Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - ParosIn.gr

Κατά κανόνα ότι αρχίζει άσχημα γίνεται συν τω χρόνω χειρότερα...

Αγαπητοί φίλοι, από τη στιγμή που δεν έγινε απευθείας η ανάθεση μετά το περσινό 11ο Πανκυκλαδικό της Πάρου οι δυσκολίες άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται. Ο πήχης ανέβηκε κατά πολύ και οι έντονες προσπάθειές μας να διεξαχθεί στην Νάξο το 12ο δεν ευοδώθηκαν, κυρίως λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας καταλυμάτων. Τα χρονικά περιθώρια στένευαν και μια σκέψη μας να διεξαχθεί σε μικρότερη έκταση για πρώτη φορά στην Κύθνο δεν προχώρησε για τον ίδιο λόγο. Αλλά πάντοτε λειτουργούσε εκείνη η εσωτερική αντίρροπη δύναμη που μας έκανε να (υπο)μένουμε και να πιστεύουμε ότι, με κάποιον τρόπο, θα το γυρίσουμε και το Τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά φέτος. Η ύστατη προσπάθεια, το εδώ και τώρα, ήταν εκ νέου η Πάρος αλλά η πίεση του χρόνου ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όπως πολύ σωστά μας επισήμαναν τα Παριανά σωματεία -που έχουν αγκαλιάσει έμπρακτα τον θεσμό- το Πανκυκλαδικό θα είχε τα χαρακτηριστικά έλλειψης σοβαρότητας οργάνωσης λόγω του ότι ο χρόνος δεν επαρκούσε για να γίνει κάτι καλό όπως όλοι μας έχουμε συνηθίσει. Έτσι για πρώτη φορά μετά από 11 συνεχόμενα έτη το Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου δεν θα διεξαχθεί.

Κάνοντας την αυτοκριτική μας, η μη διεξαγωγή του φετινού τουρνουά παρομοιάζεται ως την κλασική περίπτωση του μαθητή που όλη τη χρονιά δεν άνοιξε βιβλίο. Και το τελευταίο βράδυ πριν την εξέταση, ξενυχτά για να καλύψει το κενό, ίσα-ίσα να πιάσει τη βάση και να περάσει την τάξη. Οι ευθύνες όλες βαραίνουν εμάς ως διοργανώτρια αρχή, μιας και το εγχείρημα να διεξαχθεί κανονικά και φέτος δεν στέφθηκε από επιτυχία. Το δίλημμά μας το τελευταίο 15νθήμερο ήταν: ή γεια σας και καλή επιτυχία ή (μόνον) η επιβίωση του (να γίνει απλά για να γίνει). Μία παράταση, ως το αμέσως επόμενο. Το δόγμα «Κάνε κάτι, ας είναι και μια τρύπα στο νερό, για να φανεί πως κάτι έκανες» προσπορίζει όφελος, απ’ το να φαίνεται πως δεν κάναμε τίποτα αλλά δεν είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει ως Διοργανώτρια Αρχή. Ας είμαστε, συνεπώς, πρακτικοί παρά συναισθηματικοί. Βγάλαμε μια νορμάλ, μέσες-άκρες δίκαιη, απόφαση. Τελεία. Τα υπόλοιπα ευελπιστούμε του χρόνου, στο γρασίδι πλέον.

Υ.Γ. 1: Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Α.Π.Σ. Κύθνου, τα τρία Παριανά σωματεία: Μαρπησσαϊκό, Α.Ο. Πάρου και Νηρέα, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν στο κάλεσμά μας, τον Στέλιο Μπόνη (πρόεδρο αθλητικής επιτροπής Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου) για την επιμονή του, τον Δήμο Πάρου για τη στήριξή του, τον Γιάννη Τσολάκη (πρώην πρόεδρο του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α Νάξου) για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που στηρίζει επί χρόνια τον θεσμό.

Υ.Γ. 2: Αν κάτι έχει κάνει το Πανκυκλαδικό ως θεσμό υπέροχο και συναρπαστικό είναι ότι ανταμώνουν και αγωνίζονται οι απλησίαστοι-αποκομμένοι των Κυκλάδων μας. Και πιο προσιτό και διδακτικό ως τουρνουά ότι παίζουν ακόμα και οι... δεύτερες και οι τρίτες ταχύτητες. Δεν είναι όραμα άξιο για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση των Κυκλάδων, δεν είναι προοπτική που εμπνέει, κάθε χρόνο να κοιτάμε πώς θα πηγαίνει η στάμνα στη βρύση και να μη σπάζει ποτέ. Κάποτε θα σπάσει...

Εκ της Διοργανώτριας Αρχής:

Κάμπαξης Δημήτρης, Μαράκης Πέτρος, Παπαδάκης Μιχάλης

Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για επίλυση του προβλήματος συμβασιούχων ΟΤΑ από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου

Με το υπ’ αρ. 362/18-05-2017 έγγραφο της, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου ζητά από τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη να προχωρήσει "άμεσα και με την δέουσα κοινωνική ευαισθησία στην ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας στην κατεύθυνση της διασφάλισης, τόσο των εργασιακών δικαιωμάτων των συμβασιούχων των δήμων μας, όσο και στην αποτροπή επιστροφής οποιουδήποτε ποσού που τους έχει νόμιμα καταβληθεί ως αμοιβή, καθώς επίσης και στην νόμιμη καταβολή όσων αμοιβών δεν έχουν τύχει της έγκρισης των αρμοδίων κατά τόπους επιτρόπων του ελεγκτικού συνεδρίου".

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και η Δημοτική Αρχή στέκεται στο πλευρό των συμβασιούχων και στηρίζει το δίκαιο αίτημά τους. Μαζί με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου θα ασκήσει πίεση προς κάθε κατεύθυνση για την άμεση επίλυση του θέματος και καλεί την κυβέρνηση και κάθε εμπλεκόμενο να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους εργαζομένους.

 

 

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Ο Δήμος Πάρου απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαΐου, λόγω της αποχής από κάθε εργασία των συμβασιούχων στην υπηρεσία καθαριότητας, το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 & 21 Μαΐου και της 48ωρης απεργίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ 22 & 23 Μαΐου.

Ο Δήμος Πάρου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατά το δυνατόν έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων, με την εφαρμογή εκτάκτου σχεδίου. Ωστόσο, η έλλειψη των εργαζομένων που απασχολούνται με συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας και η επικείμενη απεργία, αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις να δείξουν κατανόηση και να περιορίσουν τη ρίψη των απορριμμάτων γενικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια όλων μας.

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 9 το πρωί, τα μέλη και οι φίλοι του Προοδευτικού Σύλλογου Λευκιανών Πάρου της Αθήνας θα συναντηθούν και πάλι στο προγραμματισμένο ετήσιο μνημόσυνο των Λευκιανών λατόμων, στον Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου Διονύσου.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση περνάμε στο αρχονταρίκι του ναού για το καθιερωμένο κέρασμα. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ιστορίες και να δούμε φωτογραφίες των λατόμων του παλιού καιρού. Η κ. Νάντια Ρεμπή θα διαβάσει το διήγημά της "Οι μικροί λατόμοι" εμπνευσμένο από τη δύσκολη ζωή των παππούδων και των πατεράδων μας.

Μ' αυτόν το τρόπο θα τιμήσουμε φέτος τους ανθρώπους που απετέλεσαν και αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της Λευκιανής κοινωνίας κι έχουν προσφέρει πολλά στο χωριό μας.

Καλή αντάμωση!

https://www.google.gr/maps/place/Agiou+Georgiou,+Dionisos+145+76/@38.1003983,23.8775282,297m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x14a19dc1d3881acd:0x947bb01a681c0a23!8m2!3d38.1010439!4d23.8789225?hl=en

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 16:46

Πολιτική παραλιών...

Σε κάθε παραθαλάσσιο δήμο θα ήταν λογικό να υπάρχει μια συγκεκριμένη πολιτική παραλιών και να μην αφήνονται όλα στην τύχη. Με την νομική του υπηρεσία ο δήμος θα μπορούσε να κωδικοποιήσει όλες εκείνες τις σχετικές διατάξεις που αναφέρονται στο γιαλό και στην παραλία, ώστε και ο πολίτης να έχει γνώση και ο κάθε ενοικιαστής. Δίνω για την ώρα όσα συνέλεξα από 'δω και από 'κει και ας φροντίσει ο Δήμος με τους δικηγόρους του να προχωρήσει σ' αυτήν την κωδικοποίηση και να τα τυπώσει όλα σε ένα φυλλάδιο. Στις περισσότερες παραλίες είναι ολοφάνερες οι παρανομίες. Το κείμενο είναι μεγάλο ας φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι να αντογράψουν ό, τι τους ενδιαφέρει και να προσθέσουν άλλα που θα βρούν. Ας κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε μια κατάσταση σχετικής νομιμότητας στις παραλίες.

- «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις με-γαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυμάτων της (Ν.2971/01 Αιγιαλός, Παραλία).

- «Παραλία» είναι η ζώνη ξηράς που προστίθεται στον αιγιαλό, καθορίζεται δε σε πλάτος μέχρι και πενήντα (50) μέτρα από την οριογραμμή του αιγιαλού, προς εξυπηρέτηση της επικοινωνίας της ξηράς με τη θάλασσα και αντίστροφα (Ν.2971/01 Αιγιαλός, Παραλία).

- Η παραχώρηση δεν είναι δυνατή όταν το εύρος του αιγιαλού ή της όχθης είναι μικρότερο των έξι μέτρων (ΦΕΚ Β 578/9.4.2015).

- Η μέγιστη κάλυψη χρήσης δεν υπερβαίνει το 50% του παραχωρούμενου χώρου, προκειμένου να υπάρχουν οριζόντιοι και κάθετοι διάδρομοι τουλάχιστον ενός μέτρου και ελεύθερη λωρίδα κατά μήκος της ακτής, πλάτους τουλάχιστον πέντε (5) μέτρων, από την ακτογραμμή για την ελεύθερη κίνηση των λουομένων και την αποφυγή ατυχημάτων (ΦΕΚ Β 578/9.4.2015).

- Απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στο δημόσιο χώρο. Η παραγόμενη στάθμη θορύβου από μουσική ή σχετικές χρήσεις της κύριας επιχείρησης οφείλει να μην ξεπερνάει τα 50 ντεσιμπέλ (ένταση συνομιλίας) σε οποιοδήποτε σημείο της παραχωρούμενης επιφάνειας. (ΦΕΚ Β 578/9.4.2015).

- Το εμβαδόν που καταλαμβάνουν τα συνολικά τοποθετούμενα σετ ανακλίντρων-ομπρελών δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το 50% της επιφάνειας που έχει συνολικά παραχωρηθεί. (ΦΕΚ Β 578/9.4.2015).

- Μεταξύ της πρώτης σειράς σετ ανακλίντρων-ομπρελών και ακτογραμμής θα πρέπει να παραμένει ακάλυπτος διάδρομος υποχρεωτικού πλάτους 5,0μ, ο οποίος θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία των λουσμένων παράλληλα με τη θάλασσα, (ελάχιστη απόσταση μεταξύ θάλασσας και κοντινότερης ξαπλώστρας 5,0 μ). (ΦΕΚ Β 578/9.4.2015).

- Τα πάσης φύσεως κτίσματα και εν γένει κατασκευάσματα, τα οποία έχουν ανεγερθεί ή θα ανεγερθούν χωρίς άδεια στον αιγιαλό ή την παραλία, μετά τον καθορισμό και τη συντέλεση των απαλλοτριώσεων των άρθρων 7 και 10 κατεδαφίζονται, ανεξάρτητα από το χρόνο ανέγερσής τους ή αν κατοικούνται ή άλλως πως χρησιμοποιούνται. Εξαιρούνται κτίσματα και κατασκευάσματα που τελούν υπό την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού. Προς τούτο ο προϊστάμενος της αρμόδιας Κτηματικής Υπηρεσίας εκδίδει πρωτόκολλο κατεδάφισης, το οποίο κοινοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2717/ 1999 «Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας», σε εκείνον που έχει ανεγείρει αυθαιρέτως, ο οποίος οφείλει εντός τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση να κατεδαφίσει τα κτίσματα και να άρει τα πάσης φύσεως κατασκευάσματα από τον αιγιαλό ή την παραλία ( Ν.2971/01 Αιγιαλός, Παραλία).

- Όποιος χωρίς άδεια ή με υπέρβαση αυτής ή με άδεια που εκδίδεται κατά παράβαση του νόμου αυτού επιφέρει στον αιγιαλό, την παραλία, τη θάλασσα, τον πυθμένα, τη ζώνη λιμένα, τη μεγάλη λίμνη, πλεύσιμο ποταμό, όχθη ή παρόχθια ζώνη μεγάλης λίμνης ή πλεύσιμου ποταμού οποιαδήποτε μεταβολή με την κατασκευή, τροποποίηση ή καταστροφή έργων ή του εδάφους ή του πυθμένα με τη λήψη χώματος, λίθων ή άμμου ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, ανεξάρτητα αν με τον τρόπο αυτόν επήλθε ζημιά σε οποιονδήποτε, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με τα πρόστιμα που επιβάλλονται διοικητικά σύμφωνα με την παράγραφο 23 του άρθρου 3 του Ν. 2242/1994, που εφαρμόζεται κατά τα λοιπά. Τα πρόστιμα του προηγούμενου εδαφίου επιβάλλονται, όσον αφορά τις όχθες μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, από την αρμόδια κατά τόπο Κτηματική Υπηρεσία (Ν.2971/01 Αιγιαλός, Παραλία).

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

Στην κατηγορία: Απόψεις

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 23/05/2017 , ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1. «Αποδοχή δωρεάς ακινήτων σύμφωνα με την απόφαση γενικής συνέλευσης του αγροτικού συνεταιρισμού Αντιπάρου».

2. Καθορισμός τιμών για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού έτους 2017

3. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ζωοτροφών για τα αδέσποτα».

4. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την τοποθέτηση μεταλλικών πορτών στα πλαίσια της συντήρησης δημοτικών χώρων».

5. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ελαστικών για το ΚΗΙ 9857 απορριματοφόρο».

6. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια οικοδομικών υλικών».

7. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών τυποποιημένων εξαρτημάτων για την συντήρηση των μονίμων εγκαταστάσεων του δικτύου ύδρευσης».

8. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια χημικών για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Αντιπάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 16:18

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Τήνο

Στην σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες 18/5/2017, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε σκάφος το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον Όρμο “ΥΣΤΕΡΝΙΩΝ” ν. Τήνου, διεπιστώθη ότι οι ανωτέρω στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

φωτο: αρχείο

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Ταινία μικρούς μήκους για το δράμα των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής

Η ταινία μικρού μήκους «Είμαστε αυτοί που επέζησαν» είναι μία εικαστική παρουσίαση του δράματος, που βίωσαν τα θύματα και οι απόγονοι των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι μαρτυρίες των επιζησάντων είναι η αδιάψευστη απόδειξη της ιστορικής πραγματικότητας. Οι Έλληνες του Πόντου και της Ανατολής έχοντας για αιώνες ζήσει μεγαλουργώντας στις πατρογονικές τους εστίες Γενοκτονήθηκαν ή εκδιώχθηκαν από τον τόπο τους, στα πλαίσια της πολιτικής του Παντουρκισμού του Μουσταφά Κεμάλ.

Η ταινία είναι μία παραγωγή της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων στα πλαίσια της δράσης της για τη Διεθνοποίηση του ζητήματος της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσαουσέλης
Φιλική συμμετοχή: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Ηθοποιοί: Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Ελένη Κιλινκαρίδου, Φίλιππος Τσαουσέλης
Αφήγηση: Γιάννης Κοσμίδης
Επιλογή κειμένων: Φίλιππος Τσαουσέλης, Ελένη Μεντεσίδου
Αγγλική μετάφραση: Κέλλυ Πιλαλίδου
Μοντάζ: Θανάσης Σπυρόπουλος
Ήχος-μιξάζ: Φώτης Δάββος
Ευχαριστούμε τους Γιάννη Χατζηελευθερίου και Γιώργο Δαβιτίδη

Μουσική: Παραδοσιακή
Λύρα: Κώστας Πετρίδης

Τα κείμενα προέρχονται από το συλλογικό έργο του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών Η έξοδος.
Η έξοδος: Μαρτυρίες από τις επαρχίες του Μεσόγειου Πόντου, Π. Μ. Κιτρομηλίδης (επιμ.) Αθήνα, 2013. τ.3.
Η έξοδος: Μαρτυρίες από τον Ανατολικό Παράλιο Πόντο, Π. Μ. Κιτρομηλίδης (επιμ.) Αθήνα, 2015. τ.4.

 

 

πηγή: http://www.e-pontos.gr/

18556193 1697698453579706 2283897929899369672 n

 

Στην κατηγορία: Κόσμος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάρος 19/05/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. πρωτ. : 595
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Προς: ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΠΑΡΟΥ- ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Θέμα: «Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. - 5η 2017»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση για ενέργειες βελτίωσης της Χ.Ζ.Λ. λιμένος Πάρου.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού επιλογής ανάδοχου για την κατασκευή του έργου: «Έργα λειτουργίας - Βελτίωσης –Επέκτασης υφιστάμενου αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή Δ. Πάρου Ν. Πάρου».
ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση για παραχώρηση χώρου εντός Χ.Ζ.Λ. για την λειτουργία λούνα πάρκ.
ΘΕΜΑ 4ο: Διευκρίνιση ως προς τον φορέα άσκησης αρμοδιοτήτων για χώρο που είχε παραχωρηθεί με απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων στην Νάουσα Πάρου έως 31/12/2016
ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση για την παροχή υπηρεσιών σύνταξης ισολογισμού χρήσης 2016 και παρακολούθησης εφαρμογής της διπλογραφικής λογιστικής για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 6ο: Αίτημα πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος

Στην κατηγορία: Πολιτική

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Λόγω της απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας Σάββατο 20 - Κυριακή 21 - Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Μαΐου, παρακαλούνται οι πολίτες να τοποθετούν τους σάκους με τα απορρίμματα στους κάδους και να φροντίζουν για την καθαριότητα των χώρων τους, ώστε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

Νάουσα 19-5-2017

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας
Μπαρμπαρίγος Γεώργιος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31