Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - ParosIn.gr

Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων Δημήτρη Αυγερινού το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου Χαράλαμπος Ρωμανόσογλου έκοψε την πίτα την οποία ευλόγησε ο παπά Στέλιος Μπιζάς.

Το παρών έδωσε όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.

Και του χρόνου...

27972232 2041203656119151 924256144660967711 n

 

28056649 2041203406119176 6215100577599137665 n

 

28277122 2041203559452494 1953120108115355512 n

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Το International Windsurfing Tour ανακοίνωσε το καλεντάρι του 2018 και ανάμεσα στους προοροσμούς μέσα στον Ιούλιο είναι και η Πάρος!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Windsurfing επιστρέφει στην Ελλάδα και την Πάρο, από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018.

Για πέντε ημέρες στα μέσα Ιουλίου η Πάρος θα γίνει το παγκόσμιο επίκεντρο σε ένα από τα θεαματικότερα θαλάσσια αθλήματα.

Δέκα θα είναι οι προορισμοί του φετινού International Windsurfing Tour και η Πάρος είναι ο πέμπτος.

Το International Windsurfing Tour ξεκινάει στις 27 Μαρτίου από το Μαρόκο και ολοκληρώνεται στο Maui στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί το καλεντάρι του International Windsurfing Tour για το 2018.

 

IWT TourCalendar2018 INSTAGRAM02 green

 

πηγή: https://internationalwindsurfingtour.com/events-2018/

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 17:48

Μηχανική βλάβη «ΑΡΤΕΜΙΣ» στο Λαύριο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 17/2/2018, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» Ν.Π. 10317, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή και συγκεκριμένα στο αυτόματο φίλτρο πετρελαίου, ενώ θα εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Κέα - Κύθνο - Σύρο - Πάρο - Σέριφο - Σίφνο - Κίμωλο - Μήλο, με ενενήντα τέσσερις (94) επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου (σ.σ. παραμένει στο λιμάνι του Λαυρίου ώρα 18:00, 17/2), μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο.

φωτο: αρχείο

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. προκρίθηκε στις «8» καλύτερες ομάδες της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο.

Η συγκεκριμένη νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία, με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πετυχαίνοντας την πλήρη ανατροπή από το 2-0 που χάναμε, στο τελικό 2-3 παίρνοντας τη «χρυσή» πρόκριση για την επόμενη φάση έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου.

Το ως άνω γεγονός αποδεικνύει περίτρανα τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της Μικτής μας, το ότι είναι πραγματικά δεμένοι αναμεταξύ τους ως μία ομάδα - οικογένεια, την αποφασιστικότητά τους, την προσήλωσή τους στον τελικό στόχο τους και τη θέλησή τους για νίκη και διάκριση καθώς επίσης και την άρτια φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση που είναι απόρροια της πολύ καλής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους στα τμήματα υποδομών των ομάδων τους και ότι το ποδόσφαιρό μας έχει ανέβει ποιοτικά τα τελευταία χρόνια.

Όλη αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα ΔΕΝ θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν καθοδηγητής της όλης αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ήταν ο Ενωσιακός μας προπονητής κος Γιώργος Μοστράτος ο οποίος εμπνέει, εμψυχώνει, καθοδηγεί και επιτελεί άριστα το έργο του, ως σαν «αρχιμαέστρος» μιας «καλοκουρδεισμένης ορχήστρας»...

Η όλη αυτή επιτυχία αποκτά έναν ακόμη παραπάνω λόγο για να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως «Επική», και δεν είναι άλλος από τις αντιξοότητες που παρουσιάζει ο νομός μας, οι οποίες και δυσχεραίνουν το όλον έργο των Μικτών μας (στις προπονήσεις, στην παρακολούθηση ιδίοις όμασι των ποδοσφαιριστών μας κ.λ.π.) το οποίο θα ήταν ανυπέρβλητο, εάν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. ΔΕΝ ήταν άλλος από τον Ρένο Φρέρη, όπου και του ιδίου του πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της όλης αυτής επιτυχίας καθώς και των συνεργατών του στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Θέλω πραγματικά εγκαρδίως να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας - πρόκρισης καταρχήν τα ίδια τα παιδιά μας, τον Ενωσιακό μας προπονητή, τον Πρόεδρο μας καθώς επίσης φυσικά στις ομάδες όπου ανήκουν οι ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία και ευελπιστώ σε εξίσου ανάλογες επιτυχίες στους εναπομείναντες αγώνες και να καμαρώσουμε τη Μικτή μας στην υψηλότερη θέση της διοργάνωσης.

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος
Μέλος Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Πολιτισμός: Στρατηγική προτεραιότητα η προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, σε συνδυασμό με την σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία

Απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2017

Η εξέχουσα θέση που κατέχει ο πολιτισμός στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής, είχε ως αποτέλεσμα, και το 2017, ένα μεγάλο μέρος από ίδιους πόρους της Περιφέρειας καθώς και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» να διατεθεί για έργα πολιτισμού στα νησιά, παράλληλα με την οργάνωση, συνδιοργάνωση και στήριξη μεγάλου αριθμού πολιτιστικών εκδηλώσεων, υψηλής ποιότητας, σε στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς των νησιών.

Σε μια ευρωπαϊκή Περιφέρεια, όπως είναι το Νότιο Αιγαίο, το Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», αναδεικνύεται σε ένα πολύτιμο εργαλείο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, που, σε συνδυασμό με την σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία, συνθέτει το πλέον σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημά της, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αναδείξει τον Πολιτισμό σε στρατηγική προτεραιότητα, με την απαιτούμενη εξωστρέφεια, ώστε, σε όλο το εύρος και τις εκφάνσεις του, να γίνει αυτοσκοπός για τον επισκέπτη και όχι μια ευκαιριακή και παράπλευρη εμπειρία.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», ακολουθώντας τη φιλοσοφία της νέας προγραμματικής περιόδου, έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη του τουρισμού εμπειρίας, αναπόσπαστο μέρος του οποίου είναι ο πολιτισμός. Στο πλαίσιο αυτό ο στρατηγικός σχεδιασμός διάθεσης κονδυλίων έχει στο επίκεντρό του τον σεβασμό, την προστασία και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και την υλοποίηση δράσεων και υποδομών με προστιθέμενη αξία και υψηλό κοινωνικό αποτύπωμα.

Πρόκειται για έργα που αφορούν, την αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και αρχαιολογικών χώρων όλων των περιόδων, την ανέγερση νέων και τον εκσυγχρονισμό παλιών μουσείων, την ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων, νέων τεχνολογιών ή άλλων καινοτόμων εφαρμογών και διαδικασιών με πυλώνες παρέμβασης τη διάγνωση, συντήρηση, τεκμηρίωση και ανάδειξη μνημείων, έργων τέχνης, αντικειμένων και άλλων ιστορικών στοιχείων πολιτισμού, την ενίσχυση και την αποτελεσματικότερη διασύνδεσή τους με το ερευνητικό και ακαδημαϊκό σύστημα της χώρας, καινοτόμων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού και των Πολιτιστικών Δημιουργικών Βιομηχανιών και στοχεύουν σε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, την ψηφιοποίηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω διαδικτύου και την πιλοτική ανάπτυξη και λειτουργία προσβάσιμων στο κοινό επιδεικτικών εγκαταστάσεων σε χώρους, όπως μουσεία, μνημεία, ανοικτές ανασκαφές, εργαστήρια διάγνωσης και συντήρησης τα οποία χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνικές.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» είναι:

 Προστασία και ανάδειξη Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου

 Ανάδειξη και διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου Φιλερήμου ν. Ρόδου

 Νησίδα Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου

 Στερέωση - αποκατάσταση Ναού Επισκοπής Σικίνου

 Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου

 Διαχρονικό Αρχαιολογικό Μουσείο Τήλου

Τα έργα πολιτισμού που η Περιφερειακή Αρχή χρηματοδοτεί εξ ιδίων πόρων της Περιφέρειας είναι:

 Αποκατάσταση - Ανάδειξη Μεσαιωνικού Μόλου και των σωζομένων τμημάτων του Πύργου Ναϊλάκ

 Καμπαναριό Φιλερήμου

 Ανασκαφή Κυμισάλας ν. Ρόδου και ανάδειξη Ακρόπολης

 Ασφαλτόστρωση οδού σύνδεσης της Επαρχιακής οδού Κατταβιάς - Πρασονήσι με Βρουλιά

 Φωτισμός Βράχου Λίνδου

 Στεγάνωση οροφής Εκκλησίας του Χριστού στην Πόθια Καλύμνου

 Συντήρηση Καμπαναριού Πανορμίτη στη Σύμη

Στον τομέα του Πολιτισμού, και το 2017 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάστηκε με τοπικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς Πολιτισμού, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία) καθώς και άλλους φορείς δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου που προωθούν και προάγουν τον πολιτισμό, για την υλοποίηση προγραμμάτων και εκδηλώσεων υπερτοπικής σημασίας που είχαν σκοπό την διασύνδεση της πολιτιστικής προβολής με την τουριστική ανάπτυξη των νησιών. Υλοποιήθηκαν δράσεις που είχαν στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, και τη διάδοσή της στους νέους.

Στις 28 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε στο παλιό προξενείο της Ελλάδας στη Ρόδο, που άνοιξε τις πόρτες του ξανά, την έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων «Η μακρά πορεία της Δωδεκανήσου προς την Ενσωμάτωση». Η έκθεση συνδιοργανώθηκε με το Ιστορικό Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων και με τα Γενικά Αρχεία το Κράτους.

Φιλοξενήθηκε από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017 στη Ρόδο, στην Κω και στη Λέρο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μία σειρά συναυλιών και εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική».

Συνδιοργανώθηκε στη Σύρο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros. Το φεστιβάλ αυτό είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στο είδος του στην Ελλάδα κι ένα από τα 20 μεγαλύτερα διεθνώς.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού των 70 ετών από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου συνδιοργανώθηκε με τον Σύλλογο Συμιακών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την εκδήλωση - θεατρική παράσταση «Η ΓΚΟΛΦΩ Η ΣΥΜΙΑΚΙΑ» και με το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου τις θεατρικές παραστάσεις στην Ρόδο, την Αστυπάλαια, τη Λέρο, την Κω, την Κάλυμνο και την Κάρπαθο.

Αναλυτικά οι 157 πολιτιστικές δράσεις που υλοποιήθηκαν το 2017 σε όλα τα νησιά:

ΡΟΔΟΣ

- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΡΙΟ
- ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
- ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
- ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
- 8Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
- ΘΕΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΑ 
ΤΡΙΚΑΛΑ
- ΕΚΔΗΛΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
- 11Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
- ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
- ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΦΑΛ ΡΟΔΟΥ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ "ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & 
ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ"
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΠΙΑΝΟΥ
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
- 3Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΑΦΑΝΟΥ
- ΔΙΗΜΕΡΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ
- ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΛΙΝΔΟΥ
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ"
- 10Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
- 12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
- ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2017
- 34ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ ΝΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ 
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ"
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΕΜΠΩΝΑΣ
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
- ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ
- ΙΑΛΥΣΙΑ 2017
- 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΘΕΟΦΑΝΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ"
- ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
- 11ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΣΤΙΔΑΣ
- 3ο ΤΖΑΖ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
- ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ 
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ 
ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ «Η ΜΟΥΣΙΚΗ 
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ (ΝΕΩΝ ΩΣ 18 ΕΤΩΝ) «TREASURE OF HELLAS» ΣΤΗΝ 
ΡΟΔΟ
- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
- ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δ.Κ. ΙΑΛΥΣΟΥ
- SANTA RUN RHODES 2017
- ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ - 10 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΛΠ
- ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΌ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΣΟΥ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

- ΘΕΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
- ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ" ΚΑΙ "ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 
ΙΔΙΑ" ΑΠΌ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ


ΚΩΣ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ"

- ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2017
- ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΛΑΣΑΡΝΑΣ 
ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΚΩ
- ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ"

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ

ΛΕΡΟΣ

- ΘΕΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ 2017
- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ "Η ΑΡΤΕΜΗΣ"

ΠΑΤΜΟΣ

- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΕΧΝΙΤΩΝ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ
- 16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
- 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΜΟΣ

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ

- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΝΙΣΥΡΟΣ

- ΕΚΘΕΣΗ "ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΑ"

ΣΥΜΗ

- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΜΗΣ 2017

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΥΘΟΥ»

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

- 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ" 
ΚΑΣΟΣ
- 9η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΥΡΑΣ & ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΔΟΞΑΡΙ
- ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ 
ΤΗΛΟΣ
- ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΓΕΛΩΝΑ ΧΑΛΚΗ
- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΝΗΣ


ΑΜΟΡΓΟΣ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ/ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΜΟΡΓΟΥ /ΔΗΜΟ ΑΜΟΡΓΟΥ
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΩΝ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ «ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ»
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΙΑΝΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
- 15o YPERIA 2017 ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
ΘΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ''


ΑΝΔΡΟΣ

- ΕΚΘΕΣΗ ''ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ''
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ
- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ “ΣΤΡΟΦΙΛΑ»
- ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
- 19ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ 
ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΑΝTIΠΑΡΟΣ

- ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 
ΔΟΝΟΥΣΑ
- ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΑ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ''
- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ''ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ''
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ''

ΘΗΡΑ

- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
- ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ''ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2017 ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ ΘΗΡΑΣ''
- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ - 
ΘΗΡΑΣΙΑ
- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

ΙΟΣ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΚΕΑ

- 15η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ


ΚΥΘΝΟΣ

- 9o ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ '' Κ.Π ΚΑΒΑΦΗΣ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ '
- ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟ ΕΚ 
ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΘΝΙΟΥ

ΚΙΜΩΛΟΣ

- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ''ΕΜΜΕΛΟΝ''
- ANIMASYROS TOUR

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΜΥΚΟΝΟΣ

- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ''


ΜΗΛΟΣ

- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΡΝΙΘΕΣ» ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΗΛΟΥ

ΝΑΞΟΣ

- ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ ΩΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
- ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
- ΝΙΚΟΔΗΜΕΙΑ 2017
- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
- 4HMΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΕΡΕΣ»
- 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΞΟΥ
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


ΠΑΡΟΣ

- 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
- ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''... ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ...''
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΝ
- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΠΗΣΣΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ «1ο ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ»
- 29η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΡΟΣ

- ΦΕΣΤΙΒΑΛ (2ο ΠΑΝΗΓΥΡΙ) ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Β' ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑNΓΚΟ
- 4ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
- ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
- ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥ
- ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΔΩΝΑ
- 7ο Σεμινάριο "ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΠΙΟΥ-ΦΥΣΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ
- 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΩΡΟΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
- 10ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
- SYROS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ''ΟΣΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΦΑΙΝΕΙ... Ο ΧΟΡΟΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΕΝΕΙ''
- EYE'S WALK DIGITAL FESTIVAL
- 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
- 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΣΥΡΟΥ
- ΕΝΕΤΙΚΗ - ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΒΑΡΗΣ
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ANIMASYROS
- STRAY ART FESTIVAL - ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
- 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΖΑΖ ΣΥΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ''ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ - ΒΑΣΙΛΗ''
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΝ ΠΛΩ» ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ 
ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΣΙΦΝΟΣ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ '' ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΑ

ΣΙΚΙΝΟΣ

- ANIMASYROS TOUR

ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ

- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ''
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ''


ΤΗΝΟΣ

- Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ L'ATLAS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- 2η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΑΔΟ ΤΗΝΟΥ
- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ
- ΦΕΣΤΙΒΑΛ JAZZ
- 1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

- 3η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ''ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ"
- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

ANIMA SYROS TOUR

Ρόδος, 17 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Καλός, για την εποχή, θα είναι ο καιρός το 3ήμερο της Καθαρής Δευτέρας (από Σάββατο 17/2 έως και την Καθαρή Δευτέρα 19/2) στην Πάρο.

Σήμερα Σάββατο θα υπάρχει συννεφιά αλλά σύμφωνα με την πρόβλεψη δεν θα έχουμε βροχή. Αύριο Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται με ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Την Καθαρή Δευτέρα θα υπάρχει συννεφιά αλλά θα απουσιάζει η βροχή. Η τελευταία θα μας... επισκεφθεί, πάντα σύμφωνα με την πρόβλεψη, την Τρίτη 20/2.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το 3ήμερο από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Την Καθαρή Δευτέρα οι άνεμοι θα πέσουν και δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ!

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με την πρόγνωση του καιρού στην Πάρο το 3ήμερο της Καθαρής Δευτέρας.

 

kairos 19-2-18

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28