Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 - ParosIn.gr

της Μανταλένας Πίου

Η ολοκλήρωση του έργου έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά και είναι χαρακτηριστικό ότι αναβάλλεται από χρόνο σε χρόνο , σε κάθε επικαιροποίηση του δεκαετούς προγράμματος ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ.

Μετά από πολλές καθυστερήσεις αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017 η πρώτη φάση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα, σύμφωνα με το σχέδιο του δεκαετούς αναπτυξιακού προγράμματος του ΑΔΜΗΕ για την περίοδο 2017-2027, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η ολοκλήρωση του έργου έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά και είναι χαρακτηριστικό ότι αναβάλλεται από χρόνο σε χρόνο, σε κάθε επικαιροποίηση του δεκαετούς προγράμματος ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ.

Η πρώτη φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων περιλαμβάνει τη σύνδεση της Σύρου με το Λαύριο με υποβρύχιο καλώδιο, τη σύνδεση της Σύρου με το βόρειο άκρο της Τήνου, την ακτινική τροφοδότηση της Πάρου από τη Σύρο και την κατασκευή των αναγκαίων υποσταθμών.

Με βάση το σχεδιασμό μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι μονάδες των Αυτόνομων Σταθμών Παραγωγής, δηλαδή οι πετρελαικές μονάδες που ηλεκτροδοτούν σήμερα τα νησιά αυτά, θα τεθούν σε ψυχρή εφεδρεία και τα φορτία των νησιών θα καλύπτονται από το ηπειρωτικό σύστημα.

Ας σημειωθεί ότι τα φορτία της Άνδρου - Τήνου τροφοδοτούνται ήδη από το διασυνδεδεμένο σύστημα μέσω της γραμμής μεταφοράς που συνδέει τη νότια Εύβοια με την Άνδρο.

Με την υλοποίηση της πρώτης φάσης διασφαλίζεται η διακίνηση ισχύος από το εθνικό σύστημα προς τη Σύρο μέχρι 170 MW σε κανονικές συνθήκες και μέχρι 120 MW σε περίπτωση απώλειας του καλωδίου Λαύριο - Σύρος.

Η δεύτερη φάση του έργου, που από τον ΑΔΜΗΕ εκτιμάται ότι μπορεί να τεθεί σε εμπορική λειτουργία το αργότερο το 2019, περιλαμβάνει τη σύνδεση της Πάρου με την Νάξο με ένα υποβρύχιο καλώδιο μήκους 7,6 χλμ και ονομαστικής ικανότητας 140 MVA και τη σύνδεση Πάρου- Μυκόνου με ένα υποβρύχιο καλώδιο 150 kV, μήκους 40 χλμ και ονομαστικής ικανότητας 140 MVA.

Eπίσης προωθείται η αναβάθμιση της υφιστάμενης καλωδιακής σύνδεσης της 'Ανδρου με το Λιβάδι (Εύβοια), μήκους 14,5 χλμ και Άνδρου - Τηνου, μήκους 4 χλμ, με την εγκατάσταση νέων υποβρύχιων καλωδίων, ονομαστικής ικανότητας 200 MVA.

H υλοποίηση του έργου εξασφαλίζει διπλή τροφοδότηση για τα νησιά Πάρο, Νάξο και Μύκονο.

Το έργο ολοκληρώνεται με την τρίτη φάση, η οποία προβλέπει την πόντιση δεύτερου καλωδίου στη γραμμή Λαυρίου - Σύρου. Στόχος είναι η σύνδεση αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2022.

Το μεγαλύτερο μέρος της καθυστέρησης στην υλοποίηση της πρώτης φάσης, από τότε που ξεκίνησε το έργο, οφείλεται σε τοπικές αντιδράσεις.

Η ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά στην επάρκεια ηλεκτρισμού των νησιών με χαμηλότερο κόστος.

Παρ. 24/02/2017

πηγή: www.businessenergy.gr

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 01:23

Ποδηλατοβόλτα στην Αντίπαρο

Ξεκίνάμε πάλι τις βόλτες μας με μία ποδηλατάδα στην Αντίπαρο.

Την Κυριακή 5/3/2017 δίνουμε ραντεβού στις 10:30 στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και ξεκινάμε για Πούντα όπου περνάμε απέναντι με το φέρυ μποτ των 11:30.

Η βόλτα θα συνεχιστεί στην Αντίπαρο.

Η χρήση του κράνους είναι υποχρεωτική και ανήλικοι συνοδεία γονέα.

Σας περιμένουμε.

Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

Αρ.Πρωτ: 2209/2-3-2017

Πάρος 2/3/2017

ΠΡΟΣ:

1. κ. Τσαντουλή Μαρία
2. κ. Παντελαίο Χρυσόστομο
3. κ. Κουταλίδη Ανδρέα
4. κ. Σκανδάλη Ματθαίο

Kοιν

1. Ραγκουσης Γεωργ. (Δ.Σ.)
2. Λουκής Γεωργ. (Δ.Σ.)
3. Χανιωτη Μαρία (Δ.Σ.)
4. Γραφείο Αντιδημάρχων

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 6/3/2017, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για εξεύρεση χώρου στάθμευσης στην Αλυκή

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης για κατασκευή ιατρείου στο Κ.Α.Π.Η της Αλυκής

Θέμα 3ο: Συζήτηση αιτημάτων πολιτών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 00:20

Μπάσκετ - Κυκλάδες: Διοργάνωση Final Four 2017

Με χαρά ανακοινώνουμε τα νησιά τα οποία θα διοργανώσουν Final Four τριών μεγάλων κατηγοριών!

Πιο συγκεκριμένα:

Final Fοur Εφήβων θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο 24, 25 και 26 Μαρτίου.

Final Fοur Παίδων θα πραγματοποιηθεί στην Νάξο 31 Μαρτίου, 01 και 02 Απριλίου.

Final Fοur Κορασίδων θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη 07,08 και 09 Απριλίου.

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Παρασκευή, 10 Μαρτίου στις 21:00 στην αίθουσα του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του. Ξετυλίγει μια παράσταση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία με τη συνοδεία τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων που δίνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό χρωματισμό στο ακρόαμα.

Διαλέγει τραγούδια που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα. Τραγούδια που αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε με αυτά, κυριαρχούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, τη φωνή, το λόγο, τους στίχους και τη μουσική.

Είναι μια από τις σπάνιες στιγμές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά, γεμάτα τον μοναδικό Διονύση Σαββόπουλο σε μια ατμοσφαιρική συναυλία.

Μαζί του ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Βαγγέλης Καρίπης και ο Στάθης Άννινος

Τιμή εισιτηρίου 20€

Προπώληση (από Δευτέρα 6/3)

Νάουσα: «Ταντάνης» 2284051261

Παροικιά: «Πολύχρωμο» 2284022906

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστρικής Ανάπτυξης Πάρου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το καρναβάλι της Μάρπησσας που πραγματοποιήθηκε, για μια ακόμα χρονιά με επιτυχία, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 18:26

Το Antiparos Photo Festival στην Photovision

Το iFocus.gr κάλεσε φωτογραφικές ομάδες από όλη την περιφέρεια της χώρας μας να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση της Photovision στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη φωτογραφία και τους ανθρώπους που την υπηρετούν σε όλη την Ελλάδα. Από τον βορρά και τα νησιά μας έως και την Κρήτη. Ο τίτλος της έκθεσης «Η Ελλάδα μας» αποτέλεσε έμπνευση για όλους εμάς που δηλώνουμε με την παρουσία μας και τις φωτογραφίες μας πως είμαστε ενωμένοι και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Με την πεποίθηση πως η Φωτογραφική Τέχνη και ο Πολιτισμός μας διεγείρει τον νου και το συναίσθημα, δραστηριοποιεί και προκαλεί τις ανθρώπινες αισθήσεις, αποτελεί ένα μέσο έκφρασης και μια κοινή γλώσσα, εμείς συντονιζόμαστε κάτω από ένα κοινό πνεύμα και νοοτροπία και καλούμε όλους τους φίλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες να γίνουν μέρος και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις ομάδες που "ταξιδεύουν" από όλη την Ελλάδα για να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους στο Φάληρο (Tae Kwon Do) από τις 11 ως τις 13 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για το Antiparos Photo Festival

Η Αντίπαρος είναι πιθανώς το μικρότερο από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, και κάθε χρόνο, αρχής γενομένης το 2013, φιλοξενεί το αναμφισβήτητα μικρότερο διεθνές Φεστιβάλ φωτογραφίας στον κόσμο.
Το Φεστιβάλ είναι το πνευματικό τέκνο τριών ανθρώπων, της Μαίρης Χατζάκη, η οποία διευθύνει την τοπική γκαλερί τέχνης «ΑΝΤΙ», του Γιάννη Μπαγούρδα, μηχανικού και ερασιτέχνη φωτογράφου, και του David Frazer Wray, πολυετή επισκέπτη του νησιού.

«Θέλαμε να προσφέρουμε κάτι πίσω στο νησί» λέει ο David.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα αμοιβαία καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μας, ένα φεστιβάλ φωτογραφίας φάνηκε η προφανής επιλογή. Εγώ διαχειρίζομαι την σελίδα Antiparos Photo Gallery στο Facebook, η οποία έχει σχεδόν 4.000 μέλη - περίπου τέσσερις φορές τον πληθυσμό της Αντιπάρου! Μέσω του φεστιβάλ θα μπορέσουν όλοι να δουν πόσο ενδιαφέρον είναι το νησί αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας».

Ξεκινήσαμε σε πολύ μικρή κλίμακα το 2013, με εκθεσιακό χώρο τη γκαλερί «ΑΝΤΙ» και ένα άδειο διαμέρισμα που μας παραχώρησε ένας καλός φίλος. Εκθέσαμε έργα τοπικών και άλλων ελλήνων φωτογράφων αλλά και μερικών εξαιρετικών φωτογράφων από άλλες χώρες. Εκπλαγήκανε με την θετική ανταπόκριση - όχι μόνο από τους καλοκαιρινούς επισκέπτες, αλλά κι από τους κατοίκους του νησιού».

Το 2014 αποφασίσαμε στο να μεγαλώσουμε. Πήραμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε το Ενετικό κάστρο του 15ου αιώνα, στο κέντρο της Αντιπάρου και, για πρώτη φορά έτσι παρουσιάσαμε φωτογραφικά έργα σε εξωτερικούς χώρους, πάνω στα αρχαία τείχη. Αυτό έφερε μερικά προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα, το κάστρο, παραμελημένο χρόνια, έπρεπε να καθαριστεί, να βαφτεί και να φωτιστεί. Και καθώς δεν κλειδώνεται στο τέλος κάθε βραδιάς, όλες οι φωτογραφίες αποθηκεύονταν και αναρτιόνταν εκ νέου το επόμενο βράδυ – για 10 ημέρες! Αντιμετωπίσαμε επίσης θυελλώδεις ανέμους, έτσι έπρεπε να δεθούν οι φωτογραφίες στους τοίχους με πετονιά!

Αλλά είχαμε μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή και αναγνώριση. Οι φωτογράφοι μας ήταν ως επί το πλείστον επαγγελματίες ή πολύ γνωστοί ερασιτέχνες. Επιπλέον ο διάσημος φωτογράφος του πρακτορείου Magnum Gueorgui Pinkhassov έδωσε ένα workshop. Αλλά πάλι πιο σημαντική ήταν η αντίδραση των ντόπιων! Όχι μόνο είχαμε εμφανώς ένα σοβαρό Φεστιβάλ αλλά ξαναδώσαμε ζωή στο Κάστρο! Άνθρωποι που ουσιαστικά έχουν ζήσει δίπλα σε αυτό για χρόνια το θαύμασαν σε όλο του το μεγαλείο.

Ωστόσο, το 2015 το ταμείο μας άρχισε να στερεύει. Είχαμε ήδη σταθεί τυχεροί μέχρι τότε, αλλά τελικά η οικονομική κρίση είχε αρχίσει να μας επηρεάζει. Ξεκινήσαμε μια καμπάνια crowdfunding αλλά δεν συγκεντρώσαμε αρκετά χρήματα για την κάλυψη των εξόδων μας. Είχαμε χρηματικές συνεισφορές από Αυστρία, Ελβετία, Μ. Βρετανία και ΗΠΑ, αλλά δεν συγκεντρώσαμε ποτέ αρκετά χρήματα, ακόμα κι αν τελικά καταφέραμε να δώσουμε τη συνήθη δωρεά μας στο τοπικό σχολείο.

Αλλά δεν μπορούσαμε να το εγκαταλείψουμε! Φέτος, υποβάλαμε αίτηση ώστε το φεστιβάλ μας να καταχωρηθεί επίσημα ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αυτό που πραγματικά ήμασταν πάντα. Έτσι θα μπορούμε να υποβάλουμε αιτήσεις για χρηματοδότηση από ΕΕ, για παράδειγμα. Πιθανώς να είχαμε ολοκληρώσει την διαδικασία αν δεν μεσολαβούσε η απεργία του Δικηγορικού Συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε πιθανώς περισσότερο ενδιαφέρον από φωτογράφους από ποτέ άλλοτε. Πάντοτε δίνουμε βάση στην ενθάρρυνση νέων ταλέντων και υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο εκεί έξω! Μέχρι στιγμής φέτος έχουμε συμμετέχοντες από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία, και οι υποβολές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, τόσοι φωτογράφοι που θέλουν να λάβουν μέρος, και τόσο λίγα χρήματα.

Τι κάνει λοιπόν το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Αντιπάρου τόσο μοναδικό; Πρώτα απ' όλα, το νησί το ίδιο και οι άνθρωποι του! Δεύτερον, όσο γνωρίζουμε, είμαστε το μόνο διεθνές Φεστιβάλ φωτογραφίας που εκθέτει σε ανοιχτό χώρο, και μάλιστα σε ένα κάστρο. Αλλά πάνω από όλα, είναι η αγάπη. Η αγάπη που μοιραζόμαστε για το νησί, και η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

πηγή: http://www.ifocus.gr/Magazine/News/Article/909/to-Antiparos-Photo-Festival-stin-Photovision

 

Βασική φωτογραφία Όλγα Μισσιρλιάδου

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/3/2#sigProIdf819eed5db

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί μας, την Πάρο, από την Τρίτη 18 έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου «420».

Η διοργάνωση του αγώνα ανήκει στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και φυσικά τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου.

Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Ακολουθεί η αφίσα του αγώνα.

 

17097341 166278247213028 8645272542758041700 o

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Σκαφών 420 - Πάρος 2017»

στο facebook πατώντας εδώ

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

Καλείσθε να προσέλθετε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα την 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 64 του Ν. 3852/10) και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 74 του Ν. 3852/10), για το εναπομείναν χρονικό διάστημα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (06/03/2017 έως 31/08/2019).

Ο Προεδρεύων Δημοτικός Σύμβουλος

Σωτήριος Σκούρτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ
ΒΙΑΖΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΒΙΑΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Μ.Μ.Ε. ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες Τετάρτη 1/2/2017 διακομιδή ασθενούς η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Η διακομιδή αφορούσε:
73χρονη, από το λιμάνι της Παροικιάς Πάρου στο λιμάνι της Σύρου και πραγματοποιήθηκε με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» ΝΠ 77

φωτο: αρχείο

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30