Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 - ParosIn.gr

Τώρα που από ότι φαίνεται οδεύει προς το τέλος της η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναρωτιέται κανείς τι πέτυχε το πείραμα της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για την Ελλάδα και τους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένους τομείς της διακυβέρνησης της χώρας δεν είναι ευδιάκριτα τα αποτελέσματα, π.χ. οι αυτοκινητόδρομοι που πρόσφατα εγκαινιάσθηκαν.

Για τους πολίτες είναι δύσκολο να διακρίνουν τη συμβολή της νυν και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Συνήθως θυμούνται ποιος έκοψε την «κορδέλα» ακόμη και σε ημιτελή έργα.

Όμως υπάρχουν ορισμένες περιοχές διακυβέρνησης όπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν την ευθύνη από την αρχή έως σήμερα. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα παραδείγματα.

1. Το μεταναστευτικό

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξελέγησαν καταγγέλοντας την ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ και λανσάροντας το σύνθημα «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Η υποτιθέμενη ανθρωπιστική προσέγγιση της αριστεράς κατέληξε στην ντροπή της Μόριας και των άλλων κέντρων κράτησης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανθρωπιστικής αλληλεγγύης της αριστεράς, η οποία βεβαίως και συνοδεύεται από την επίσης ντροπιαστική έρευνα της OLAF για τη διαχείριση μέρους του 1,6 δις ευρώ που διατέθηκε στην Ελλάδα από τους ανάλγητους δανειστές.

Εν ολίγοις ΜΚΟ, προβληματικές απευθείας αναθέσεις, πορνεία, ναρκωτικά, ανθρώπινη εκμετάλλευση και έλλειψη νομιμότητας και ελέγχου οδήγησαν όχι μόνον στην παραίτηση κορυφαίων (αριστερών) αξιωματούχων, αλλά κάνουν σήμερα την ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ να φαίνεται πεντάστερο ξενοδοχείο σε εξωτικούς τόπους.

2. Τράπεζες

Χάθηκαν 39 δις ευρώ που εμείς όλοι (μέσω του δημοσίου) βάλαμε για τη στήριξη των τραπεζών.

Χάθηκε η πλειοψηφίατου δημοσίου μέσου του ΤΧΣ διότι η ζωή απέδειξε ότι οι δεξιοί κρατικοποιούν τις τράπεζες ενώ οι αριστεροί τις χαρίζουν σε ιδιώτες. Το 2013 ανήκε στο ελληνικό δημόσιο ποσοστό από 81% έως 93% των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, ενώ σήμερα τα αντίστοιχα ποσοστά είναι από 2,4% έως 40%.

Η αγοραία αξία των τραπεζών το 2014 ήταν 25 δις ευρώ ενώ σήμερα περίπου 5 δις ευρώ.

Δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκαναν τις τέσσερις τράπεζες μία!

Δεν μας εκπλήσσει όμως, διότι κατά δήλωση Σκουρλέτη οι τράπεζες δεν ενδιαφέρουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς είναι αδύνατον στους κυβερνώντες να κατανοήσουν ότι οι τράπεζες είναι ο καθρέφτης της οικονομίας και αυτό αφορά όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες.

Γι’ αυτό και βλέπουμε τα spreads να είναι απαγορευτικά, γι’ αυτό και τα μαξιλάρια του Τσίπρα δεν έχουν καμία σημασία για τους επενδυτές και τις αγορές.

Διότι αυτοί βλέπουν την οικονομία και ο καθρέφτης είναι οι τράπεζες.

3. Συνταξιοδοτικό

Στο τρισκατάρατο mail Χαρδουβέλη δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη μείωσης συντάξεων διότι το σύστημα είχε ισορροπήσει.

Όμως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επική διαπραγμάτευση Βαρουφάκη αναγκάσθηκαν εκτός της παγκοσμίου φήμης κωλοτούμπας, να επινοήσουν και παγκόσμιες πρωτοτυπίες.

Όταν ψήφιζαν και ξαναψήφιζαν τις περικοπές των συντάξεων διαλαλούσαν τα περίφημα αντίμετρα. Όταν όμως βρήκαν την ευκαιρία της ανταλλαγής του Σκοπιανού με τις συντάξεις, καταράστηκαν την ψήφο τους στη Βουλή και βεβαίως ξέχασαν τα αντίμετρα.

Μετά σκέφτηκαν ότι ίσως με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης μπορούσαν να έχουν ολίγο από συντάξεις και ολίγο από αντίμετρα.

Παρόλα αυτά αναμένουν τις αποφάσεις των δανειστών, που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ανακατεύονται εφόσον κατά Τσίπρα έχουμε βγει από τα μνημόνια και ανακτήσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία.

Μέχρι να αποφασίσουν όμως οι δανειστές η Ελληνική Κυβέρνηση καταρτίζει διπλούς προϋπολογισμούς, σαν τα διπλά βιβλία του δημάρχου Πολλάκη, ή τα διπλά βιβλία κάθε απατεωνίσκου με πειραγμένη ταμειακή μηχανή.

Με αυτές τις μεθόδους Τσίπρας, Τσακαλώτος και Σία περιοδεύουν σε διάφορα παγκόσμια forums ζητώντας στους επενδυτές να τους εμπιστευτούν. Αλλά ούτε ο Καλογρίτσας δεν τους εμπιστεύεται πλέον.

Εν τω μεταξύ έχουμε και την παγκόσμια πρωτοτυπία.

Συνταξιούχους ΠΚ (προ Κατρούγκαλου) και ΜΚ (μετά Κατρούγκαλου).

Για τους πρώτους προφανώς κανείς δεν μιλάει διότι είναι λιγότεροι από τους δεύτερους. Για τους δεύτερους ζυγίζουμε τα πράγματα σε σχέση με το Σκοπιανό, αλλά ευχόμαστε ταυτόχρονα γρήγορα να γίνουν συγκάτοικοι του Αγίου Πέτρου.

Υπάρχουν και πολλά άλλα παραδείγματα αυτοτελούς κυβερνητικής διαχείρισης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως το 3ο και 4ο μνημόνιο, τα εθνικά θέματα, οι Γκεμπελικές δραστηριότητες στα ΜΜΕ, η παιδεία, η κατάργηση της έννομης τάξης και ασφάλειας των πολιτών, η καταβαράθρωση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, η διόγκωση του δημόσιου τομέα, η υποθήκευση της κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια, τα διάσημα πλέον υπερπλεονάσματα τα οποία ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται σαν υπεραπόδοση της οικονομίας και πλήθος άλλων περιπτώσεων που εκπορεύονται από τις αυταπάτες και τις ιδεολογικές στρεβλώσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το συμπέρασμα είναι ένα:

Με ότι κι αν ασχολήθηκαν έφεραν την καταστροφή.

Η καταστροφή αυτή θα επιτείνεται από την μανιώδη αγκίστρωση στις καρέκλες τους, που εκ των πραγμάτων οδηγεί σε μία μακρόσυρτη προεκλογική περίοδο.

Η λύση είναι μία και απλή.

Να οδηγήσουν την χώρα στις εκλογές.

Αυτός είναι ο μόνος δρόμος, ώστε με την επερχόμενη πολιτική αλλαγή, να επιστρέψει η χώρα κατά το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα.

Κάθε καθυστέρηση έχει κόστος και το κόστος βαρύνει όλους εμάς.

Γιώργος Βακόνδιος
Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.

 

 

Στην κατηγορία: Απόψεις

Η «ημέρα ακρόασης πολιτών» από την Ελληνική Αστυνομία επεκτείνεται στο Νότιο Αιγαίο

Την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00–22:00, τετραμελής επιτροπή θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών των Νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Στόχος είναι η δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης διαμέσου φυσικής παρουσίας, διάλογου και συζήτησης αναφορικά με θέματα αστυνομικής φύσης

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας, την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κατανόησης και εξεύρεσης κάθε δυνατής λύσης σε παρουσιαζόμενα θέματα αστυνομικής φύσεως.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες των Νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη Σύρου (πλατεία Ρεθύμνη 1, 2ος όροφος Αστυνομικού Μεγάρου) την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14.00’ έως 22.00’.

Οι πολίτες, αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’ στο τηλέφωνο: 22810-96102, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο fax: 2131527820, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σημειώνεται ότι, επειδή η ημέρα ακρόασης πολιτών θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο Νότιο Αιγαίο την 25η Οκτωβρίου 2018, τυχόν αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται κατ’ εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης, αποσκοπεί στο να αποκεντρωθεί ο θεσμός της «ημέρας ακρόασης των πολιτών», που έτυχε ευρείας κοινωνικής αποδοχής, ώστε να εξασφαλιστεί και σε περιφερειακό επίπεδο η δια ζώσης επικοινωνία μεταξύ των πολιτών και της διοίκησης του Σώματος.

 

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου «ΩΛΙΑΡΟΣ» διοργάνωσε με επιτυχία το 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας «ΩΛΙΑΡΟΣ» το Σαββατοκύριακο 6-7/10/2018.

Στον ιδανικό θαλάσσιο στίβο του καναλιού ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Διεξήχθησαν 12 ιστιοδρομίες για κάθε κλάση σκαφών Optimist & Laser.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού που αγκάλιασε και στήριξε αυτόν τον αγώνα που έχει γίνει πια θεσμός, φέρνοντας στον νησί μας αθλητές, γονείς και συνοδούς από αλλά μέρη.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και βοήθησαν, να ολοκληρωθούν οι αγώνες ειδικά τους πρόεδρους των επιτροπών κ.κ. Μαλατέστα Ζανέττο και Γρυπάρη Σταμάτη ακούραστο αρωγό όλων των ναυταθλητικών διοργανώσεων στο Αιγαίο.

Ευχαριστούμε επίσης το ναυαγοσωστικό κέντρο Κυκλάδων τον κ. Πρίντεζη Αντώνη που με την ομάδα του ήταν παρόντες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Η Αντίπαρος προβάλλεται και με την διοργάνωση θαλασσίων αθλημάτων.

Καλή ιστιοπλοϊκή χρονιά που μόλις άρχισε... Σας περιμένουμε και του χρόνου να γευτείτε ξανά την Αντιπαριώτικη φιλοξενία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Laser (Γενική κατάταξη)

Παλαιολόγος Θοδωρής: Ν.Ο. Αντιπάρου
Μιχαηλίδης Ερμής: Ν.Ο. Σύρου
Μπομποτάς Χρήστος: Ν.Ο. Αντιπάρου

Laser (κορίτσια)

Ρούσσου Μαρία: Ν.Ο. Σύρου
Σακελλαρίου Δήμητρα: Ν.Ο. Σύρου
Ανδρεαδάκη Ειρηλένα: Ν.Ο. Σύρου

Laser (αγόρια)

Παλαιολόγος Θοδωρής:Ν.Ο. Αντιπάρου
Μιχαηλίδης Ερμής: Ν.Ο. Σύρου
Μπομποτάς Χρήστος: Ν.Ο. Αντιπάρου

Optimist (Γενική κατάταξη)

Πούλιος Αντώνης: Ν.Ο. Πάρου
Καλακώνα Μαρία - Ελένη: Ν.Ο. Πάρου
Δαφερέρα Θεοδώρα: Ν.Ο. Πάρου

Optimist (κορίτσια 15χρονα)

Καλακώνα Μαρία - Ελένη: Ν.Ο. Πάρου
Δαφερέρα Θεοδώρα: Ν.Ο. Πάρου
Μαρινάτου Αθηνά: Ν.Ο. Αντιπάρου

Optimist (αγόρια 15χρονα)

Ρούσσος Γεώργιος: Ν.Ο. Σύρου
Ραγκούσης Στέφανος: Ν.Ο. Πάρου
Σπανός Μάνος: Ν.Ο. Πάρου

Μικρότερος αθλητής: Ακάλεστος Μιχαήλ Ν.Ο. Πάρου

Μικρότερη αθλήτρια: Ραγκούση Κωνσταντίνα Ν.Ο. Πάρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου

 

Τελετή λήξης 3ου Διασυλλογικού Αγώνα Ν.Ο. Αντιπάρου

φωτο: Yannis Triantafyllos

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/10/9#sigProId074df852ac

 

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα πατήστε εδώ

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

Με 7 χρυσά, 2 ασημένια, 4 χάλκινα, ατομικά ρεκόρ, πολύτιμες εμπειρίες και πολλά χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή της ομάδας μας από τα «Δήλεια 2018», που διοργάνωσε για 8η χρονιά ο Α.Ο. Μυκόνου με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση ήταν άψογη και παρόλο τον δυνατό άνεμο (7 μποφόρ) πάνω από 250 αθλητές από 16 σωματεία μας χάρισαν υπέροχες στιγμές.

Τα μετάλλια των αθλητών μας:

Χρυσά μετάλλια:

~ Τσαντουλή Ζαχαρούλα - 100 εμπόδια - Κ18

~ Σελιμάι Ηρα - 80 εμπόδια και στον ακοντισμό - Κ16

~ Νασκιντασβίλι Θέμης - ύψος - Κ16 με ατομικό ρεκόρ 1.75!

~ Βλάκα Ουρανία - σφαιροβολία - Κ16

~ Μπαρμπαρής Δημήτρης - 50 μ. - Κ12

~ Η σκυταλοδρομία 4×50 μ. - Κ12 με τους Μπαρμπαρή Δημήτρη, Ραγκούση Φοίβο, Σκιαδά Μιχάλη και Κοντό Σάββα.

Ασημένια μετάλλια:

~ Κρίσπης Νίκος - μήκος - Κ16

~ Σαρρής Δημήτρης - μπαλάκι - Κ12

Χάλκινα μετάλλια:

~ Ακάλεστος Κωνσταντίνος - μήκος - Κ16

~ Ραγκούσης Φοίβος - μήκος - Κ12

~ Μαυρίδου Λήδα - μήκος - Κ14

~ Κοντός Σάββας - 600 μ. - Κ12

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και τον Δημήτρη Πάππα και την Καλλιόπη Δακτυλίδη για την φιλοξενία!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας από τώρα για τα 9α Δήλεια!!!

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ Κλασικός Αθλητισμός

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2018/10/9#sigProId3fc3a3d7f4

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός
Στην κατηγορία: Κοινωνία

Ο «Πλοηγός Αντιπάρου» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τα Πολυϊατρεία Αιγαίου «AegeanPolyclinics», τα οποία θα παρέχουν αφιλοκερδώς την ιατρική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της παιδικής ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στα «Πολυϊατρεία Αιγαίου-AegeanPolyclinics» και την κ. Σαμαρά Φωτεινή, για την ευγενική τους χειρονομία, η οποία αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας, κατανόησης και κοινωνικής ευθύνης.

Η ανιδιοτελής στήριξη στο έργο του σωματείου μας ευχόμαστε να γίνει λαμπρό παράδειγμα για όλους, στη δύσκολη λόγω οικονομικών συνθηκών εποχή.

Σας ευχόμαστε δύναμη και συνέχεια στο κοινωνικό σας έργο.

To Δ.Σ. του «Πλοηγού Αντιπάρου»

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

43368952 707162326314766 6657261143444160512 n

 

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα
Στην κατηγορία: Ελλάδα

Εγκύκλιο με την οποία εμπλουτίζεται το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, για τις μετακινήσεις των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες με τα επιβατηγά πλοία, υπέγραψε χθες 8/10/2018 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

Η πρωτοβουλία του Υπουργού έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με το Προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στις 27/9/2018, κατά τη διάρκεια της οποίας η ηγεσία του Υπουργείου δέχθηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματά του Συλλόγου αναφορικά με την πρόσβαση και μετακίνησή των ΑΜΕΑ με τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Με βάση τη νέα εγκύκλιο για την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Δράσης αναφορικά με τα ΑΜΕΑ, ορίζονται μέτρα και απαιτήσεις για την ασφαλή μετακίνησή τους με πλοία της ακτοπλοΐας.

Η εγκύκλιος ρυθμίζει θέματα όπως η πρόσβαση στα πλοία, η σηματοδότηση, η μετάδοση αναγγελιών, ο συναγερμός και άλλες πρόσθετες απαιτήσεις για τη μετακίνηση των ατόμων αυτών εντός του πλοίου.

Η Εγκύκλιος προβλέπει ότι από την 1η Μαίου του 2019, στα πλοία θα πρέπει -μεταξύ άλλων- να υπάρχει:

- Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την παραμονή των ΑΜΕΑ.

- Ο κατάλληλος εξοπλισμός για την πρόσβασή τους στα πλοία( κατάλληλοι ανελκυστήρες και αναβατόρια).

- Ειδική διαγράμμιση στο χώρο των οχημάτων για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ από την είσοδο των πλοίων μέχρι τους ανελκυστήρες.

- Ειδική σηματοδότηση των χώρων για τα ΑΜΕΑ στους κοινόχρηστους χώρους.

- Ειδική σύστημα για τη μετάδοση αναγγελιών για τα ΑΜΕΑ.

- Θέσεις ασφάλισης των αμαξιδίων τους.

- Ορισμός κατάλληλα εκπαιδευμένων μελών από τα πληρώματα για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Στην 28η Διεθνή Έκθεση Detrop 2019 & στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, στη Θεσσαλονίκη, 2 με 4 Μαρτίου 2019»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2019 & στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα, από 2 έως 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη συμμετοχή της σε συγκεκριμένους-στοχευμένους χώρους.

Περίπτερο της περιφέρειας θα υπάρχει στον χώρο “Οenos” στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελίδης και στον χώρο παρουσίασης των υπολοίπων προϊόντων της. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής τόσο οι αγοραστές όσο και οι εκθέτες, έχουν την δυνατότητα επιλογής πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.

Καλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν ή/και μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικό προϊόν και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=10168 διευκρινίζοντας το χώρο ενδιαφέροντός τους πάντα βάσει της συνάφειας των προϊόντων τους.

Διευκρινίζεται πως μετά τις 22/10/2018 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Επίσης στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου -Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

detr2019 saleskit gr web page 01

 

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31