Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - ParosIn.gr

Από τις 12 έως 15 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στο 1st Andros on foot Festival που διεξάγεται στην Άνδρο από 6 έως και 28 Οκτωβρίου.

Εντυπωσιαστήκαμε από την τέλεια διοργάνωση από την άψογη φιλοξενία, την εθελοντική συνεισφορά των τοπικών συλλόγων και της τοπικής κοινωνίας αλλά και από το υπέροχο φυσικό τοπίο.

Περπατήσαμε σε βουνά και λαγκάδια, σε ποτάμια που ρέουν αδιάκοπα, περάσαμε από πέτρινα τοξωτά γεφύρια, συναντήσαμε καταρράκτες, «χαθήκαμε» στην ομίχλη, επισκεφτήκαμε μοναστήρια και απολαύσαμε την φιλοξενία των κατοίκων απομακρυσμένων χωριών που μας υποδέχτηκαν με κεράσματα και τοπικά εδέσματα.

Μια εμπειρία που αξίζει κάποιος να ζήσει!!!

Τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές.

Περπατητές Πάρου

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/10/17#sigProId6c228db4e2

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

44177323 901773556683171 5904327563701911552 n

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.parosin.gr/details/date/2018/10/17#sigProIdd72ff298b7

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Εισήγηση Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/10/2018 με θέμα: Διενέργεια Διήμερου Συνεδρίου με τίτλο «Αναζήτηση ενός μοντέλου Αειφόρου Ανάπτυξης για το μέλλον της Πάρου».

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Πάρος σήμερα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι της ιστορίας της. Η τουριστική ανάπτυξη και συνεπακόλουθα η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στο νησί τρέχει με ρυθμούς ανέλπιστα γρήγορους. Ήρθε η ώρα μέσα από μία αναδρομή στη πορεία μας έως σήμερα και με γνώμονα τις δυνατότητες και τα θέλω μας, να χαράξουμε την αναπτυξιακή μας πορεία προς το μέλλον.

Στα πλαίσια αυτά, αιτούμαστε τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου στην Πάρο για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Όταν μιλάμε για αειφόρο ανάπτυξη, στην ουσία αναφερόμαστε στην ισόρροπη ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ τριών βασικών συνιστωσών, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Αειφόρος Ανάπτυξη

Μία ανάπτυξη που θα διαρκέσει μέσα στο χρόνο και θα επιδιώκει εκτός μία σταθερής οικονομικής και κοινωνικο-πολιτιστικής ευημερίας, τη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας, τη μόρφωση, τη ποιότητα ζωής και τη προστασία του περιβάλλοντος. Μία ανάπτυξη που θα δίνει έμφαση περισσότερο στο ευ-ζην παρά στο ευ-έχειν και θα προτάσσει περισσότερο τα δικαιώματα παρά τις ανάγκες των ανθρώπων.

Τουρισμός

Ο Τουρισμός έχει εξελιχθεί στη σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα. Η ανάπτυξή του επηρεάζει την κοινωνική και οικονομική ευημερία του τόπου και των κατοίκων με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα στην απασχόληση και το εισόδημα και τη ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η αχαλίνωτη ανάπτυξή του και η ανεξέλεγκτη χρήση των φυσικών και πολιτισμικών πόρων του τόπου μας όμως, επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον, την πολιτιστική φυσιογνωμία, την κοινωνική συνοχή, την ταυτότητα μας γενικότερα.

Παράλληλα καθώς δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τόσο μεγάλο τουριστικό ρεύμα, οι υποδομές μας δοκιμάζονται (ύδρευση, απορρίμματα, συγκοινωνίες κ.λπ.), οι φυσικοί πόροι επιβαρύνονται (αέρας, νερό, γη, οικοσύστημα), ενώ η συνεχής ανοικοδόμηση τουριστικών εγκαταστάσεων (διαμονή και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις) αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του νησιού (φυσικό και κτιστό περιβάλλον).

Κάλεσμα

Αισιοδοξούμε το συνέδριο αυτό να λειτουργήσει ως κάλεσμα προς όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες, να το κάνουν συντονισμένα κάτω από την ομπρέλα του Δήμου Πάρου, συμμετέχοντας στις επιτροπές και τα όργανά του και βοηθώντας έμπρακτα να χαραχτούν πολιτικές που θα συμβάλουν στην αλλαγή που όλοι επιθυμούμε και ο καθένας εκφράζει διαφορετικά με τον τρόπο του.

Κοινωνία

Το συνέδριο αυτό αφορά τον τόπο μας, τις παραδόσεις, την περιουσία και τον πολιτισμό που κληρονομήσαμε και θα κληροδοτήσουν και εμείς με τη σειρά μας στις επόμενες γενιές, για αυτό η τοπική κοινωνία οφείλει να έχει και θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλη τη διαδικασία. Θα αποτελέσει όμως και μία μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουμε τα οφέλη της συνεργασίας και του διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και να εστιάσουμε στη δημιουργία νέων εργαλείων ανάπτυξης και στρατηγικών τοπικής αειφορίας, που θα μας βρίσκουν όλους σύμφωνους και αλληλέγγυους.

Συνεργασίες

Παράλληλα. εφόσον εγκριθεί η δράση σήμερα, το επόμενο βήμα είναι να επισφραγίσουμε ισχυρές συμμαχίες μέσα από τη συνδιοργάνωση με το Υπουργείο Τουρισμού, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, Πανεπιστημιακές Δομές και τη σύμπραξη της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατευθυντήριες γραμμές Συνεδρίου

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα πρότυπο μοντέλο μακροπρόθεσμης βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης

1. Επισκόπηση. Που είμαστε σήμερα αναφορικά με το χθες; Τι έχουμε καταφέρει; Ποιες είναι οι δυνατότητές μας; Ποια είναι τα μέχρι σήμερα αξιοποιήσιμα περιουσιακά μας στοιχεία; (Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός, Μνημεία κ.λπ.)

2. Ιεράρχηση και σημαντικότητα μεταβλητών (Περιβάλλον, κοινωνική ευημερία, οικονομική ανάπτυξη κ.λπ.).

3. Καθορισμός στρατηγικής και στόχων. Που θέλουμε να πάμε; Με τι προϋποθέσεις;

4. Ανάπτυξη σχεδίων δράσης. Πως θα πάμε εκεί;

5. Διαχείριση δράσεων και εκπαίδευση τοπικής κοινωνίας. Πως θα το κάνουμε όλοι μαζί;

Λοιπά Θέματα Συνεδρίου:

Βιώσιμη ανάπτυξη και περιβάλλον

Αειφόρος Τουρισμός και εναλλακτικές μορφές - αγροτουρισμός, αθλητικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός κ.α.

Αξιοποίηση μνημείων και λοιπών πολιτιστικών πόρων

Σχεδιασμός και υλοποίηση έργων υποδομών

Διατήρηση Πολιτιστικής ταυτότητας μέσω της ανάπτυξης και προώθησης παραδοσιακών Προϊόντων, της Αρχιτεκτονικής κ.α.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του συνεδρίου θα πρέπει να μας βοηθήσουν για να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο σχεδιασμό ενός επιθυμητού μοντέλου αειφόρου ανάπτυξης για τον τόπο μας και το μέλλον των επόμενων γενεών.

Ζητούμενο θα είναι επίσης η κεφαλοποίηση των αποτελεσμάτων του Συνεδρίου μέσα από συνεργείες με φορείς και οργανισμούς, μέσα από δράσεις και κατευθύνσεις που θα αναδειχθούν, ώστε η Πάρος να αποτελέσει ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό, προορισμό πρότυπο μέσα στην επόμενη πενταετία.

πηγή: https://dimosparou.blogspot.com/

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 85χρονου από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64,

- 73χρονης από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53

 

Κατασχέσεις αλιευμάτων στη Νάξο

Οχτώ κιλά και ογδόντα εννέα γραμμάρια (8,89kg) ιχθύες του είδους λιθρίνια κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έκτακτης επιθεώρησης που διενεργήθηκε στο Ε/Π-Α/Κ ''ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ'' Ν.Ν. 43 κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Αγίας Άννας, εντοπίστηκαν δύο (02) φελιζόλ που περιείχαν την ανωτέρω ποσότητα ιχθύων.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

 

φωτο: αρχείο

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη πενήντα τεσσάρων (54) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σίφνου, μεσημβρινές ώρες προχθές, για την ύπαρξη ενός σκάφους, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Σίφνου, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Στο σημείο κατέπλευσε το Ε/Ρ-Α/Κ ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΙ'' Σ.Σ. 35 με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου ''ΓΙΑΛΟΥΔΙΑ'' ν. Σίφνου, ένα ιστιοφόρο σκάφος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, χωρίς επιβαίνοντες, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν τμηματικά στην παρακείμενη ακτή, πενήντα τέσσερις (54) αλλοδαποί.

Οι ανωτέρω, άνδρες εκ των οποίων ένα (01) παιδί, επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που έσπευσε στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Καμάρες ν. Σίφνου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ιστιοφόρο σκάφος.

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων

Την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19.037 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” στην υπέρβαση ορίου ταχύτητας

Βεβαιώθηκαν συνολικά 6.417 σχετικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Την προηγούμενη εβδομάδα (από 8 έως 14 Οκτωβρίου) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στην παράβαση της υπέρβασης ορίου ταχύτητας.

Στο πλαίσιο αυτό, από 726 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 19.037 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.417 παραβάσεις για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (720), του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (490), της Θεσσαλονίκης (331), των Σερρών (306), του Κιλκίς (301), της Φθιώτιδας (298) και της Κορινθίας (289).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Περισσότερες συμβουλές και ενημέρωση για θέματα οδικής ασφάλειας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα «Οδηγός του Πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές/Τροχαία-Οδική ασφάλεια».

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

meas kostou

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΟΥ

3ος ΒΕΛΕΝΤΖΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ο Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου, υπό την αιγίδα του Βελεντζείου Ιδρύματος, του Δήμου Πάρου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και της Τοπικής Κοινότητας Κώστου, διοργανώνει τον 3ο Βελέντζειο Αγώνα Δρόμου και καλεί τους μαθητές της Πάρου να λάβουν μέρος προς τιμή του Μέγα Ευεργέτη της Πάρου, Φραγκίσκου Βελέντζα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο χωριό του Κώστου και θα χωρίζεται σε δύο επιμέρους αγώνες, τον Μαθητικό Αγώνα 1 χλμ για παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο, 6-13 ετών καθώς και τον Αγώνα Τrial 8,7 χλμ για ηλικίες 14 και άνω.

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡA ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 16:30

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Κώστου

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 1 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άσφαλτος

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

Κατηγορίες:

Κορίτσια - Αγόρια

6-9 ετών

10-13 ετών

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον Μαθητικό Αγώνα του 1χλμ έχουν όλοι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18, η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα/κηδεμόνα.

Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με ατομική ευθύνη του συμμετέχοντα.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική δ/νση:

https://goo.gl/forms/xr413xubGOBSoPRi1

καθώς και στην γραμματεία, στην πλατεία του Κώστου, από τις 15:30 την ημέρα του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα.

Θα δοθούν μετάλλια στους 3 πρώτους ανά κατηγορία (παιδιά-μαθητές δημοτικού έως 13 ετών) και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΓΩΝΑΣ TRIAL

ΩΡA ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 17:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Κώστου

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 8,66 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μεικτή (Χώμα, Άσφαλτος)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

Κατηγορίες:

Άνδρες Γυναίκες
14-18 ετών 14 και άνω
19-40 ετών
41-50 ετών
51 και άνω

Διαδρομή:
Η εκκίνηση θα δοθεί από τη πλατεία του Κώστου, η διαδρομή διασχίζει την περιοχή γύρω από το χωριό του Κώστου, χαρακτηρίζεται ως μεικτή, ιδιαίτερα τεχνική, με θετική υψομετρική 270μ και αποτελείται από 25% χωματόδρομους-αγροτικούς δρόμους και 75% άσφαλτο με ανηφόρες και κατηφόρες.

Θα υπάρχει σηματοδότηση αλλά και δείκτες στα κομβικά σημεία καθώς και σταθμός ανεφοδιασμού στο 4,0 χλμ όπου θα προσφέρεται νερό.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική δ/νση:

https://goo.gl/forms/xr413xubGOBSoPRi1

καθώς και στην γραμματεία, στην πλατεία του Κώστου, από τις 15:30 την ημέρα του αγώνα, όπου οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα και τον αριθμό τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18, η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα/κηδεμόνα.

Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με ατομική ευθύνη του συμμετέχοντα.

Χρονικό όριο:

Ο αγώνας έχει χρονικό όριο τερματισμού τις 1 ώρα και 15 λεπτά (μέχρι 18:15).

Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους ανά κατηγορία και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει μπουφές για όλους τους συμμετέχοντες.

φωτο: αρχείο

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ

Πάρος 17/10/2018

Αρ. Πρωτ.: 16225

ΠΡΟΣ:

1. κ. Σιφναίο Παντελεήμονα
2. κ. Ροπαΐτου Μαργαρίτα
3. κ. Αλεξανδροπούλου Αρχ.
4. κ. Μαύρη Μένεγο

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 82, 84, 89 και 90 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Πάρου, στις 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10.00΄ π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την ανανέωση ή μη μισθώσεων ακινήτων.

Θέμα 2ο: Γνωμοδότηση για τον αριθμό νέων αδειών και τον καθορισμό νέων θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31