Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - ParosIn.gr
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 23:30

Συνεδρίαση Κ.Ε.Δ. Αντιπάρου στις 2/4

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Αρ. Πρωτ.: 137

Αντίπαρος 29/03/2018

Προς: Μέλη Δ.Σ.

Θέμα: «Πρόσκληση σε συνεδρίαση»

Την Δευτέρα 02/04/2018 και ώρα 18:00 στο γραφείο της Κ.Ε.Δ.Α. στο Κάστρο Αντιπάρου, θα συνέλθει σε δημόσια συνεδρίαση το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αντιπάρου, σύμφωνα με το Άρθρο 3 της Απ. ΥΠΕΣΔΔΑ 43254/31.07.2007 (ΦΕΚ 1492/17.08.2007 τεύχος Β’) με θέματα:

1. Έγκριση δαπάνης και έγκριση προδιαγραφών για προμήθεια θυρών και παραθύρων για το κτίριο της ΚΕΔΑ

2. Αίτημα συλλόγου Αντίπαρος εν πλω

3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, διάρκειας 2 μηνών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

«Μετά από τριανταέξι χρόνια μια επισκευή ήταν απαραίτητη» το σχόλιο στη σελίδα του Δήμου Αντιπάρου στο Facebook.

Και φυσικά το σχόλιο αφορά το κτήριο που στεγάζει το Δημαρχείο Αντιπάρου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις εργασίες επισκευής του Δημαρχείου Αντιπάρου.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/3/30#sigProId4d825f0ffc

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 3η του μηνός Απριλίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση της Α΄ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σωτήριος Σκούρτης

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 22:28

Ευχές Δημάρχου Πάρου για το Πάσχα

Στην κατηγορία: Πολιτική

«Φροντίζουμε για την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας και την ακίνδυνη μετακίνηση των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες».

Με αυτή τη πρόταση ο Δήμαρχος προσπαθεί να προβάλλει το «τεράστιο έργο» των διαγραμμίσεων. Εγκλωβισμένος στις δικές του αγωνίες, είναι δικαίωμα του να κάνει «την τρίχα,τριχιά»

Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προκαλεί τη νοημοσύνη του παριανού λαού:

• Όταν οι κάτοικοι του νησιού κινούνται σε ανύπαρκτες διαβάσεις πάνω από ένα χρόνο, και βιώνουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στην καθημερινότητα τους,

• Όταν τα παιδιά μας κινούνται καθημερινά στους δρόμους -λαιμητόμους χωρίς πεζοδρόμια

• Όταν στο κέντρο της Παροικιάς υπάρχουν διαγραμμίσεις με ράμπα αμαξιδίων από τη μια μεριά και κράσπεδο από την άλλη, προκαλώντας την αγανάκτηση ΑΜΕΑΙ και μανάδων με τα παιδικά καροτσάκια

• Όταν οι δημοτικοί δρόμοι με τις λακκούβες τους, αποτελούν παγίδες για πεζούς και οχήματα

• Όταν στο κέντρο της πόλης -μετά από τον ΟΤΕ- τα εύκαμπτα κολωνάκια για το διαχωρισμό λωρίδων κυκλοφορίας, έχουν κοπεί και οι βάσεις τους αποτελούν σοβαρή αιτία τραυματισμού

• Όταν τα πεζοδρόμια παραχωρούνται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο σύνολο τους, και οι πεζοί περπατούν στο δρόμο

• Όταν μετά απότριάμισι χρόνια αδιαφορίαςγια το κυκλοφοριακό,η κατάληξη είναι ότι πρέπει να συζητήσουμε...

Τότε... καλή ανάσταση!!!

Πάρος 29-3-18

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 2/4/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

ΘΕΜΑ 1ο: «Σύνταξη 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2018».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

Στη φωτογραφία οι ευχές του Δήμου Αντιπάρου για το Πάσχα.

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Μελετώντας τν τρόπο ζως τν σημερινν νθρώπων παρατηρομε τι καθορίζεται ν πολλος π τν ξαρση το γωισμοῦ, πο δυστυχς στίς μέρες μας νισχύεται π τς διάφορες σειρνες τς ποχς, τν περκατανάλωση τν φυσικν πόρων κα γαθν, τν ποϊεροποίηση το νθρωπίνου σώματος κα τν νθρωπίνων σχέσεων, τν καταπάτηση τν νθρωπίνων δικαιωμάτων κα λευθεριν. Ατ κατάσταση δηγε στήν κακή ξέλιξη το νθρώπου σέ βρίδιο το μετά-νθρώπου, το πλάσματος κείνου πού δέν χει στορία, δέν μπιστεύεται τν πολιτισμ κα τς παραδόσεις του, ρα δέν μπορε νά χει κα μέλλον. Τ ασθήματα τς τρυφερότητας, το σεβασμοῦ, τς ταπείνωσης καί τς μπιστοσύνης θάβονται μαζ μ τν ξιοπρέπεια, τ θάρρος κα τν εγένεια στούς πι σκοτεινος τάφους το νθρωπίνου συνειδήτου. δ σημερινς νθρωπος καλεται νά ζήσει μιά ζω χειρότερη π ατ το μυθικο Σισύφου πού κοπιάζει λλ οδέποτε τ μαρτύριό του πρόκειται νά τελειώσει. ν μες ο διοι δ σπάσουμε ατ τν κλοιό, ατ τν φαλο κύκλο κα δέν ναζητήσουμε τ ντως νέο στή ζω μας πο πως εδαμε μπορε νά μᾶς τ προσφερε ναστημένος ησος Χριστς τότε θ μένουμε φοβικ κλεισμένοι στά ποιαδήποτε περα τν προσωπικν μας ποτυχιν .

Μέ αὐτές τίς ταπεινές καί ἁπλές σκέψεις εὔχομαι ὁλόψυχα Ἀνάσταση τοῦ Κυρίου μας νά γίνει γιά ὅλους μας εὐκαιρία σωτερικς ναστάσεως, πο θ μᾶς δηγήσει στό νά Τν δομε μ τ μάτια τς ψυχς μας κα νά κούσουμε κα μες τ «Χαίρετε» π τ δικ Του στόμα.

Τ «Χριστς νέστη» πού σ λίγες ἡμέρες θ κουστεῖ, ἄς σβήσει τὸν πόνο π τος δελφος μας πο ποφέρουν π νέχεια, φτώχια, ρρώστια πένθος! Ἄς στερεώσει τίς οκογένειες κα τς διαπροσωπικς μας σχέσεις! Ἄς διατηρήσει τήν εἰρήνη στήν Πατρίδα μας καί ἄς τήν χαρίσει σέ ὅλες τίς σπαρασσόμενες ἀπό τη βία καί τήν μισαλλοδοξία περιοχές τοῦ πλανήτη μας. Ἄς μᾶς μπνέει σ ργα προόδου γιά τ τρία νησι μας τή Νάξο, τήν Πάρο κα τν ντίπαρο! Ἄς δώσει τέλος ραμα κα προοπτικ στήν νεολαία το τόπου μας!

Με θερμές Σταυροαναστάσιμες ευχές,

Ο ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Μαραθώνιο της Ρόδου και 30 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του, όλα δείχνουν ότι ο αγώνας που θα γίνει στις 29 Απριλίου θα είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά!

Το ενδιαφέρον των δρομέων είναι πολύ μεγάλο και ήδη οι συμμετοχές αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς καθώς δεν είναι λίγοι όσοι θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη Ρόδο για να συνδυάσουν τον αγώνα με ολιγοήμερες διακοπές λόγω της Πρωτομαγιάς. Περισσότερες από ποτέ είναι και συμμετοχές από το εξωτερικό καθώς δρομείς από 30 χώρες θα ταξιδέψουν στη «σμαραγδένιο νησί» για να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα, αλλά και δίπλα σε μνημεία που είναι στη λίστα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ στο πλαίσιο της διαδικασίας σύνδεσης του Αθλητισμού με τον Τουρισμό και στον αγώνα θα πάρει μέρος ομάδας αποτελούμενης από ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ αλλά και από τοπικούς τουριστικούς φορείς, με σύνθημα «Run For Tourism/Τρέχουμε για τον Τουρισμό». Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεών της για τη σύνδεση των μεγάλων αθλητικών γεγονότων με τον Τουρισμό και την επιμήκυνση κατ’ επέκταση, της τουριστικής περιόδου, «365 μέρες το χρόνο».

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα αδελφοποιηθεί και με τον Μαραθώνιο της Λάρνακας, με τον οποίο έχει πολλά κοινά στοιχεία και αντιπροσωπεία από τον κυπριακό αγώνα θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Πολλές είναι και οι προσφορές για τους δρομείς καθώς υπάρχουν χρηματικά έπαθλα 1000, 400 και 200 ευρώ αντίστοιχα στους τρεις πρώτους νικητές του Μαραθωνίου δρόμου σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και αναμνηστικά κύπελλα για τους αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων, για την πιο γρήγορη και για την πολυπληθέστερη ομάδα.

Επίσης, οι νικητές στη γενική κατάταξη του Μαραθώνιου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 και των 5 χλμ., συνολικά 4 άτομα, θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αντίστοιχους αγώνες που θα γίνουν στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Καλλίπολης στην Τουρκία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018. Να επισημανθεί ότι όσοι τερματίσουν θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη φωτογραφία τους με το χρόνο τους και το σήμα της διοργάνωσης, μετά το τέλος του αγώνα.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Aegean Airlines είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου και προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο, όπως το Sheraton Rhodes Resort που στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός είναι η ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr. Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 4383/30-03-2018

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου

γ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δ- Πάρου

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρ. 6 άρθρο 75 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείσθε την 03η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση της πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2018 για πληρωμή υποχρεώσεων προηγούμενων ετών.

Θέμα 2ο: Έγκριση της πραγματοποίησης σταθερών δαπανών διαρκούς ή περιοδικού χαρακτήρα και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2018

Θέμα 3ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2018

Θέμα 4ο: Καθορισμός των όρων της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου ,το οποίο βρίσκεται στη θέση «Κακάπετρα-Αμμουδάρες» της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο: Έγκριση του πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση με τίτλο : «Προμήθεια οικοδομικών υλικών» του Δήμου Πάρου

Θέμα 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της άσκησης ή μη ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αρ.213/2015 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Τακτικά Μέλη

1. Μάρκος Κωβαίος

2. Χριστόφορος Χρήστος

3. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

4. Μαρινόπουλος Αθανάσιος

5. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος

6. Χανιώτη Μαρία

7. Βλαχογιάννης Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη

1. Πετρόπουλος Ιωάννης

2. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος

3. Λουκής Γεώργιος

4. Ροκονίδας Κωνσταντίνος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 15:08

Συνεδρίαση Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου στις 3/4

Πάρος 30/03/2018

Αρ. Πρωτ. 652

Προς:

1. Τακτικά Μέλη Δ.Σ. (όπως πίνακας αποδεκτών)

2. Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ. (όπως πίνακας αποδεκτών)

3. κ. Καραμανέ Νικόλαο Γενικ ό Διευθυντή Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Κοιν.:

1. κ. Κωβαίο Μάρκο Δήμαρχο Πάρου

2. κ. Ρούσσο Βατίστα Πρόεδρο Δημ. Συμβ. Πάρου

3. Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον

4. Κ.Ε.Π.Ο.Σ.Α.

5. Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς - Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 1ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για τον «Καθαρισμό δικτύου αποχέτευσης και λοιπές εργασίες αποχετευτικού δικτύου Ν. Πάρου».

Θέμα 2ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης-αποχέτευσης».

Θέμα 3ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια σωλήνων».

Θέμα 4ο: Ανάθεση εργασιών καθαρισμού αντλιοστασίων ύδρευσης-αποχέτευσης.

Θέμα 5ο: Συζήτηση αίτησης Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σχετικά με τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού του Αερολιμένα Πάρου.

Θέμα 6ο: Παρουσίαση οικονομοτεχνικών στοιχείων της Επιχείρησης για το έτος 2017.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

(Τακτικά Μέλη)

1. Καλακώνας Μηνάς
2. Κονταράτος Ιωάννης
3. Μανωλάκη Θεοδοσία
4. Μιχαλάτος Παναγιώτης
5. Φωτίου Ελευθέριος
6. Χριστόφορος Ευστράτιος

(Αναπληρωματικά Μέλη)

1. Άγουρος Άγγελος
2. Κοντός Ιωάννης
3. Μαλαματένιος Εμμανουήλ
4. Παντελαίος Αθανάσιος
5. Ροπαϊτου Μαργαρίτα
6. Ρούσσος Πέτρος
7. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30