡΤ1 Mordovia Arena, Σαράνσκ)
Τρίτη 19/6 18:00: Πολωνία - Σενεγάλη (ΕΡΤ1 Spartak Stadium, Μόσχα)
Τρίτη 19/6 21:00: Ρωσία - Αίγυπτος (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Τετάρτη 20/6 15:00: Πορτογαλία - Μαρόκο (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Τετάρτη 20/6 18:00: Ουρουγουάη - Σ. Αραβία (ΕΡΤ1 Rostov Arena, Ροστόβ)
Τετάρτη 20/6 21:00: Ιράν - Ισπανία (ΕΡΤ1 Kazan Arena, Καζάν)

Πέμπτη 21/6 15:00: Δανία - Αυστραλία (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Πέμπτη 21/6 18:00: Γαλλία - Περού (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)
Πέμπτη 21/6 21:00: Αργεντινή - Κροατία (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)

Παρασκευή 22/6 15:00: Βραζιλία - Κόστα Ρίκα (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Παρασκευή 22/6 18:00: Νιγηρία - Ισλανδία (ΕΡΤ1 Volgograd Arena, Βόλγογκραντ)
Παρασκευή 22/6 21:00: Σερβία - Ελβετία (ΕΡΤ1 Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

Σάββατο 23/6 15:00: Βέλγιο - Τυνησία (ΕΡΤ1 Spartak Stadium, Μόσχα)
Σάββατο 23/6 18:00: Νότια Κορέα - Μεξικό (ΕΡΤ1 Rostov Arena, Ροστόβ)
Σάββατο 23/6 21:00: Γερμανία - Σουηδία (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Κυριακή 24/6 15:00: Αγγλία - Παναμάς (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)
Κυριακή 24/6 18:00: Ιαπωνία - Σενεγάλη (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)
Κυριακή 24/6 21:00: Πολωνία - Κολομβία (ΕΡΤ1 Kazan Arena, Καζάν)

Δευτέρα 25/6 17:00: Ουρουγουάη - Ρωσία (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Δευτέρα 25/6 17:00: Σ. Αραβία - Αίγυπτος (ΕΡΤ2 Volgograd Arena, Βόλγογκραντ)
Δευτέρα 25/6 21:00: Ισπανία - Μαρόκο (ΕΡΤ1 Mordovia Arena, Σαράνσκ)
Δευτέρα 25/6 21:00: Ιράν - Πορτογαλία (ΕΡΤ2 Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

Τρίτη 26/6 17:00: Δανία - Γαλλία (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Τρίτη 26/6 17:00: Αυστραλία - Περού (ΕΡΤ2 Fisht Stadium, Σότσι)
Τρίτη 26/6 21:00: Νιγηρία - Αργεντινή (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Τρίτη 26/6 21:00: Ισλανδία - Κροατία (ΕΡΤ2 Rostov Arena, Ροστόβ)

Τετάρτη 27/6 17:00: Νότια Κορέα - Γερμανία (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)
Τετάρτη 27/6 17:00: Μεξικό - Σουηδία (ΕΡΤ2 Kazan Arena, Καζάν)
Τετάρτη 27/6 21:00: Σερβία - Βραζιλία (ΕΡΤ1 Spartak Stadium, Μόσχα)
Τετάρτη 27/6 21:00: Ελβετία - Κόστα Ρίκα (ΕΡΤ2 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)

Πέμπτη 28/6 17:00: Σενεγάλη - Κολομβία (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Πέμπτη 28/6 17:00: Ιαπωνία - Πολωνία (ΕΡΤ2 Volgograd Arena, Βολγκογκράντ)
Πέμπτη 28/6 21:00: Αγγλία - Βέλγιο (ΕΡΤ1 Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)
Πέμπτη 28/6 21:00: Παναμάς - Τυνησία (ΕΡΤ2 Mordovia Arena, Σαράνσκ)

Σάββατο 30/6 17:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Kazan Arena, Καζάν)
Σάββατο 30/6 21:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Κυριακή 1/7 17:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Κυριακή 1/7 21:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)

Δευτέρα 2/7 17:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Δευτέρα 2/7 21:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Rostov Arena, Ροστόβ)

Τρίτη 3/7 17:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Τρίτη 3/7 21:00: Φάση των «16» (ΕΡΤ1 Spartak Stadium, Μόσχα)

Παρασκευή 6/7 17:00: Προημιτελικός (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)
Παρασκευή 6/7 21:00: Προημιτελικός (ΕΡΤ1 Kazan Arena, Καζάν)

Σάββατο 7/7 17:00: Προημιτελικός (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)
Σάββατο 7/7 21:00: Προημιτελικός (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Τρίτη 10/7 21:00: Ημιτελικός (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Τετάρτη 11/7 21:00: Ημιτελικός (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)

Σάββατο 14/7 17:00: Μικρός τελικός (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Κυριακή 15/7 18:00: Τελικός (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)

πηγή: Sport24

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Πλήρες δραστηριότητας υπήρξε το 48ωρο, από το βράδυ Παρασκευής 8-6-2018 ως το βράδυ Κυριακής 10-6-2018, για τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων.

Στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ενημερωθήκαμε ότι αγνοείται αλλοδαπή γυναίκα στην περιοχή της Αλυκής.

Άμεσα σπεύσαμε και σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και το Λιμεναρχείο Πάρου, ξεκινήσαμε τις έρευνες μέχρι πολύ αργά το βράδυ, χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνα από το πρωί του Σαββάτου ως το μεσημέρι απέβη επίσης άκαρπη.

Το απόγευμα η ΕΟΔ Κυκλάδων συμμετείχε στον 8ο Ποδηλατικό Γύρο της Πάρου, με 9 μέλη, 3 μοτοσυκλέτες και το ασθενοφόρο, έχοντας τομέα ευθύνης της τις Πρώτες Βοήθειες.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων συνέχισαν την έρευνα εντοπισμού της αγνοούμενης ως αργά το βράδυ, όπως και το επόμενο πρωί. Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής 10-6-2018, εντοπίστηκε η σωρός της αγνοούμενης από το κλιμάκιο της ΕΟΔ Κυκλάδων, το οποίο ερευνούσε την περιοχή μαζί με την κόρη της αγνοούμενης.

11/6/2018

ΕΟΔ Κυκλάδων

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/6/11#sigProId8734a9e4cf

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:25

Συλλήψεις σε Θήρα & Μύκονο

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 08-06-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 40 ετών (άνδρας και γυναίκα), διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -5,8- γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 09-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Μύκονο

Την 09-06-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, την 07-06-2018 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Θήρα

Την 09-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου με ποινή φυλάκισης -2- ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στη Θήρα.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 09-06-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -9,6- γραμμαρίων.

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30