Εκτυπώστε την σελίδα

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας κ. Άγγελε Πατέλη...

05 Απριλίου, 2019

Αγαπητέ κ.Άγγελε Πατέλη,

Βεβαίως και θα δημοσιεύσουμε την απάντηση που στείλατε σε άρθρο μας γιατί, όπως σωστά αναφέρετε, το υπαγορεύουν στοιχειώδεις δεοντολογικοί κανόνες τους οποίους και τηρούμε.

Εμείς αγαπητέ κ. Άγγελε Πατέλη γνωρίζουμε από κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το άρθρο έχει υπογραφή " www.parosin.gr " με όνομα και επίθετο. 'Αν ανατρέξετε στο site και πατήσετε στην λέξη επικοινωνία θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του site που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τριπολιτσιώτη - Πολύστροφο.
Ιδιοκτησία ΥΔΡΩ - Ι.Κ.Ε.
Διεύθυνση : 1ο χλμ Παροικίας - Λευκών
Τ.Κ. : 84400 Πάρος
Τήλ : 2284027800
Fax: 2284024769
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Άγγελου Πατέλη που εστάλει στο site μας με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύσαμε και μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο :

http://www.parosin.gr/paros/politiki-paros/7615-%C2%ABden-yparchoyn-aggeloi-soy-lew-%C2%BB

Απάντηση σε άρθρο του Parosin.gr

Χαίρε paros in
Από άλλον περίμενα ότι θα υπήρχε αντίδραση με αφορμή την συνέντευξη μου στην " Φωνή της Πάρου" και από άλλον προέκυψε. Ας είναι.

Αν λειτουργείτε "αντ'αυτού" είναι δικαίωμα σας, το γνωρίζουμε άλλωστε.

Όμως δεν προτίθεμαι να δώσω απαντήσεις σε ανώνυμους, κρυπτόμενους πίσω από μια άλλη ονομασία όπως αυτή που χρησιμοποιείτε.

Ευχαρίστως θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα του συντάκτη του άρθρου που "μου απαντά" και σε πολλά περισσότερα ακόμη, αρκεί να βγει δημόσια με το πραγματικό ονοματεπώνυμο του.

Να υποθέσω ότι γνωρίζετε από κανόνες δεοντολογίας. Επομένως απαντήσεις σε αγνώστους δεν πρόκειται να δώσω.

Θα αναμένω λοιπόν όσο χρειαστεί, μέχρι να αποκαλυφτεί ο άγνωστος αρθρογράφος.

Στοιχειώδεις επίσης δεοντολογικοί κανόνες υπαγορεύουν την δημοσιοποίηση από μέρους σας, της απάντησης μου αυτής.

Άγγελος Πατέλης
Πάρος 2 Απριλίου 2019