Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο - Εμπρός για... πίσω!

09 Φεβρουαρίου, 2017

Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε στις 08/02/2017 προ ημερησίας συζητήθηκε το πρόβλημα του παραλιακού της παροικίας με τους ανεμοφράκτες.

Η μέχρι τώρα στάση κάθε Δημοτικής Αρχής των τελευταίων δέκα ετών, που δεν πήρε θέση για τον καλλωπισμό της παραλίας, ανάγκασε τον κάθε επαγγελματία να κινηθεί όπως νομίζει, για να βελτιώσει και να ομορφύνει αισθητικά το κατάστημά του με σκοπό να αντέξει την κρίση και τον ανταγωνισμό.

Θεωρούμε ότι αισθητικά οι τζαμαρίες είναι καλύτερες από το πλαστικό και δίνουν αρχοντιά, ο δε Δήμος αντί να κυνηγάει τους επιχειρηματίες που επένδυσαν για κάτι καλύτερο και ομορφότερο καλά είναι να κοιτάξει να πάρει αποφάσεις ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να ξέρει πώς να διαμορφώσει το χώρο του καταστήματος του.

Αν το έργο της ανάπλασης του παραλιακού δεν έχει (σ.σ. είχε) χαθεί σήμερα η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική.

Εδώ πρέπει επισημάνουμε ότι η παροικία δεν θα μπορούσε να δουλέψει χωρίς ανεμοφράκτες, γιατί τα καταστήματα είναι μικρά.

Στο ερώτημα αν ο ανεμοφράκτης είναι γυαλί ή πλαστικό φυσικά προτιμούμε το πρώτο για λόγους αισθητικής.

Περιμένουμε βεβαία να δούμε και την αισθητική του νέου κτηρίου στο λιμάνι και φυσικά να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να δούμε την Πάρο στη σημερινή πραγματικότητα.

Δε μπορούμε να γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω όπως νομίζουν κάποιοι ονειροπόλοι. Με τη λογική αυτή θα πρέπει να καταργήσουμε λιμάνι και αεροδρόμιο και να ξαναφέρουμε γαϊδουράκια.

Επειδή η ανάπτυξη είναι απαραίτητη για το μέλλον των παιδιών μας, η οποία όμως δεν επιτυγχάνεται χωρίς λύσεις, καλούμε το Δήμο υπεύθυνα να πάρει αποφάσεις που να είναι προς όφελος του επαγγελματία αλλά και του επισκέπτη και όχι να παρασυρθεί από μονόπλευρες αποφάσεις.

Με ιδιαίτερη τιμή
το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Απόστολος Αλιπράντης
Ο Γεν. Γραμματέας Ηλίας Κρητικός

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31