Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - ParosIn.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥ
Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Πάρος 25/05/2018
Α.Π. 1469

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 29η Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση συμμετοχής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2018-2019».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 29/05/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και λειτουργία του ελικοδρομίου.

ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια χημικών και φίλτρων για τις αφαλατώσεις.

ΘΕΜΑ 3ο: « Έγκριση και Διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρολόγου για την συντήρηση των μόνιμων εγκαταστάσεων του Δήμου».

ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια φακέλων αλληλογραφίας».

ΘΕΜΑ 5ο: « Έγκριση και Διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών υδραυλικού για την συντήρηση των μόνιμων εγκαταστάσεων του Δήμου Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ηλεκτρικών λαμπτήρων για το Δημοτικό φωτισμό».

ΘΕΜΑ 7ο: « Έγκριση και Διάθεση πίστωσης για την αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων και επούλωση λακκουβών του Δήμου Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών πολυετούς υποχρέωσης για τη μεταφορά οχημάτων του Δήμου Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών για την αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες με τη χρήση μηχανημάτων έργου».

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών ελαιοχρωματιστή για τη συντήρηση των κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης καταβολής ποσού 2.160,00 σύμφωνα με τη υπάρ. Απόφαση 4/2017 Ειρηνοδικείο Σύρου.

ΘΕΜΑ 12ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναλωσίμων ηλεκτρικών ειδών.

ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αποφρακτικού μηχανήματος»

ΘΕΜΑ 14ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών «συντήρησης πληροφοριακών συστημάτων».

ΘΕΜΑ 15ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια δικτυακού εξοπλισμού.

ΘΕΜΑ 16ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εργασίες ηλεκτροδότησης γεώτρησης από τη ΔΕΔΔΗΕ στη θέση Αγία Παρασκευή Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 17ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης υφιστάμενης γεώτρησης.

ΘΕΜΑ 18ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εργασίες ανακατασκευής αθλητικού δαπέδου καλαθοσφαίρισης στο σχολείο Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 19ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μηχανικού εξοπλισμού και εξαρτημάτων του βιολογικού καθαρισμού επεξεργασίας λυμάτων Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 20ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

ΘΕΜΑ 21ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αντλιών για την υφιστάμενη αφαλάτωση.

ΘΕΜΑ 22ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ακανόνιστων πλακών Καβάλας».

ΘΕΜΑ 23ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών που αφορά την καταπολέμηση κουνουπιών».

ΘΕΜΑ 24ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια προμήθεια αυτόνομων φωτοβολταϊκών ιστών με φωτιστικά LED».

ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια χρωμάτων.

ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια εξαρτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

Στην κατηγορία: Πολιτική

Το Photosphere είναι ένα Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου στο οποίο επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι απ' όλο τον κόσμο, εκθέτουν τις φωτογραφίες τους για ένα μήνα, σε εξωτερικό χώρο, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό!

Τις φωτογραφίες προς έκθεση επιλέγει Καλλιτεχνική Επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της τέχνης.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως σεμινάρια φωτογραφίας, εργαστήρια, μουσικές βραδιές και άλλα.

Το 1ο Photosphere πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πάτμο από τις 5 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017 και έλαβαν μέρος 27 συμμετέχοντες με 122 φωτογραφίες!

Φέτος, ο στόχος των Διοργανωτών πραγματοποιείται και το 2ο Photosphere φιλοξενείται από δύο νησιά, την Πάρο και την Πάτμο!

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στην Πάρο από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου, στον πραύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» ενώ στην Πάτμο από τις 10 έως τις 25 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Πάτμιον».

Ο Αρχίλοχος και το Πάτμιον βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στις πρωτεύουσες των δυο νησιών και έχουν πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα.

Η είσοδος της έκθεσης θα είναι δωρεάν προς το κοινό και ο αριθμός των επισκεπτών είναι βέβαιο ότι την συγκεκριμένη περίοδο θα είναι όχι μόνο εξασφαλισμένος αλλά ιδιαίτερα μεγάλος.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ έως και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

Πάρος, 25 Mαΐου 2018

Αρ. Πρωτ.: 7412

ΠΡΟΣ:

1. κ. Τσαντουλή Μαρία

2. κ. Παντελαίο Χρυσόστομο

3. κ. Κουταλίδη Ανδρέα

4. κ. Σκανδάλη Ματθαίο

KΟΙΝ.:

1. Γραφείο Δημάρχου

2. Γραφείο Αντιδημάρχων

3. Χανιώτη Μαρία (Δ.Σ.)

4. Λουκής Κ. Γεώργιος (Δ.Σ.)

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 30/5/2018, ημέρα TΕTAΡTΗ και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: "Τροποποίηση της Α.Π. 177360/18.12.2014 Α.Ε.Π.Ο. του έργου «ΑΙΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΣΠΗΕ) ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 218,5 MW (95 Α/Γ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ”

Ο Πρόεδρος

της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς

Πούλιος Κωνσταντίνος

Στην κατηγορία: Πολιτική

Μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του σχολείου μας και τα εργαστήρια.

Μια αποτύπωση μέσα από τον φακό των φωτογράφων Παναγιώτη Καλκαβούρα και Στέφανο Γεωργιάδη, τους οποίους ευχαριστούμε ολόθερμα για την εθελοντική τους προσφορά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Πάρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 25 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας Πάρου από τον Όμιλο Alpha Bank

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρευρεθήκαμε χθες στο Κέντρο Υγείας Πάρου για την τελετή παράδοσης φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων από τον Όμιλο Alpha Bank.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τον Όμιλο Alpha Bank εκπροσώπησαν η κα Μαρία Γ .Παπαγεωργίου - Διευθύντρια και ο κος Βασίλης Ριζόπουλος- Υποδιευθυντής της Δ/νσης Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Marketing και Δημοσίων Σχέσεων – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και σύσσωμο το προσωπικό των καταστημάτων της ALPHA BANK στην Πάρο. Το ιατροτεχνολογικό υλικό παρέλαβε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Σπυρίδωνας Λάβδας, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Πάρου Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου και ο Υπεύθυνος για θέματα Υγείας του Δήμου Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «... θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες της Παριανής Κοινωνίας, για την δωρεά φαρμάκων, αναλωσίμων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας Πάρου, για τις ανάγκες της απρόσκοπτης λειτουργίας των ιατρείων του.

Η προσφορά αυτή θα διευρύνει τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Κέντρου Υγείας και θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος της υγείας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών που κατακλύζουν τον νησί μας κάθε χρόνο.

Η ευγενή σας χειρονομία αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς προς τη τοπική κοινωνία και τον συνάνθρωπο και αποδεικνύει έμπρακτα ότι “Ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών, αποτελούν προτεραιότητα για την Τράπεζα”. Επιπλέον, αποκτά βαρύνουσα σημασία καθώς γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και για αυτό το λόγο μας γεμίζει με συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον».

 

IMG 5718

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31