Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - ParosIn.gr
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 22:32

Μεγάλη Παρασκευή στις Λεύκες

Αναπαραστάσεις των Παθών, περιφορά Επιταφίου, στις Λεύκες Πάρου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 και ώρα 00:00.

Σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθεί η περιφορά του Επιταφίου στα γραφικά σοκάκια των Λευκών με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά...

Στην κατηγορία: Κοινωνία

«Έλληνες μεσίτες που ασχολούνται με αγοραπωλησίες εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα, "βλέπουν" μετά την περυσινή αύξηση του τζίρου ιδιαιτέρως θετικές προοπτικές και για το 2018, καθώς πολύ αυξημένη εμφανίζεται η ζήτηση σε εξοχικές κατοικίες στα ελληνικά νησιά καθώς και στην ηπειρωτική χώρα» αναφέρει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt σε άρθρο με τίτλο «Εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδας -Οι τιμές είναι ακόμη χαμηλές».

Ο Georg Petras, αντιπρόσωπος της κτηματομεσιτικής γερμανικής εταιρίας Engel & Vilkers, κάνει λόγο για μεγάλη δυναμική στη Ρόδο, στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Κω ή την Πάτμο, όπου ενδιαφερόμενοι αγοραστές από τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, τις χώρες του Κόλπου, την Κίνα και τη Ρωσία περιμένουν «στην ουρά» για να αγοράσουν ακίνητα. Για τους επενδυτές από χώρες μη μέλη της Ε.Ε. επιπλέον κίνητρο αποτελεί και η δυνατότητα να λάβουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, τη «χρυσή βίζα», που τους εξασφαλίζει μετακίνηση χωρίς προβλήματα εντός της ζώνης του Σένγκεν, εφόσον επενδύσουν στην Ελλάδα ποσά μεγαλύτερα των 250.000 ευρώ.

«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα διατίθενται προς πώληση περί τις 50.000 εξοχικές κατοικίες για όλα τα βαλάντια. Ως συνέπεια της οκταετούς οικονομικής ύφεσης, οι τιμές στην Ελλάδα βρίσκονται ακόμη κάτω από το επίπεδο αντίστοιχων ακινήτων σε Ισπανία ή Ιταλία, εξ ου και υπάρχει περιθώριο ανόδου τους» γράφει η Handelsblatt και προσθέτει:

«Σ’ αυτό συνηγορούν εξάλλου το πολύ καλό κλίμα στην Ελλάδα και τα μοναδικά τοπία της χώρας, τα περισσότερα από 2.000 νησιά και η ακτογραμμή της που ξεπερνά σε μήκος αυτήν των Ιταλίας, Ισπανίας και Κύπρου μαζί. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει υπάρξει στόχος του «ισλαμικού κράτους». Πέρυσι τη χώρα επισκέφτηκαν περισσότεροι από 30 εκατ. τουρίστες. Σύμφωνα με τον κτηματομεσίτη Petras, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές επικεντρώνονται ιδίως σε ακίνητα κόστους από 250.000 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

"Κάθε ασθενοφόρο και κορδέλα...", το σχόλιο του ΕΚΑΒ NEWS

Ολοκληρώθηκε μέσα στο Φεβρουάριο από την Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη η παράδοση των 143 Ασθενοφόρων Οχημάτων Peugeot Boxer, δωρεά προς το ΕΚΑΒ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ανάμεσα στα 143 νέα οχήματα του ΕΚΑΒ περιλαμβάνονται 65 «παραδοσιακά» ασθενοφόρα, 26 4Χ4, 30 μικρού όγκου για να χρησιμοποιηθούν σε νησιά - στενούς δρόμους, καθώς και 22 Κινητές Μονάδες (χειρουργεία).

ekav-640

Όλα τα οχήματα εφοδιάζονται με τον 2λιτρο BlueHDi κινητήρα πετρελαίου των 160 ίππων της Peugeot. Το κόστος της συνολικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αγγίζει τα 14.000.000 ευρώ.

Τόσο τα νέα αυτά Ασθενοφόρα Οχήματα της Peugeot, όσο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της προς τον τελικό χρήστη, χαρακτηρίστηκαν από τα στελέχη του ΕΚΑΒ ως οχήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εναρμονισμένα/ες πλήρως με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Στόχος της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη ήταν να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός και για την εύρυθμη λειτουργία των οχημάτων αυτών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για όλη τη διάρκεια ζωής τους ως Ασθενοφόρα.

πηγή: http://www.newsauto.gr/offers/paradothikan-ta-nea-asthenofora-sto-ekav/

 

anogeia xanthos polakis

Κάθε ασθενοφόρο και κορδέλα...

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι κυβερνητικές εκδηλώσεις για την παραλαβή ασθενοφόρων από δωρεές φιλανθρωπικών (τα εισαγωγικά ή όχι, επιλογή σας) ιδρυμάτων, οι οποίες συχνά θυμίζουν υποδοχή... αρχηγού κράτους!

Όπως πληροφορούμαστε, κάθε φορά που παραδίδεται ένα ασθενοφόρο σε περιφερειακή πόλη, πραγματοποιείται αληθινός διαγωνισμός ανάμεσα στους κυβερνητικούς βουλευτές και πολιτευτές -αλλά και σε αυτούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης- για το ποιος θα εκφωνήσει λόγο ευχαριστώντας τον ευεργέτη ή θα βρεθεί σε καλύτερη θέση κατά την αναμνηστική φωτογραφία. Αποκορύφωμα η προσέλευση σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Υγείας (!) το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα Ανώγεια για ένα όχημα 4×4.

Τέτοια γεγονότα δεν δείχνουν ούτε πρόοδο, ούτε συγκροτημένη πολιτική υγείας. Τουναντίον, αποδεικνύουν πως στους καιρούς των μνημονίων, με τα δημόσια αγαθά και το κοινωνικό κράτος να μην αποτελούν προτεραιότητα, η υποδομή της δημόσιας υγείας έχει εγκαταλειφθεί από το κράτος και έχει παραδοθεί στην ελεημοσύνη των «ευεργετών» και των χορηγών. Κι όπου μιλάμε για ευεργεσίες, ας μη γελιόμαστε, εννοούμε προγράμματα δημοσίων σχέσεων και διαμόρφωσης κοινωνικού προφίλ μεγάλων εταιρειών, μελετημένες στρατηγικές «εταιρικής ευθύνης», οι οποίες αργότερα θα αποφέρουν στους χορηγούς πολλαπλάσια και πολυεπίπεδα επιχειρηματικά οφέλη.

Τέλος, παραμένει ζητούμενο το ποιοι θα στελεχώσουν τα νέα οχήματα. Διότι όλοι ξέρουμε πως ασθενοφόρα υπήρχαν και πριν τις δωρεές. Προσωπικό να τα λειτουργήσει δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα αυτά να παραμένουν αδρανή ή να είναι δύο μέσα (στο γκαράζ) - μία έξω όπως οι υπηρεσίες στο στρατό.

Υ/Γ: Προφανώς το παραπάνω σχόλιο περί «ευεργετών» δεν αφορά τους εκατοντάδες πραγματικούς ευεργέτες, τους μικροδωρητές σε όλη τη χώρα που προσφέρουν από το υστέρημά τους χωρίς να προσδοκούν επιχειρηματικά ανταλλάγματα ή φωτογραφίες με τον υπουργό.

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

πηγή: EKABNews

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 13:43

Μεγάλη Παρασκευή στον Πρόδρομο...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος»

σας προσκαλεί τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 το μεσημέρι μετά την Αποκαθήλωση, στο χώρο μας στη «Δεξαμενή», στην καθιερωμένη συνεστίαση στη μνήμη των νεκρών του χωριού μας.

Το βράδυ στις 22:00 σας περιμένουμε στην Περιφορά του Επιταφίου μας, παρακολουθώντας και τις Αναπαραστάσεις των Παθών του Θείου Δράματος.

29134473 10215137065730644 303431747 n

 

 

Αύριο η Λαμπαδηφορία στον Πρόδρομο...

29134403 10215137067130679 1859745254 n

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 & 17 Μαρτίου 2018, στην ΑΠΧ Αρχιλόχου-Μάρπησσας και έκλεισε με μία μεγάλη διάκριση για τον Παριανό Αθλητισμό, την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα του Α.Ο. Πάρου.

Ο Δήμος Πάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συγχρηματοδότηση του Final Four, την ΕΣΚΑ Κυκλάδων για την πρόταση της να διεξαχθεί στην Πάρο, το Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Δήμου Πάρου και την εταιρεία GLOMAN S.A. για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων, τον κόσμο και τη νεολαία του νησιού που υποδέχθηκαν με θέρμη και στήριξαν τις αθλήτριες και ιδιαίτερα την κα Μαρία Περαντινού για την καταλυτική συνεισφορά της στην άρτια τέλεση των αγώνων με την εθελοντική εργασία της.

 

 

πηγή: Municipality of Paros Cyclades Islands, Greece

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30