Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 - ParosIn.gr

Με ένα σημαντικό αφιέρωμα «υποδέχεται» την Πάρο και τη Μήλο, μαζί με τη Σαντορίνη, το ταξιδιωτικό περιοδικό TTG (Travel Trade Gazette) στην έκθεση WTM του Λονδίνου που άνοιξε σήμερα τις πύλες της.

Στη διαδικτυακή του έκδοση, το περιοδικό, που έχει αναλάβει την ημερήσια έκδοση των νέων του World Travel Market, αναφέρεται στα τρία νησιά με αναλυτικές περιγραφές της δημοσιογράφου Chloe Cann επισημαίνοντας τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ειδικά για την Πάρο, το δημοσίευμα με τίτλο “Island Hopping στις Κυκλάδες” , αναφέρει ότι είναι πιο δημοφιλής στις οικογένειες και στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, «χάρη στις άφθονες μακρές αμμώδεις παραλίες της, ενώ το νησί εξακολουθεί να είναι γεμάτο με μικροκαλλιέργειες από σιτάρι και κριθάρι, ελαιώνες και οπωρώνες γεμάτες με εσπεριδοειδή – αν και ο τουρισμός κυριαρχεί ως βασική βιομηχανία».

Για τη Μήλο αναφέρει ότι «τα γραφικά ψαροχώρια και τα ρουστίκ ταβερνάκια στη γραμμή της ακτής, προσφέρουν θέα στα γαλανά, κρυστάλλινα νερά στους πελάτες που μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μυστηριώδεις αρχαίες κατακόμβες».

 

Πηγή: cyclades24.gr

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Με το βλέμμα στραμμένο στο 2020 , έχοντας κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και με τα εντυπωσιακά, ακόμα και τον Οκτώβριο, στοιχεία της τουριστικής κίνησης, ο Δήμος Πάρου λαμβάνει μέρος σε σημαντικές εκθέσεις όπως την WTM που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο. Στο 40ο έτος της, η WTM London προσελκύει ένα παγκόσμιο ακροατήριο που διαμορφώνει τις νέες τάσεις στο ταξίδι .

O Δήμος εκπροσωπείται από την κυρία Ελένη Τριπολιτσιώτη και αναμένονται θετικά αποτελέσματα μιας και οι Αγγλικός τουρισμός έχει οριακά αυξητικές τάσεις
παρόλα τα προβλήματα του Brexit .

Στην κατηγορία: Πάρος
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31