Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 - ParosIn.gr

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου είναι και η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Α.Ε. του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου έπειτα και από την αποχώρηση της Προέδρου Ελισάβετ Παπαζώη.

Η νέα Δημοτική Αρχή έχει τονίσει και προεκλογικά αλλά και σήμερα ότι το Πάρκο Πάρου είναι δείγμα ιστορικής και παραδοσιακής συνέχειας, ότι η μοναδικότητα του τοπίου θα προστατευτεί και ότι το Πάρκο Πάρου θα παραμείνει, θα αναπτυχθεί και θα προστατευτεί ως δείγμα βιώσιμης και οικολογικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή θα είναι η φιλοσοφία της πρότασης που θα προτείνει ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και φυσικά τόσο ο ίδιος, ο Δήμαρχος, όσο και τα μέλη της πλειοψηφίας ελπίζουν να μην υπάρχουν αντιλήψεις και άλλες σκέψεις που θα σταθούν εμπόδιο στο σχέδιο προστασίας και στο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης του Πάρκου Πάρου αλλά και γενικότερα της περιοχής.

Έτσι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πρόταση του Δημάρχου και της Δημοτικής πλειοψηφίας θα περιλαμβάνει στη θέση του Προέδρου καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Μετσοβείου με σχετική ειδικότητα και γνώση στα οικολογικά πάρκα. Έτσι το έργο της Ελισσάβετ Παπαζώη θα συνεχιστεί, θα ολοκληρωθεί και θα επεκταθεί πάντα με γνώμονα την προστασία του τοπίου, την προβολή της ιστορίας και της παράδοσης των ηθών και εθίμων της Πάρου που τείνουν να αλλοιωθούν.

Στην κατηγορία: Πάρος
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31