Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - ParosIn.gr

Την Παρασκευή 18/05/2018 και ώρα 19:00 στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου Αντιπάρου, θα συνέλθει σε δημόσια συνεδρίαση το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αντιπάρου, σύμφωνα με το Άρθρο 3 της Απ. ΥΠΕΣΔΔΑ 43254/31.07.2007 (ΦΕΚ 1492/17.08.2007 τεύχος Β’) με θέματα:

1. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018

2. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών

3. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών

4. Συγκρότηση επιτροπής ενστάσεων

5. Συγκρότηση επιτροπής προσλήψεων

6. Αίτημα για τέλεση μυστηρίου στο Σπήλαιο

7. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για πραγματοποίηση εκδηλώσεων ενόψει πολιτιστικού καλοκαιριού

8. Αίτημα συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω για συνδιοργάνωση 7ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου

9. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για προμήθεια μεταλλίων και επάθλων στα πλαίσια συνδιοργάνωσης 7ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου

10. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για προμήθεια αφισών και διαφημιστικού λαβάρου στα πλαίσια συνδιοργάνωσης 7ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου

11. Αίτημα για συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Ημέρες Κινηματογράφου Αντιπάρου

12. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για προμήθεια νερών, χυμών και αναψυκτικών, για το Σπήλαιο Αντιπάρου

13. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών προμήθειας προβολέων για εκδηλώσεις

14. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για προμήθεια κερασμάτων στα πλαίσια συνδιοργάνωσης 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αντιπάρου

15. Έγκριση δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Τηλεφωνικές απάτες:

Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά

Η ταυτότητα του ατόμου που σε καλεί δεν είναι πάντα αυτή που σου δηλώνει.

Κάποιοι τηλεφωνούν για να σας εξαπατήσουν, να αποσπάσουν χρήματα.

Ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία.

Καλέστε το 100.

 

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 23:16

Ευχαριστήριο Παντελή Μπαφίτη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου Παριανούς και Κυκλαδίτες -μέλη της παράταξής μας- που με τίμησαν με την ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ.

Δεσμεύομαι, ότι θα εργαστώ σκληρά και αποτελεσματικά προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου και να φανώ χρήσιμος και ωφέλιμος για την παράταξη και τον τόπο μου!

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

«Όσον αφορά τα σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν το ΚΥ Μυκόνου έχω να δηλώσω τα εξής. Πρώτον, το πόρισμα του ΣΕΥΥΠ αφορά τα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων που είχαν στόχο την αποδόμηση του δημόσιου συστήματος υγείας. Εμείς σήμερα τα ανακαλύψαμε, τα ελέγξαμε με τους αρμόδιους μηχανισμούς και τα παραπέμψαμε στη δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα, τα προηγούμενα χρόνια παρ ότι υπήρχε ακτινολογικό μηχάνημα στο ΚΥ δεν υπήρχε ούτε πρόβλεψη για ύπαρξη γιατρού ακτινολόγου ούτε όμως υπήρχε πρόβλεψη επιδιόρθωσης των συνεχόμενων βλαβών του μηχανήματος, με αποτέλεσμα ο κόσμος να στρέφεται στα ιδιωτικά ακτινολογικά κέντρα.

Σήμερα όμως όχι μόνο το ακτινολογικό μηχάνημα λειτουργεί αλλά και έχουν προσληφθεί στο ΚΥ ένας ακτινολόγος γιατρός – για πρώτη φορά από την ίδρυση του ΚΥ-, ένας ΤΕ ραδιολογίας- ακτινολογίας όσο και ένας ΔΕ βοηθός ακτινολόγου ενώ αναμένεται να προσληφθεί από την προκήρυξη 7κ ένας ακόμα ΔΕ βοηθός μόνιμος. Έτσι μόνο το μήνα Απρίλιο πραγματοποιήθηκαν στο ΚΥ Μυκόνου 581 ακτινογραφίες όπως καταγράφηκε στο σύστημα καταγραφής των νοσοκομείων και των ΚΥ(BI). Επιπρόσθετα, αναμένεται στο ΚΥ Μυκόνου να εγκατασταθεί ένας αξονικός τομογράφος, ένα σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας από δωρεά από την οικογένεια Γ. Δακτυλίδη. Ως εκ τούτου γίνεται πλήρως κατανοητό ότι όχι μόνο δεν συνεχίζεται η προηγούμενη κατάσταση αλλά αντίθετα η πορεία του ΚΥ Μυκόνου έχει αλλάξει ριζικά».

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

«Με το δεκανίκι της Ελληνικής Αυγής η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: η κατηφόρα συνεχίζεται για την Περιφερειακή Αρχή...»

Για πρώτη φορά στα χρονικά της αιρετής περιφέρειας η συνεδρίαση του Περιφερειακού έγινε με 26 συμβούλους, εκ των οποίων ο ένας είναι της παράταξης της Ελληνικής Αυγής! Η πλειοψηφία κατάφερε να μαζέψει 25 από τους 28 εκλεγμένους της συμβούλους (από τους αρχικά 31 εκλεγμένους μετά και τις 3 αποχωρήσεις των κ. Ανανία, Ζωγραφίδη και Κουνάκη), και προχώρησε σε μια επίθεση λάσπης και συκοφαντίας αναφορικά με τη στάση της μειοψηφίας.

Για την ταμπακιέρα, κουβέντα βέβαια...

Η αποχή διαμαρτυρίας από τη σημερινή συνεδρίαση των παρατάξεων Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας και Νησιωτική Ανατροπή καθώς και των ανεξάρτητων συμβούλων κου Κουνάκη Παναγιώτη και κου Άγγελου Ανανία, αλλά και ο πολιτικός χειρισμός αυτής κατά την διάρκεια αλλά και με Δελτία Τύπου εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής, βοήθησε να αποκαλυφθούν πολλά ενδιαφέροντα σημεία:

• Ποιος άλλος εκτός από την παράταξη που στηρίζει η Χρυσή Αυγή θα έτρεχε να σώσει την Περιφερειακή Αρχή, σε μια συνεδρίαση- παρωδία; Τελικά, σημεία συνεννόησης με την Περιφερειακή Αρχή μπορούν να βρεθούν όταν υπάρχει κοινό ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο, αυτό της Χρυσής Αυγής.

• Δεν υπάρχει ίχνος πολιτικής βούλησης για εποικοδομητικό διάλογο αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα της περιφέρειας αλλά και τις τρέχουσες προκλήσεις, όπως τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης, ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, οι απαραίτητοι μετασχηματισμοί στην ανάπτυξη του

• Η προσωρινή απόσυρση του «Γραφείου Τύπου» ως αιχμή του δόρατος της επικοινωνιακής πολιτικής των ύβρεων και της προσωπικών επιθέσεων –σ.σ. με τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων- αποδεικνύει ότι όντως νιώθουν εκτεθειμένοι από το μέχρι στιγμής «έργο» του.

• Αντί για αυτοκριτική και περισυλλογή για το πού βαδίζει η περιφέρεια, λίβελοι για τους αντιπάλους και αυτοθαυμασμός για τα έργα τους!

Με την εμπειρία μας στις συνεδριάσεις της νυν περιφερειακής αρχής, θεωρούμε ότι ο θεσμός της αιρετής περιφέρειας απαξιώνεται όταν:

• Αφού έχουν φύγει οι κάμερες και η δημοσιογράφοι, μέσα σε φωνασκίες και όρθιους τους συμβούλους της πλειοψηφίας οδεύοντας προς την έξοδο, περνάνε όλα τα θέματα των συνεδριάσεων σε 10 λεπτά, αφού έχει αναλωθεί η 5ωρη συνεδρίαση σε

• εκτός ημερησίας έρχονται σοβαρά θέματα προς ψήφιση, τα οποία είτε διανέμονται εκείνη την ώρα, είτε καθόλου!

• εκμεταλλεύεται η πλειοψηφία τις συνεδριάσεις για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προσωπικών αντεγκλήσεων και δίδονται προσωπικές απαντήσεις σε πρόσωπα που απουσιάζουν από τη συνεδρίαση

• επικρατεί οριζοντίως και καθέτως η άποψη ότι «για τα προβλήματα φταίνε οι άλλοι (βλ. Δήμαρχοι, Υπουργεία, υπάλληλοι της περιφέρειας, κτλ), όλα όμως τα καλά παλέψαμε εμείς να γίνουν»

• η οποιαδήποτε άσκηση κριτικής βαπτίζεται «μιζέρια», «πολιτική σκοπιμότητα», αποκαλυπτική του «ψυχισμού» συμβούλων(!)

• οι ερωτήσεις μας στις συνεδριάσεις πάντα συνοδεύονται με ειρωνεία, καχυποψία και θολές ή πλήρως διαστρεβλωμένες απαντήσεις.

Μέχρι τώρα, οι παρατάξεις μας αλλά και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι έχουμε στηρίξει εισηγήσεις και προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής με κριτήριο την διαφάνεια, την υγιή ανάπτυξη του Νοτίου Αιγαίου και την νομιμότητα. Αντιμετωπίζουμε με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπεια την καταστατική μας θέση ως αντιπολίτευση, αλλά όλα έχουν ένα όριο.

Η σημερινή μας αποχή, οι κοινές μας δηλώσεις ένα μήνυμα έχουν και ένα στόχο: η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Καμία ανοχή στο μέλλον σε φαινόμενα προσβλητικά των προσώπων αλλά και εκφυλισμού της πολιτικής ζωής του τόπου.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14.05.2018

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Στην Αντίπαρο ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας συνεργατικών επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα σε μικρά Κυκλαδονήσια

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/5, με τελευταία συνάντηση στην Αντίπαρο, ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων στα μικρά νησιά των Κυκλάδων με θέμα την ένταξη σε πιλοτικό πρόγραμμα ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής, καταρχήν δύο νησιών με επιλογή στη ζωική και φυτική παραγωγή αντίστοιχα.

Οι συναντήσεις αυτές που πραγματοποιήθηκαν σε 18 μικρά νησιά, συνδιοργανώθηκαν από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, καθώς και από την Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ) και συγκέντρωσαν εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αγροτικών συνεταιρισμών και πλήθος ενδιαφερόμενων πολιτών.

Στην τελευταία συνάντηση στην Αντίπαρο, εισηγήθηκαν το θέμα η Ειδική Σύμβουλος του αν. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νάγια Παπαλιάκου, ο εκπρόσωπος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της ΟΣΥΜΙΚ κ. Πασχάλης Συρίγος, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο παρευρισκόμενος βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη σημασία στήριξης του πρωτογενή τομέα στο πλαίσιο ενός νέου μοντέλου παραγωγικής ανασυγκρότησης που επιδιώκουμε στη χώρα και στα νησιά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκε ο στόχος του προγράμματος που αποσκοπεί στη δημιουργία συνεργατικών επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ) του πρωτογενή τομέα με συμμετοχή τόσο των κατ’ επάγγελμα αγροτών, όσο και άλλων ανθρώπων και κυρίως νέων, με απώτερο στόχο τη συγκράτηση του πληθυσμού στα νησιά, εξασφαλίζοντας θέσεις απασχόλησης όλο το χρόνο και πέραν της τουριστικής περιόδου. Στη συνάντηση τονίστηκε ο πιλοτικός χαρακτήρας του προγράμματος με την καταρχήν επιλογή δύο νησιών και τη συνέχισή του με την ένταξη και άλλων νησιών σε περίπτωση που το εγχείρημα έχει θετική έκβαση.

Είναι φανερό ότι τώρα αρχίζει η δύσκολη φάση της προσπάθειας, αφού οι συνδιοργανωτές θα πρέπει να συγκεντρώσουν τις επιμέρους προτάσεις των νησιών, να προχωρήσουν στην επιλογή καταρχήν των δύο νησιών και βεβαίως να εξασφαλιστούν οι χρηματοδοτικοί πόροι για τη στήριξη των ΚΟΙΝΣΕΠ στα πρώτα τους βήματα. Φυσικά η επιτυχία του εγχειρήματος θα εξαρτηθεί και από τη διάθεση συνεργατικότητας που πρέπει να επιδείξουν οι συμμετέχοντες.

ant 11-5-18 1

14/5/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Χθες, Κυριακή 13 Μαΐου 2018, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Παριανού Εθνομάρτυρα Νικόλα Ι. Στέλλα (1921-1944) στον Άη Γιώργη στην περιοχή Δαμάλια, τη γεννέτηρά του.

Εδώ ένα μικρό αφιέρωμα για τον ήρωα Νικόλα Στέλλα.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το χθεσινό μνημόσυνο του Αποστόλη Παντελαίου.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/5/14#sigProId34766bb5a7

 

 

 32469501 10215938442994916 3452827511807803392 n

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Ο έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας, στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, αποκάλυψε νέα υπόθεση «διαφθοράς».

Σύμφωνα με το πόρισμα, δύο στις τρεις ημέρες, σε διάστημα δύο ετών το ακτινολογικό εργαστήριο δεν λειτουργούσε και τα περιστατικά προωθούνταν στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα του νησιού.

Ειδικότερα, το 2015 το ακτινολογικό μηχάνημα δεν λειτούργησε 245 ημέρες και το 2016, 198 ημέρες. Το Κέντρο Υγείας είχε προμηθευτεί το συγκεκριμένο μηχάνημα το 2009, και το ίδιο έτος καταγράφεται πτώση 41,46% των ακτινολογικών εξετάσεων σε σχέση με τα προηγούμενη έτη.

Ο έκτακτος έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας, διενεργήθηκε μετά από καταγγελία «για εσκεμμένη, μη λειτουργία για μεγάλα χρονικά διαστήματα, των ακτινολογικών διαγνωστικών μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, προς όφελος των δύο ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων του νησιού και των υπαλλήλων του Κέντρου Υγείας».

Μάλιστα στο πόρισμα των Επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ, υπάρχει αναφορά εργαζόμενου του Κέντρου Υγείας, σύμφωνα με την οποία το ακτινολογικό μηχάνημα υπέστη βλάβη τρεις φορές μέσα σε πέντε μήνες, ενδεχομένως λόγω απειρίας του υπαλλήλου, με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας να «αδυνατεί» να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, το ακτινολογικό μηχάνημα «εξαφανίστηκε» από το Κέντρο Υγείας, καθώς «δεν ανευρέθηκε κατά τον επιτόπιο έλεγχο του κλιμακίου ελέγχου», ενώ επιπρόσθετα «δεν βρέθηκε καταγεγραμμένο στις καταστάσεις πάγιου εξοπλισμού, δεν βρέθηκαν παραστατικά αποξήλωσης και πιθανής αχρήστευσής του και δεν δόθηκαν σχετικές πληροφορίες από τους παραβρισκόμενους υπαλλήλους του ΚΥ».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 έφτασε και όλα ήταν έτοιμα για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου.

Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να γεμίσει ο «Ελαφοκυνηγός» με μέλη και φίλους που μας έκαναν την τιμή να ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

Η μουσική και το τραγούδι από το συγκρότημα ήταν στο σωστό «ρυθμό», το κέφι δεν ήθελε πολύ ν' ανάψει, όλοι γίναμε μια παρέα και φυσικά ο χορός άρχισε και κράτησε χωρίς διακοπή μέχρι αργά το απόγευμα.

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν κοντά μας σήμερα.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά στιγμιότυπα από αυτή την πετυχημένη εκδήλωση!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΙΑΝΩΝ ΠΑΡΟΥ

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/5/14#sigProId704e08265c

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Νέα έργα οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού €7 εκατ. στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Έργα οδοποιίας στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού 7,0 εκατ. € εκ των οποίων 3,5 εκατ. € για τις Κυκλάδες και 3,5 εκατ. € για τα Δωδεκάνησα, θα προταθούν από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο για ένταξη και χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση στην Ερμούπολη.

Τα παραπάνω έργα εντάσσονται στο συνολικό πλάνο της Περιφερειακής Αρχής, για παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας, που θα βελτιώσουν, θα αναμορφώσουν και θα καταστήσουν ασφαλέστερο το οδικό δίκτυο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για τα έργα:

1. "Δημιουργία και βελτίωση των υποδομών σύνδεσης με τις πύλες εισόδου-εξόδου-έργα οδικής ασφάλειας"

Το έργο αφορά στην υλοποίηση των παρακάτω δράσεων:

• Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δυτικού Άξονα Νήσου Ρόδου.

• Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ν. Καλύμνου.

• Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ν. Λέρου.

2. "Δημιουργία και βελτίωση των υποδομών σύνδεσης με τις πύλες εισόδου - εξόδου - έργα οδικής ασφάλειας"

Το έργο αφορά τα νησιά των Κυκλάδων: Αμοργό, Ανάφη, Άνδρο, Θήρα, Θηρασιά, Ίο, Κέα, Κίμωλο, Κύθνο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο και Φολέγανδρο.

3. "Βελτίωση Ασφάλειας του οδικού δικτύου των μικρών νησιών της Περιφέρειας"

Το έργο αφορά τα νησιά των Κυκλάδων: Αμοργό, Ανάφη, Άνδρο, Θήρα, Θηρασιά, Ίο, Κέα, Κίμωλο, Κύθνο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο και Φολέγανδρο.

4. "Βελτίωση ασφάλειας του οδικού δικτύου των μικρών νησιών της Περιφέρειας"

Το έργο αφορά στην υλοποίηση της δράσης Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Σύμης και συγκεκριμένα την Επαρχιακή οδό από Σύμη προς Πανορμίτη, την επαρχιακή οδός από Σύμη προς Πέδι, την Κεντρική οδό από Λιμένα Σύμης προς ανώτερο τμήμα οικισμού Σύμης και την Οδός προς Ρουκουνιώτη.

Ερμούπολη, 14 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31