Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 - ParosIn.gr
Στην κατηγορία: Πολιτισμός
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 17:36

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων: Συνεδρίαση Δ.Σ. & κληρώσεις

Ο Πρόεδρος συγκαλεί τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10-09-2017 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
2. ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
4. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
5. ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ.Κ.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων ενημερώνει πως οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας, Κ-16, Κ-14, καθώς και του Κυπέλλου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 17:17

25 χρόνια ΝΟΠ με 3ημερο Beach Volley event!

«Summer Never Ends Spidey Tournament»!

Από 29/9 έως 1/10 στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου!

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ακόμα και εμείς είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.

Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και γι’ αυτό αποφασίσαμε να λάβει χώρα, άλλο ένα τελευταίο ειδικό τουρνουά για το φετινό καλοκαίρι και όλοι μαζί να γιορτάσουμε και να παίξουμε το αγαπημένο μας άθλημα που αλλού...; Στο γνωστό πλέον γήπεδο του Ν.Ο.Π. στα Λιβάδια της Παροικιάς Πάρου.

Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου τουρνουά στηρίζεται στην διεξαγωγή ενός αθλητικού Beach Volley event το οποίο στα πλαίσια εκδρομικού χαρακτήρα να προσφέρει σε όσους επιλέξουν να αγωνιστούν σε αυτό, πολλές και δυνατες αγωνιστικές στιγμές επιλέγοντας ταυτόχρονα το ειδικά διαμορφωμένο πακέτο οικονομικής λύσης για διαμονή και μεταφορά.

Τέλος να μην ξεχνάμε τα πλούσια δώρα που περιμένουν τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Παρακάτω αναπτύσσονται κατηγοριοποιημένες όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
GOLDEN Ανδρών (μέχρι 8 ομάδες)
GOLDEN Γυναικών (μέχρι 8 ομάδες)
SILVER Ανδρών (μέχρι 8 ομάδες)
SILVER Γυναικών (μέχρι 8 ομάδες)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
Σύστημα διπλού αποκλεισμού σε ταμπλό των 8 ομάδων με τα σετ να ολοκληρώνονται στους 21 πόντους και το τάι μπρέικ στους 15 πόντους. Σάββατο θα διεξαχθούν οι πρώτες φάσεις των αγώνων και Κυριακή οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί όλων των κατηγοριών.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 28 και 29/09/2017 αντίστοιχα, θα διεξαχθεί Local tournament με πρόκριση μίας ομάδας ανδρών και μίας γυναικών στην κατηγορία Silver του «Summer Never Ends Tournament».

* Σε περίπτωση μέτριων ή κακών καιρικών συνθηκών για εξοικονόμιση χρόνου μπορεί να χρειαστεί τα σετ να διεξαχθούν στους 15 πόντους ή να αλλάξει/τροποποιηθεί το αγωνιστικό σύστημα της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ακύρωσης του τουρνουά λόγω πολύ κακών καιρικών συνθηκών, δύναται να επιστραφούν τα χρήματα της διαμονής και τα εισιτήρια aller retour μπορούν να μετατραπούν σε open.

ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣIΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
Έχουμε δημιουργήσει για τους συμμετέχοντες ειδικό πακέτο στα 85€ όπου καλύπτεται η διαμονή σας στο παραδοσιακό ξενοδοχείο στα σοκάκια της Πάρου «Galinos Hotel» για δύο νύχτες (Παρασκευή και Σάββατο βράδυ) και η μεταφορά σας από και προς την Πάρο από το λιμάνι του Πειραιά.
Δρομολόγια πλοίων που ισχύουν για την προσφορά:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ στις 29/09/2017 και ώρα 16:30
ΠΑΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ στις 01/10/2017 και ώρα 23:50
Για την χρήση του πακέτου παρακαλώ επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό στο 6932333950 με τον Spidey διότι οι θέσεις λόγω της μορφής του τουρνουά είναι περιορισμένες. Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή στο τουρνουά για την χρήση του πακέτου. Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε...

ΕΠΑΘΛΑ - ΔΩΡΑ
Πρώτη θέση Golden Ανδρών και Γυναικών με δώρο δύο διανυχτερεύσεις στους «Ξενώνες Χαμαλώνι - Chamaloni Cottages» στην Φοινικούντα Μεσσηνίας καθώς και δώρο τα aller retour εισιτήριά σας για το τουρνουά «Summer Never Ends».
Δεύτερη θέση Golden Ανδρών και Γυναικών με δώρο τη συμμετοχή σε επόμενο τουρνουά του ομίλου και εκπτωτικό κουπόνι για διαμονή και μεταφορά.
Πρώτη θέση Silver Ανδρών και Γυναικών δώρο τα aller retour εισιτήριά σας για το τουρνουά «Summer Never Ends».
Δεύτερη θέση Silver Ανδρών και Γυναικών με δώρο τη συμμετοχή σε επόμενο τουρνουά του ομίλου και εκπτωτικό κουπόνι για διαμονή και μεταφορά.
Gift Massage κατόπιν κληρώσεως στην τεχνική σύσκεψη σε τυχερούς ή τυχερές για χρήση κατά τη διάρκεια του διημέρου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
- Ειδικές τιμές ενοικίασης μέσων μεταφορών για όσους ενδιαφέρονται από το «Polos Rent a Car»
- Stretching time για όσους νιώσουν πιασμένοι από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις
- Live streaming μετάδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας και όλων των τελικών
- DJ set για να ορίζουμε το δικό μας ρυθμό παιχνιδιού

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
«Cocktail contest»
Και για αυτούς που θα περιμένουν τον αγώνα τους... ιδιαίτερα ατομικά αγωνίσματα αντοχής και ισορροπίας, θα τους δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουν το έπαθλο ενός δροσερού Cocktail.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Hotel Galinos
Polos Tours
Ξενώνες Χαμαλώνι - Chamaloni Cottages
Antiparos TV
Body&Mind Therapy
Linkart

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για τη συμμετοχή το παράβολο ορίζεται στα 10euro/αθλητή

Σας περιμένουμε όλους, για να κλείσουμε μαζί το φετινό μας καλοκαίρι!

Spidey

BEACH VOLLEY by Paros Nautical club

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

Οι αιτήσεις συνεχίζονται και η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προετοιμάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Στόχος: Ίσες ευκαιρίες στη πρόσθετη διδακτική στήριξη.

Κοινωνική αλληλεγγύη σε οικογένειες με σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Κ.Π.Π.Α Δήμου Πάρου

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ

Μάρπησσα 08/09/2017

Αριθ. Πρωτ.: ΥΣ 373/12710

ΠΡΟΣ:

1. Mέλη Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

2. κ. Πούλιο Γεώργιο - Πρόεδρο ΔΕΥΑΠ

3. κ. Καραμανέ Νικόλαο - Δ/ντη ΔΕΥΑΠ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ. μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση του παρακάτω θέματος ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάφορα θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης της περιφέρειας της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος και ο Δ/ντης της ΔΕΥΑΠ.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας
Άννα Αντωνοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. κ. Δήμαρχο Πάρου

2. κ. κ. Αντιδημάρχους Πάρου

3. κ. Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Πάρου

4. Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Άγουρο Άγγελο, Βλαχογιάννη Χρήστο, Κεφάλα Μ. Φραγκίσκο

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Στην μεγαλύτερη γιορτή στο νησί της Ανάφης, τη Σύναξη της Παναγίας Καλαμιώτισσας, σήμερα ο Περιφερειάρχης

Συνεργασία με την δημοτική αρχή της Ανάφης για τα θέματα του νησιού, με έμφαση στην κατασκευή Τουριστικού και Αλιευτικού Καταφυγίου και νέου ιατρείου

Στην Ανάφη, ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, για να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη γιορτή του νησιού, τη Σύναξη της Παναγίας Καλαμιώτισσας.

21317906 1379034005544455 5660217609196680849 n

Η Ανάφη, έχει χαρακτηριστεί και ως το Γιβραλτάρ του Αιγαίου, καθώς στην ανατολική άκρη του νησιού, δεσπόζει ο Κάλαμος, ένας τεράστιος μονόλιθος -ο μεγαλύτερος της Μεσογείου μετά το Γιβραλτάρ. Στην κορυφή του Καλάμου, σε ύψος 460μ., στην οποία οδηγεί μονοπάτι από τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής, βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Καλαμιώτισσας, που γιορτάζει κάθε χρόνο, στις 8 Σεπτεμβρίου, στη μεγαλύτερη και πιο λαμπρή γιορτή του νησιού.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ανάφη, ο κ. Χατζημάρκος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Ιάκωβο Ρούσσο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιάννη Χάλαρη.
Δυο ζητήματα κυριάρχησαν στις συζητήσεις, η εξεύρεση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου του Τουριστικού και Αλιευτικού Καταφυγίου Ανάφης και η χρηματοδότηση της κατασκευής νέου ιατρείου.

Για το μεν πρώτο, ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι, τώρα που το απολύτως αναγκαίο έργο για την Ανάφη, του Τουριστικού και Αλιευτικού Καταφυγίου, έχει πλήρη μελέτη, η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του αποτελεί στόχο και της Περιφερειας Νοτίου Αιγαίου, που στο προσεχές διάστημα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει.

Για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Ανάφη, ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει από πόρους της Περιφέρειας το σχετικό έργο, ευθύς αμέσως μόλις ο Δήμος Ανάφης ολοκληρώσει την σχετική μελέτη που βρίσκεται σε στάδιο εκπόνησης.

21369174 1379034242211098 6365368695567000544 n

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. Πρ.: 12719/08-09-2017

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου

γ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δήμου Πάρου

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.
Παρ.6 άρθρο 75 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείσθε την 14η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Αναπροσαρμογή ή μη τελών-φόρων και εισφορών του Δήμου Πάρου έτους 2017.

Θέμα 2ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 3ο: Επανακαθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κώστου-Παροικίας του Δήμου Πάρου».

Θέμα 4ο: Έγκριση πρακτικού Νο1 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση και κλαδονομή των δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 5ο: Καθορισμός όρων ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: Κατασκευή συνοδών έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση ΠΕΠΟΝΑΣ Παροικίας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Τακτικά Μέλη

1.Μάρκος Κωβαίος

2.Χριστόφορος Χρήστος

3.Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

4. Μαρινόπουλος Αθανάσιος

5. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος

6. Χανιώτη Μαρία

7. Βλαχογιάννης Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη

1. Πετρόπουλος Ιωάννης

2. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος

3. Λουκής Γεώργιος

4. Ροκονίδας Κωνσταντίνος

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. πρωτ.: 12720/08-09-2017

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου: www.paros.gr

γ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δήμου Πάρου

Πρόσκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.
Παρ.6 άρθρο 75 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείσθε την 14η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά «Τροποποίηση της ΑΠ 177360/18-12-2014 Α.Ε.Π.Ο., του έργου Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 218,5 MW(95Α/Γ) και των συνοδών έργων.

Θέμα 2ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης περί επιβολής διοικητικών κυρώσεων μετά από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
Τακτικά Μέλη

1. Μάρκος Κωβαίος

2. Μικές Λεοντής

3. Αθανάσιος Μαρινόπουλος

4. Θεοδώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου

5. Χρήστος Χριστόφορος

6. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

7. Μαρία Χανιώτη

Αναπληρωματικά μέλη

1. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος

2. Πέτρος Ρούσσος

3. Ιωάννης Πετρόπουλος

4. Γεώργιος Τριπολιτσιώτης

5. Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Nάουσα 8-9-17

Αριθ. πρωτ.: 12684

Προς:
1. Bαβανού Αργυρώ
2. Σιμιτζή Παναγιώτη
3. Σπύρου Μαργαρίτα
4. Tαντάνη Γεώργιο

Παρακαλούμε την Δευτέρα 18-9-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

1) Αιτήματα παράτασης χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων.
2) Aποδοχή δωρεάς κρήνης.
3) Αίτημα Ευσταθίου Πέτρου για κοπή δέντρου.

Τα θέματα αυτά δεν συζητήθηκαν στην σημερινή τακτική συνεδρίαση, με πρόσκληση 12306 / 4-9-17, η οποία αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Ο λόγος που η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα είναι ότι πρέπει να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Μπαρμπαρίγος Γεώργιος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Nάουσα 8-9-17

Αριθ.πρωτ: 12670

Προς:
1. Bαβανού Αργυρώ
2. Σιμιτζή Παναγιώτη
3. Σπύρου Μαργαρίτα
4. Tαντάνη Γεώργιο

Παρακαλούμε την Παρασκευή 15-9-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

1) Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. για την τροποποίηση της υπ. Α.π. οικ. 177360/18-1-14 ΑΕΠΟ του έργου: «Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας [ΑΣΠΗΕ] συνολικής ισχύος 218,5 ΜW [95 A/Γ] και των συνοδών σε αυτό έργων.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Μπαρμπαρίγος Γεώργιος

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31