Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - ParosIn.gr

Σήμερα 23 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου και του Προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ κ. Αθανασίου Μαρινόπουλου η Αθλητική Επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ βράβευσε τον προπονητή της Μικτής Κυκλάδων κ. Γεώργιο Μοστράτο και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πάρου και της Μικτής Κυκλάδων Αναστάσιο Σαρρή και Ντάνυ Μπέτσα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Κ-16.

Τους ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΔΕΠΑΠ

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/4/23#sigProIdb09a705a7f

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

«Κεφαλή υπερέχουσα, σκοπεύσατε πυρ» είχε πει ο Γέρος της Δημοκρατίας όπως θυμόμαστε οι παλιότεροι τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Μόνο που η ρήση εκείνη αφορούσε τις κεφαλές που είχαν περιεχόμενο.

Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες πολλών «κεφαλών» που ενώ είναι κενές περιεχομένου κάνουν ότι μπορούν για να ξεχωρίσουν.

Θυμίζουν μερικούς γραφικούς τύπους που συνωστίζονται σε μια ομαδική φωτογράφηση με κάποιους πραγματικά σημαντικούς ανθρώπους, προσπαθώντας να μπουν κι αυτοί στο κάδρο.

Το φαινόμενο αρχίζει να παίρνει επιδημικές διαστάσεις μετά μάλιστα και τη δεδηλωμένη πλέον απόφαση να εφαρμοστεί η απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έτσι, όψιμοι «αρχηγίσκοι» κάνουν ότι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους σε κάθε ευκαιρία. Και παρόλο που ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμία τύχη προσπαθούν να εγγράψουν υποθήκες για το πολιτικό τους μέλλον.

Θα συνιστούσα λοιπόν με όλο το σεβασμό προς τους απανταχού... Καραμήτρους να μαζευτούν.

Πρώτον τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο ως προς το εκλογικό σύστημα που θα εφαρμοστεί. Και δεύτερον καλό είναι να μετρήσουν όχι μόνο τις δυνάμεις τους αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν περίγελος κυρίως στις μικρές κοινωνίες όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Θα πρέπει επίσης να αντιληφτούν ότι κάθε προσπάθεια μπορεί να χρειάζεται έναν στην κεφαλή αλλά χρειάζεται και συνεπείς ακόλουθους.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη συνολική προσπάθεια και έχει επιτυχή κατάληξη όταν όλοι δουλέψουν με ομαδικό πνεύμα χωρίς διαγωνισμούς για το ποιος θα φανεί περισσότερο στο κάδρο.

Τους καλώ επίσης να αναλογιστούν ότι το να καταφέρει κάποιος να επιπλεύσει το οφείλει σε δυο παράγοντες:

Αν είναι εξοπλισμένος με σωσίβια ή αν τελικά είναι... φελλός.

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Στις 21/4/2018 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50 στην αίθουσα Αντώνη Τρίτση εκδήλωση με θέμα: "Ενημέρωση για την πρόταση Αγροκήπιο Παροικιάς - Βιωματικό Πάρκο".

 

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πάρος 23 Απριλίου 2018

Αριθ. Πρωτ.: 5481

Προς:

1. Δήμαρχο Πάρου

2. Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακας αποδεκτών)

3. Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 27-04-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2018 Δήμου Πάρου.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της μελέτης "Έργα Προστασίας από τη Θαλάσσια Διάβρωση και Δημιουργίας Παραλίας στις Ακτές Αμπελά και Δρυού Νήσου Πάρου" για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και αποδοχή των όρων της πρόσκλησης της ΕΥΔ ΕΠ Νοτίου Αιγαίου με κωδ.: ΝΑΙΓ69, με τίτλο "Προστασία των Ακτών της Περιφέρειας από τη Διάβρωση" στον Άξονα Προτεραιότητας 2 “Αειφορική Ανάπτυξη και Διαχείριση των Πόρων".

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά «Λειτουργία υφιστάμενου κομβικού σταθμού Ασύρματης Σταθερής Τηλεφωνίας και Ίντερνετ με κωδικό θέσης ‘’PAROS A/T 0340131”” Νήσου Πάρου».

Εισηγητής: Προϊστάμενος Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Υπηρεσία Δόμησης & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ραγκούσης.

ΘΕΜΑ 4ο: Ενημέρωση του Δ/Σ σχετικά με την λειτουργία και την οικονομική διαχείριση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας.

Εισηγητής: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

ΘΕΜΑ 5ο: Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υλικών οδοσήμανσης».

Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου.

ΘΕΜΑ 6ο: Μερική διαγραφή τέλους και προστίμου βεβαιωμένων τελών επί ακαθαρίστων εσόδων έτους 2007 (παρ 1δ και 2 του άρθρου 174 Ν.3463/2006)–Εκτέλεση Δικαστικής Απόφασης αρ.213/2015 Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για την προσθήκη οστεοφυλακίων και δημιουργία χωνευτηρίου στο Κοιμητήριο του Προδρόμου.

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 8ο: Επιχορήγηση Συλλόγου Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δρυού Πάρου «Τα Δελφίνια» για συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πάρου του διαγωνισμού «Paros Wind Odyssey».

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στην Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

ΘΕΜΑ 11ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού προς εξεύρεση μίσθωσης ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του αντικειμένου «Μεταφορά διαφημιστικών εντύπων του Δήμου Πάρου στην έκθεση τουρισμού RIYADH TRAVEL FAIR η οποία έλαβε χώρα στο Ριάντ Σαουδικής Αραβίας από 10 έως 13 Απριλίου 2018».

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής του αντικειμένου «Προμήθεια μεταλλικών κατασκευών κοινόχρηστων χώρων».

Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου.

ΘΕΜΑ 14ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για αλλαγή του τρόπου καταβολής των μισθωμάτων, από το Δήμο Πάρου στους εκμισθωτές ακινήτου προς χρήση στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Καστροβούνι Παροικίας της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου του Δήμου Πάρου.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση συνδιοργάνωσης του Δήμου Πάρου με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «AEGEAN FILM FESTIVAL» για το διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση αγοράς βιβλίων.

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων έτους 2018.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

ΘΕΜΑ 18ο:Διοργάνωση ταξιδίου γνωριμίας (press trip) Τσέχων δημοσιογράφων στην Πάρο.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Βατίστας Ρούσσος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

(με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

1. Άγουρος Άγγελος

2. Αντιπαριώτης Δημήτριος

3. Βλαχογιάννης Χρήστος

4. Κάγκανη - Κορτιάνου Άννα

5. Καλακώνας Μηνάς

6. Καστρουνής Σωτήριος

7. Καραχάλιος Σταύρος

8. Κεφάλας Φραγκίσκος

9. Λεοντής Μικές

10. Λουκής Γεώργιος του Δημ

11. Λουκής Γεώργιος του Κων.

12. Μαλαματένιος Εμμανουήλ

13. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος

14. Μανωλάκη Θεοδοσία

15. Μαρινόπουλος Αθανάσιος

16. Πατέλης Άγγελος

17. Πετρόπουλος Ιωάννης

18. Πούλιος Γεώργιος

19. Ροκονίδας Κωνσταντίνος

20. Ρούσσος Πέτρος

21. Σαραντινός Χριστόδουλος

22. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

23. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος

24. Τσιγώνιας Νικόλαος

25. Χανιώτη Μαρία

26. Χριστόφορος Χρήστος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Σε 184 δήμους της χώρας αρχίζει το σχολικό έτος 2018 - 2019 η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση

Aρχίζει από το σχολικό έτος 2018 - 2019 σε 184 δήμους της χώρας η υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων που θα συμπληρώσουν την 31η Δεκεμβρίουτου 2018 την ηλικία των 4 ετών.

Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα γίνει, σε βάθος τριετίας, υποχρεωτική σε όλους τους δήμους και θα ενταχθεί στο πλαίσιο της υποχρεωτικής ενιαίας 14χρονης εκπαίδευσης, που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των εκπαιδευτικών, των παιδαγωγών και των γονέων.

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, μετά από ομόφωνη θετική εισήγηση των Τριμερών Επιτροπών και των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςσε εφαρμογή του άρθρου 33 του νόμου 4521/2018.

Σύμφωνα με τον νόμο, η φοίτηση των νηπίων, που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής την ηλικία των 4 ετών, γίνεται υποχρεωτική σταδιακά από το ερχόμενο σχολικό έτος και σε κάθε περίπτωση εντός τριετίας, κατά δήμους, οι οποίοι ορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών και ύστερα από εισήγηση των οικείων Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η σχετική εισήγηση διατυπώνεται μετά από γνώμη της τριμερούς Επιτροπής. Η Τριμερής Επιτροπή αποτελείται από τους οικείους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως Προέδρους, τους οικείους Δημάρχους και τους Προέδρους των οικείων Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως μέλη.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων χαιρετίζει τη συνεργασία των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με τους δημάρχους, τους διευθυντές Εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους των Συλλόγων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Αποφασίζουμε

Ορίζουμε τους δήμους στους οποίους από το σχολικό έτος 2018-2019 και εφεξής εφαρμόζονται οι προβλέψεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του ν 1566/1985 (Α΄167), όπως αντικαταστάθηκε με την περιπτ. γ΄ της παρ. 3 του άρθρου 33 του ν. 4521/2018 (Α΄38), όπως αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΗΜΟΣ
1 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
2 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
3 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
4 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ
5 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
6 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
7 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
8 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΕΣΤΟΥ
9 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
10 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΑΣΟΥ
11 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
12 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΥΚΗΣ
13 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
14 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ
15 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΙΑΣΜΟΥ
16 ΑΤΤΙΚΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
17 ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
18 ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
19 ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΡΩΠΟΥ
20 ΑΤΤΙΚΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
21 ΑΤΤΙΚΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
22 ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
23 ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
24 ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
25 ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ
26 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
27 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
28 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
29 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ
30 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ
31 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΙΟΥ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
32 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ
33 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
34 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
35 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
36 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ
37 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
38 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
39 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ
40 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
41 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
42 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ
43 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ
44 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
45 ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
46 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
47 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
48 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
49 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΟΪΟΥ
50 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
51 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
52 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
53 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ
54 ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
55 ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
56 ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
57 ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
58 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
59 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
60 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΙΤΣΑΣ
61 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΩΔΩΝΗΣ
62 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
63 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
64 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
65 ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
66 ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΖΗΡΟΥ
67 ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΑΡΓΑΣ
68 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
69 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ
70 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΙΛΕΛΕΡ
71 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
72 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΙΑΣ
73 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
74 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
75 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΜΠΩΝ
76 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
77 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
78 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
79 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
80 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
81 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
82 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
83 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΥΛΗΣ
84 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
85 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΞΩΝ
86 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
87 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
88 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
89 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
90 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
91 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΒΗΣ
92 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΑ
93 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
94 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
95 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ
96 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
97 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
98 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
99 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
100 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
101 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
102 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
103 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
104 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
105 ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ
106 ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ
107 ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ
108 ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ
109 ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
110 ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
111 ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
112 ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
113 ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ
114 ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
115 ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
116 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
117 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ
118 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
119 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ
120 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
121 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
122 ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΑΥΔΟΥ
123 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΛΟΥ
124 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
125 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΤΜΟΥ
126 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
127 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ
128 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΛΕΙΨΩΝ
129 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
130 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΧΑΛΚΗΣ
131 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
132 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΜΗΣ
133 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ
134 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ
135 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ
136 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
137 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
138 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΙΦΝΟΥ
139 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ
140 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΗΛΟΥ
141 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΔΡΟΥ
142 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΙΚΙΝΟΥ
143 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΕΑΣ
144 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ
145 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΙΜΩΛΟΥ
146 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΥΘΝΟΥ
147 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
148 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΙΗΤΩΝ
149 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ
150 ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΦΗΣ
151 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
152 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
153 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
154 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
155 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
156 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
157 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
158 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
159 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
160 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΤΑ
161 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
162 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
163 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
164 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
165 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
166 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
167 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
168 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ
169 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
170 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
171 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
172 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
173 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΚΥΡΟΥ
174 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
175 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
176 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
177 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
178 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΟΣ
179 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
180 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
181 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
182 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΟΚΡΩΝ
183 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΕΛΦΩΝ
184 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

 Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, με αποτέλεσμα η Οργανωτική Επιτροπή για πρώτη φορά στην ιστορία του Αγώνα, να μην δώσει παράταση στις εγγραφές, καθώς καλύφτηκαν οι θέσεις που είχαν προβλεφθεί για όλους τους αγώνεςκαι δεν υπάρχουν πλέον άλλες.

Πρωτόγνωρη είναι και η συμμετοχή από το εξωτερικό με εκατοντάδες δρομείς από 30 χώρες, από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως την Αυστραλία και από το Βιετνάμ ως το Χονγκ Κονγκ, δικαιολογώντας στο έπακρο τον χαρακτηρισμό Διεθνής Μαραθώνιος.

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου, περισσότεροι από 2700 δρομείς όλων των ηλικιών θα πάρουν μέρος σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή που δεν έχει ξαναζήσει το νησί της Ρόδου και θα ξεκινήσει στις 07:30 με την εκκίνηση του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 15.00 με το τέλος του παιδικού αγώνα, ενώ θα έχουν μεσολαβήσει και οι αγώνες των 5 χλμ. και των 10 χλμ.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Aegean Airlines είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Επίσης στην ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο, όπως το Sheraton Rhodes Resort που στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός είναι ο ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο και mail επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Συμμετοχή στη έκθεση Natural & Organic Products, το πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019

Στη μεγαλύτερη Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και μια από τις σημαντικότερες του κλάδου στην Ευρώπη, την “Natural & Organic Products Europe 2018”, που διεξάγεται το διήμερο 22 - 23 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο ΕxCell, στο Λονδίνο, συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019.

Η Έκθεση πραγματοποιείται για 22η χρονιά και το Νότιο Αιγαίο συμμετέχει με επτά παραγωγούς, με στόχο να γίνουν γνωστά στην βρετανική και την διεθνή αγορά τα πιστοποιημένα φυσικά και βιολογικά της προϊόντα. Την Περιφέρεια εκπροσωπεί ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης.

Συγκεκριμένα, από τη Νάξο συμμετέχουν οι εταιρείες “Organic Islands” με βότανα και αιθέρια έλαια και “Aloe Vera Naxos” με καλλυντικά από αλόη, από την Ρόδο οι “Μελισσοκομική”, “Φίλεμα” και “Melissae” με προϊόντα όπως μέλι και μελεκούνια, από την Τήνο η “Nissos” με την μπύρα της και η “Καλύμνιον” από την Κάλυμνο, με προϊόντα μελιού.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι η 2η χώρα στον κόσμο σε κατανάλωση βιολογικών προϊόντων και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Έκθεση έχει υψηλή επισκεψιμότητα προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο στον συγκεκριμένο τομέα, έδωσε την ευκαιρία πρόσβασης των παραγωγών στην βρετανική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά, με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών, την στήριξη της αναγνωρισιμότητας και προώθησης των πιστοποιημένων φυσικών και βιολογικών προϊόντων των νησιών της.

Ειδικότερα, η Έκθεση προσελκύει αγοραστές Premium προϊόντων μεγάλων supermarket του εξωτερικού, ιδιοκτήτες και αγοραστές καταστημάτων βιολογικών προϊόντων και delicatessen, αντιπροσώπους φυσικών και βιολογικών προϊόντων, υπευθύνους τροφοδοσίας ξενοδοχείων, catering και restaurant, foodservice – public & private online retailers.

Με τη συμμετοχή τους, οι παραγωγοί του Νοτίου Αιγαίου, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της Μεγάλης Βρετανίας, να προβάλουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές, να βρουν αντιπροσώπους και διανομείς, να κλείσουν συμφωνίες και να προβληθούν στα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης, δήλωσε:

«H Μεγάλη Βρετανία αποτελεί την 2η χώρα στον κόσμο στην κατανάλωση Βιολογικών και Φυσικών προϊόντων και έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στον κόσμο. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης, σε εκθέσεις του είδους, όπως η “Natural & Organic Products”, είναι επιβεβλημένη. Όχι μόνο γιατί προβάλλονται και αναγνωρίζονται διεθνώς τα εξαιρετικά προϊόντα των νησιών μας, αλλά και γιατί οι μεγάλες διεθνείς εκθέσεις αποτελούν ισχυρό έναυσμα για τους παραγωγούς μας να προχωρήσουν στην τυποποίηση και πιστοποίηση των προϊόντων τους, προϋπόθεση απαραίτητη για να μπουν στον διεθνή ανταγωνισμό. Τα προϊόντα των νησιών μας, είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και εμείς είμαστε εδώ για να ανοίξουμε τους δρόμους της εξωστρέφειας. Γι’ αυτό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βρίσκεται παντού. Για να αναδείξει τα φυσικά, παραδοσιακά προϊόντα και την γαστρονομία της».

Η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, για τα φυσικά και βιολογικά προϊόντα, σε αριθμούς:

• 2.09 δισ. € οι πωλήσεις των Βιολογικών προϊόντων το 2017
• Πάνω από το 65% των Βιολογικών Προϊόντων εισάγονται από την Ευρώπη
• Πάνω από 1,5 δισ.€ οι πωλήσεις σε Φυσικά Τρόφιμα και Ποτά το 2016
• 61,2 εκατ. € οι πωλήσεις σε Βιολογικά Καλλυντικά και Προϊόντα Ομορφιάς το 2017

Ρόδος, 23 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/4/23#sigProId99fec88ce4

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Οι Περπατητές Πάρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σας προσκαλούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece με στόχο ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:30 περπατάμε και καθαρίζουμε από σκουπίδια και πλαστικά την νοτιοδυτική πλευρά του νησιού μας. Μια εύκολη στο μεγαλύτερο μέρος της παράκτια διαδρομή με κάποια ελάχιστα τμήματα της διαδρομής σε αγροτικούς δρόμους και άσφαλτο.

Με αφετηρία το λιμάνι της Πούντας και ακολουθώντας πορεία παράλληλη με την ακτογραμμή φτάνουμε στον όμορφο κόλπο της παραλίας Βουτάκο. Από εκεί συνεχίζουμε μέσα από αγροτικούς δρόμους προς τον οικισμό Βουτάκου - Κάμπου για να επιστρέψουμε στο λιμάνι της Πούντας απ’ όπου και ξεκινήσαμε.

Η συμμετοχή σας και η βοήθεια σας σε κάθε δράση της ομάδας είναι πάντα πολύτιμη!!

Απαραίτητος εξοπλισμός: σακούλες απορριμμάτων, γάντια μιας χρήσης, καπέλο, αντηλιακή κρέμα, νερό, σνακ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6974303803 Αρσενία Χανιώτη και 6948372181 Ντάνος Τσαντιράκης.

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, απoφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η απεργία θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 1η Μαΐου με ώρα λήξης τις 24:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

«Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και διεκδικούμε την άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού, την ανάκληση των μειωμένων ειδικών συνθέσεων με κατάργηση του νόμου 4150/2013, την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την άμεση και ορθή καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στα πληρώματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Αντιπάρου την 24/04/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υδραυλικών υλικών».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης για την εισφορά στο δίκτυο αειφόρων νήσων Αιγαίου και Ιονίου (ΔΑΦΝΗ) για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μεταχειρισμένου φορτηγού οχήματος ανοικτού τύπου ανατρεπόμενου με γερανό, για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση, εξοπλισμού συστήματος κεντρικής παρακολούθησης και απομακρυσμένου χειρισμού των αντλιοστασίων, δεξαμενών και γεωτρήσεων.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή συντήρησης και κλαδονομής δέντρων - φυτών σε δημοτικούς χώρους.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ηλεκτρική εγκατάσταση ηλεκτροδότησης της γεώτρησης στην περιοχή Πρόδρομος Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εργασίες ελέγχου ισολογισμού κλεισίματος χρήσεων 2014 - 2015 - 2016 - 2017.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης εφαρμογών λογισμικού και απομακρυσμένης υποστήριξης και επιτόπιας παρουσίας.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια της εφαρμογής λογισμικού του συστήματος «Διαύγεια ΙΙ».

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της υπ. αρίθμ. 22ΤΜ/2018 Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή ή μη της υπ.αριθμ. .../2018 γνωμοδότησης για την άσκηση έφεσης κατά του αντιδίκου και της υπ. αρίθμ. 22ΤΜ/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή δικαστικού επιμελητή για την επίδοση της υπ αριθμ. 41ΤΠ/2017 Απόφασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30