Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Η εποχή που διανύουμε απαιτεί σύμπραξη και συνεννόηση…

30 Απριλίου, 2020

Το είδαμε και αυτό. Μια αντιπολίτευση ζαλισμένη στο φαύλο κύκλο μιας αμφιλεγόμενης ιδεολογίας που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον κοινό βηματισμό της με όσους την έχουν πλαισιώσει από ιδεολογικούς χώρους που δεν έχουν σχέση με την ηγεσία της. Και μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει σιωπηλή και άπραγη προσπαθεί από τη μια να βάζει τρικλοποδιές σε ότι πάει να γίνει στο νησί (βλέπε καθαριότητα με πρόσληψη προσωπικού) για να μπορεί μετά να κατηγορεί την πλειοψηφία για απραξία και από την άλλη μη έχοντας κανένα πλέον σοβαρό επιχείρημα κάνει «παιχνίδι» με τη διαδικασία αγνοώντας την ουσία που είναι η λύση των προβλημάτων.

Πρόσφατο παράδειγμα η «ένσταση» επί της διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου επειδή ενοχλήθηκαν από τη φυσική παρουσία επτά (7) Συμβούλων (μέχρι 10 επιτρέπεται) μόνο και μόνο για να μπλοκάρουν για άλλη μια φορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Η εποχή που διανύουμε απαιτεί σύμπραξη και συνεννόηση. Πρακτικές του παρελθόντος όπου οι αντιπολιτεύσεις τορπίλιζαν τις αποφάσεις της εκάστοτε εξουσίας για να μπορούν στη συνέχεια να «τρέφονται» από την όποια δυσαρέσκεια των πολιτών, έχει περάσει. Όλοι οφείλουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καιρός να σοβαρευτούμε. Και αυτό αφορά τους αιρετούς αλλά και τα πρόθυμα «παπαγαλάκια» τους.

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Υ.Γ.: Έλειψα για λίγο καιρό πειθαρχώντας στα μέτρα και προσπαθώντας να κρατήσω χαμηλούς τόνους λόγω της υγειονομικής εισβολής. Από εδώ και πέρα κάθε άλλη «εισβολή» κατά της νοημοσύνης μας θα παίρνει την απάντησή της. Έπεται συνέχεια.

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31