Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 - ParosIn.gr
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 20:20

Οι κορυφαίοι του Windsurfing στην Πάρο!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Πάρο το σπουδαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός «INTERNATIONAL WINDSURFING TOUR» (IWT)!

Προσκεκλημένος της διοργάνωσης ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης!

Μετά το Μαρόκο, τη Βόρεια Καρολίνα, το Όρεγκον και το Μάουι στη Χαβάη, το International Windsurfing Tour φθάνει στην Ελλάδα και στο πανέμορφο νησί της Πάρου από την Τετάρτη 11 έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 για τον αγώνα «PAROS WIND ODYSSEY 2018».

Αμέσως μετά συνεχίζει το ταξίδι του στο Περού, το Μεξικό και τη Χιλή!

Στην παραλία της Πούντας, στο στενό ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, θα πραγματοποιηθεί διεθνής αγώνας SLALOM μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του αθλήματος από τα διεθνή δρώμενα.

Διοργανωτής ο Ναυτικός Όμιλος Δρυού Πάρου «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ» και υποστηρικτές από τον χώρο του αθλήματος και φορείς του νησιού.

Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος σπουδαίοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο αλλά και οι καλύτεροι Έλληνες.

Επίσης θα διεξαχθεί για μια ημέρα αγώνας «foil race golden beach» στη Χρυσή Ακτή εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης θα βρεθεί τις ίδιες μέρες στο νησί προσκεκλημένος της διοργάνωσης.

Ο αγώνας «PAROS WIND ODYSSEY 2018» τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ.

Να είστε όλοι εκεί για να απολαύσετε ένα σπουδαίο αγώνα!

www.internationalwindsurfingtour.com

www.speedslalom.gr

www.facebook.com/speedslalom.gr

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

Η αναστήλωση του αρχαϊκού ναού και του εστιατορίου του ιερού του Απόλλωνα στο Δεσποτικό ξεκινούν και πάλι, παράλληλα με τις συνεχιζόμενες από το 2004 ανασκαφικές εργασίες, στις οποίες συμμετέχουν για ακόμη μία φορά φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι 50 επιλεγμένοι φοιτητές θα εργαστούν για έξι εβδομάδες στην ανασκαφή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μελέτη των ευρημάτων στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάρου.

Πολλοί αφανείς ήρωες σε ένα έργο που απαιτεί συνεργασία και συντονισμό

Εκτός από την έντονα κοπιαστική εργασία των εξειδικευμένων μαρμαροτεχνιτών και της υπόλοιπης ομάδας στον αρχαιολογικό χώρο, εδώ και έξι με επτά μήνες το έργο προετοιμάζεται παράλληλα και στην Αθήνα, στο εργοστάσιο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου Δέλτα Μάρμαρα, όπου ο υπεύθυνος κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος με την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα του έργου κ. Γουλιέλμου Ορεστίδη επιλέγει τους κατάλληλους όγκους μαρμάρου που θα μεταφερθούν στον αρχαιολογικό χώρο αλλά και αυτούς που θα δουλευτούν με ηλεκτρονικό παντογράφο (CNC). Το σύγχρονο αυτό μηχάνημα δίνει στην άμορφη μάζα μαρμάρου τη μορφή ενός αρχαίου αρχιτεκτονικού μέλους: σπόνδυλοι, επιστύλια, κιονόκρανα, αντιθήματα, τρίγλυφοι, μετόπες. Τα νέα μέλη θα μεταφερθούν στο Δεσποτικό και θα συνδεθούν με τα αρχαία αρχιτεκτονικά μέλη.

Η σύγχρονη τεχνολογία βοηθά σημαντικά τη διαδικασία της ανοικοδόμησης τόσο χρονικά όσο φυσικά και ποιοτικά. Η ομάδα του Δεσποτικού συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της με συμμάχους την τεχνολογία και φυσικά τους ανθρώπους, τεχνίτες, φοιτητές, αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, χορηγούς.

21 Μαΐου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProIdc746677c3d

 

Ο Γιάννος Κουράγιος αποτυπώνει την έναρξη των εργασιών και τις πρώτες ημέρες της αναστήλωσης.

31 Μαΐου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProId42df5fa0d8

 

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ

Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ένας αναπόσπαστος παράγοντας ανάπτυξης» τόνισε η υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου στο 15ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της υπουργού στις Κυκλάδες, στον πολιτισμό τους και στην ανάγκη διατήρησης και ανάδειξης του πλούτου τους, τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για το σύνολο της χώρας για την εδραίωση της εθνικής μας ταυτότητας και για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Για την ανάδειξη αυτού του πολιτισμού, σε ένα σπουδαίο αντιπροσωπευτικό του κομμάτι, στη Δήλο και στο Δεσποτικό συνεργαζόμαστε σήμερα κρατικοί φορείς και ιδιωτικός τομέας.

«Σήμερα μπαίνει η τρίτη κολώνα», μας γράφει ο Γιάννος Κουράγιος από το Δεσποτικό και εμπράκτως στηρίζουμε αυτά που υποστηρίζουμε με θέρμη. Και συνεχίζουμε...

11 Ιουνίου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProId5fe135cdeb

 

Ανέβηκε και η τρίτη κολόνα. Το Δεσποτικό δεν είναι πλέον έρμαιο των κυκλαδίτικων ανέμων και των ανθρώπων. Είναι καλά φυλασσόμενο από τις δεκάδες των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο, για να το ανακαλύψουν, να το προστατεύσουν, να το αναστηλώσουν, να του δώσουν την προσοχή που του αξίζει. Ανάμεσά τους ο αρχαιολόγος Γιάννος Κουράγιος.

15 Ιουνίου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProIdc70ee74c34

 

Όλη η ομάδα του Δεσποτικού με επικεφαλής τον αρχαιολόγο Γιάννο Κουράγιο και με την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα του έργου κ. Γουλιέλμου Ορεστίδη, εργάζεται ασταμάτητα όσο βλέπει ό,τι οραματίζονταν να ολοκληρώνεται εντυπωσιακά.

27 Ιουνίου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProIdf1ee4c1bec

 

Μία φωτογραφία, είκοσι χρόνια προσπαθειών, εκατοντάδες συμμετέχοντες, αναρίθμητες ώρες εργασίας. Συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης. Στιγμές όπου η ελπίδα νικά τον δισταγμό και η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ. Είστε όλοι πολύτιμοι γιατί παλέψατε για ό,τι πιστέψατε και το κάνετε πραγματικότητα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

28 Ιουνίου 2018

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/7/2#sigProId4f71c32b98

 

πηγές:

Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Αποχαρακτηρίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την κατηγορία των πλέον Ανεπτυγμένων Περιφερειών της Ευρώπης, και ανοίγει ο δρόμος για μεγαλύτερη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις

Αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας σε βάρος των νησιών μας, δηλώνει ο Περιφερειάρχης

Ως ηθική αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας που συνετελέσθη σε βάρος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στοίχισε στα νησιά της σε απώλεια πόρων κατά τις δύο τελευταίες Προγραμματικές περιόδους, 2007 - 2013 και 2014 - 2020, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, την αλλαγή κατηγορίας κατάταξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από την κατηγορία των πλουσίων Περιφερειών της Ευρώπης σε αυτή των Μεταβατικών Περιφερειών.

Η ανακοίνωση του εμπλουτισμού των κριτηρίων που θα ισχύσουν για την χρηματοδότηση των Περιφερειών στην μετά το 2020 Προγραμματική Περίοδο και επαναφέρουν το Νότιο Αιγαίο στην κατηγορία των Μεταβατικών Περιφερειών (Transition regions), έγινε από στελέχη της DG REGIO και της DG EMPL της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την περασμένη Παρασκευή, στην διάρκεια ημερίδας στο Caravel, όπου παρουσιάστηκε η πρόταση κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πολιτική Συνοχής στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027 και στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν για το Νότιο Αιγαίο και για την χώρα συνολικά στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης, σήμερα, Δευτέρα, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου και είναι τα εξής:

 

pin 1 2-7-18

• Αυξάνεται κατά 2 δισ. ευρώ (ποσοστό αύξησης 8% σε σχέση με την τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο) η χρηματοδότηση που θα λάβει η Ελλάδα από ευρωπαϊκούς πόρους, την περίοδο 2021 - 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των 7 χωρών για τις οποίες η χρηματοδότηση αυξάνεται, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες χώρες, για τις οποίες οι χρηματοδοτήσεις μειώνονται. Οι χώρες αυτές είναι: Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Φινλανδία, Ισπανία και Κύπρος. (ΠΙΝΑΚΑΣ 1).

 

pin 2 2-7-18

• Από τη επόμενη Προγραμματική Περίοδο, μειώνεται ο συντελεστής βαρύτητας του τοπικού ΑΕΠ στο 81%, αυξάνεται ο συντελεστής των δημογραφικών και κοινωνικών κριτηρίων σε ποσοστό 15%, ενώ για πρώτη φορά θα ισχύσουν τα κριτήρια του μεταναστευτικού με 3% και της κλιματικής αλλαγής με 1%. (ΠΙΝΑΚΑΣ 2)

 

• Το Νότιο Αιγαίο επανέρχεται στην κατηγορία των Μεταβατικών Περιφερειών αντί του Στόχου των Πλέον Ανεπτυγμένων Περιφερειών που βρίσκεται σήμερα. Με μια πρώτη, ανεπίσημη εκτίμηση, αυτό μπορεί να επιφέρει ακόμη και διπλασιασμό των κοινοτικών πόρων για το Νότιο Αιγαίο, στην νέα Προγραμματική Περίοδο, ενώ παράλληλα “ξεκλειδώνει” η πρόσβαση και σε άλλες κατηγορίες προγραμμάτων.

• Περιορίζεται κατά 30% η γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στον έλεγχο της υλοποίησης των προγραμμάτων, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που αυτή συνεπάγεται.

Ο στόχος που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι, οι παραπάνω αλλαγές να επικυρωθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ώστε να είναι έτοιμος ο μηχανισμός να λειτουργήσει το 2021.

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος, δήλωσε τα εξής:

«Από την πρώτη μέρα της θητείας μας θέσαμε ως στόχο την αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί σε βάρος των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Οι θετικές αυτές εξελίξεις, συνιστούν ηθική δικαίωση της προσπάθειας και αποκατάσταση των στατιστικών στρεβλώσεων που ισχύουν μέχρι σήμερα. Δώσαμε μεγάλη μάχη και με άλλες ευρωπαϊκές Περιφέρειες, ώστε να μειωθεί ο συντελεστής βαρύτητας του τοπικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην διαμόρφωση του τελικού μίγματος της χρηματοδότησης της κάθε Περιφέρειας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε και την νησιωτικότητα μεταξύ των κριτηρίων, καθώς βρήκαμε μπροστά μας τείχος από τις ορεινές Περιφέρειες της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη, που ανοίγει ευκαιρίες νέων χρηματοδοτήσεων για να καλύψουμε τις ανάγκες των νησιών μας. Παράλληλα, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης της Περιφέρειας και των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τους σημαντικά αυξημένους διαθέσιμους πόρους της νέας Προγραμματικής Περιόδου»

Το Γραφείο Τύπου

Ρόδος, 2 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα

Την 30-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 60χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτη, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στη Θήρα

Την 30-06-2018 το βράδυ συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην χειραποσκευή του μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για υπαίθριο εμπόριο στη Θήρα

Την 30-06-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 40 ετών, οι οποίοι ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών ειδών χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Μύκονο

Την 01-07-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, νυχτερινές ώρες της 30-06/01-07-2018 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 30 χρόνων σημείωσε η επιβατική κίνηση τον φετινό Ιούνιο στο λιμάνι της Πάρου!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Πάρου τον φετινό Ιούνιο 77.594 επιβάτες, 6.176 Ι.Χ. αυτοκίνητα -επίσης το καλύτερο ρεκόρ των τελευταίων 30 χρόνων- 1002 φορτηγά, 1.411 δίκυκλα 29 λεωφορεία και 19 τροχ. σε 549 κατάπλους πλοίων.

Ακολουθεί αρχείο με τα αναλυτικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου:

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 02 Ιουλίου 2018

Επείγουσα Ανακοίνωση

Την Τρίτη 03/07/2018, θα τοποθετηθεί η νέα μπάρα εισόδου στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στη Παροικιά.

Όσοι διαθέτουν κάρτα εισόδου ή τηλεχειριστήριο, μπορούν να τα παραδώσουν και να προμηθευτούν τη νέα κάρτα από το Γραφείο της Αντιδημάρχου, από τις 07:30 έως τις 13:30.

Η Αντιδήμαρχος Πάρου

Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλου

Στην κατηγορία: Πολιτική

Η Πάρος φιγουράρει στην πρώτη τριάδα περιοχών που εμφανίζουν τις υψηλότερες αποδόσεις -όπως αυτές μετρώνται βάσει του ενοικίου και της αξίας μίας κατοικίας- σε όλη την Μεσόγειο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα.

Ακολουθεί το σχετικό αρχείο:

 

 

πηγή: Paros Tourism & Development Committee

 

 

Στην κατηγορία: I Love Paros
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 14:47

Jazz Concert στο Πάρκο Πάρου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ JAZZ

ΠΑΡΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ - ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ

Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ώρα 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου

Κουϊντέτο Jazz
Efe Turumtay, βιολί
Nikola Zarić, ακορντεόν
Τάκης Φαραζής, πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης, μπάσο
Βασίλης Ποδαράς, ντραμς

NASOM-Duo Turumtay Zaric

Πρόγραμμα:

Στην αρχή του προγράμματος ο Efe Turumtay (βιολί) και ο Nikola Zarić (ακορντεόν) θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις ενσωματωμένες σε νέες ερμηνείες παραδοσιακών μουσικών κομματιών της παιδικής τους ηλικίας, καθώς και αγαπημένες διασκευές κλασικών έργων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Εν συνεχεία το κοινό θα απολαύσει το Trio του Τάκη Φαραζή, το οποίο θα ερμηνεύσει προσωπικές του συνθέσεις, καθώς και διασκευές γνωστών μελωδιών από διάφορα μουσικά είδη με αναφορές στην κλασική μουσική και την ευρωπαϊκή jazz μέσα από έναν εντελώς νέο αυτοσχεδιασμό.

Στο τέλος, οι πέντε μουσικοί θα συναντηθούν επί σκηνής και θα δημιουργήσουν μια νέα ηχητική εμπειρία μέσα από την αμοιβαία έμπνευση και τη συγχώνευση των δύο μουσικών υφών.

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Ιδού η κατανομή των 29.986 θέσεων ανά δήμο (πίνακες)

Μετά την δημοσίευση των πινάκων με την κατανομή ανά ειδικότητα, περιοχή, βαθμίδα εκπαίδευσης των 29.986 θέσεων του μεγάλου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας, αλλά και αυτούς για το δήμο Αθηναίων, τους δήμους της Αττικής και τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, η aftodioikisi.gr, μετά τα σχετικά αιτήματα χιλιάδων αναγνωστών, δημοσιεύει σήμερα, επίσης κατ’ αποκλειστικότητα, την κατανομή των συγκεκριμένων θέσεων ανά δήμο σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί πίνακας με τις θέσεις σε Αντίπαρο & Πάρο:

ΔΗΜΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΠΕΔΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 3
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 4
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΔΕ

ΟΔΗΓΩΝ Γ' ή

Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ 1
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΤΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΣΥΝΟΛΟ 15
ΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 4
ΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΣΟΒΑΤΖΗΔΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 3
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ 4
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΓΥΨΑΔΟΡΩΝ | ΚΑΛΟΥΠΑΤΖIΔΩΝ | ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΩΝ | ΣΟΒΑΤΖΗΔΩΝ | ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ | ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝΩΣΕΩΝ 2
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ | ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 4
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΣΙΔΕΡΑΔΩΝ - ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2
ΠΑΡΟΥ ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 4
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 1
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 2
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ | ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1
ΠΑΡΟΥ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΣΥΝΟΛΟ 40

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Για Αεροδιακομιδές,

Ένα (1) C-27J μετέφερε 2 ασθενείς από την Κω και τη Μύκονο στην Ελευσίνα.

Ένα (1) C-27J μετέφερε 4 ασθενείς από τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Πάρο στο Ηράκλειο και στην Ελευσίνα.

Ένα (1) C-27J μετέφερε 1 ασθενή και 1 νεογνό από τη Λήμνο και τη Θεσσαλονίκη στη Θεσσαλονίκη και στην Ελευσίνα.

Συμπληρώθηκαν 9 ώρες πτήσης σε 3 αποστολές.

φωτο: αρχείο

Στην κατηγορία: Κοινωνία
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31