Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 - ParosIn.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ (ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

17201030 1480660898643158 6276061883873303023 n

 

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Ατλαντίς

12540525 1057483197627599 9097496684707127429 n

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Με απόφαση του Διευθυντή του τεχνικού τμήματος Κυκλάδων παρατείνεται έως την 31/03/2017 η υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων και των δικύκλων που ο αριθμός τους λήγει σε (6) και που η υποχρέωση τους για τεχνικό έλεγχο είναι έως την 14/03/2017 για τους λόγους που αναφέρονται στην με αρίθμ. πρωτ. 97/06/03/2017επιστολή της «ΙΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε.».

Ακολουθεί το σχετικό αρχείο:

 

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε για ακόμη μια φορά με την ανάθεση των καθηκόντων της Αντιδημάρχου.

Παραμένω σε μία θέση ευθύνης, μία θεση συγκέντρωσης δράσεων και έργων που αποσκοπει στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι θα πράξω ,με αισθημα ευθυνης, το καλύτερο δυνατόν για το Δημο μας και δεσμεύομαι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά προς όφελος των συνδημοτών μου.

ΣΑΡΡΗ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

Στην κατηγορία: Πολιτική

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεχωρίζει και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας η οποία άνοιξε τις πύλες τις την Τρίτη 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Μαρτίου 2017.

Όπως και στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του Λονδίνου και του Βερολίνου που προηγήθηκαν, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επικεντρώνεται στη Μόσχα σε μία πρωτότυπη και αναβαθμισμένη αισθητικά παρουσία με το περίπτερό της να αποπνέει έντονα το νησιωτικό αέρα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Η ΠΝΑΙ με τη στοχευμένη της συμμετοχή στην 24η ΜΙΤΤ, αποσκοπεί στην ενίσχυση των θετικών προοπτικών που υπάρχουν φέτος από τη Ρωσική αγορά, η οποία δείχνει σημάδια ανόδου τουλάχιστον κατά 25% για τα νησιά μας.

Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παίρνουν μέρος στη MITT η Κύθνος, η Μήλος, η Ίος, Η Νάξος, η Σαντορίνη από τις Κυκλάδες καθώς και η Ρόδος, η Κως, η Νίσυρος, η Σύμη και η Λέρος από τα Δωδεκάνησα.

Στο περίπτερο της ΠΝΑΙ φιλοξενείται και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

Η Διεθνής Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Η έκθεση πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, η έκθεση συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών.

Το 2016 συμμετείχαν στη “MITT” περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 182 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν 28.000 άτομα, το 75% των οποίων προέρχονταν από ταξιδιωτικά πρακτορεία από 77 ρωσικές περιφέρειες. Η “MITT” προσελκύει όχι μόνο τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας, αλλά και εκπροσώπους από τη διεθνή τουριστική αγορά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρόδος, 14 Μαρτίου 2017

mit2

mit3

mit4

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας στην ΙΤΒ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ΙΤΒ). Τα μηνύματα από τη Γερμανία, όπως και από κάθε άλλη τουριστική αγορά είναι ιδιαίτερα θετικά για τα νησιά μας για τη σεζόν του 2017.

Το θετικό κλίμα δεν περιορίζεται μόνο στην προβλεπόμενη σημαντική αύξηση των τουριστικών αφίξεων. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στοχευμένες ενέργειες έθεσε επί τάπητος το θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών όπως η TUI, η LTUR και η FTI με τους οποίους συζήτησε σχετικά την επιμήκυνση των προγραμμάτων τους στο Νότιο Αιγαίο. Παράλληλα συζήτησε την προοπτική να αποτελέσουν η Ρόδος και η Σαντορίνη πιλοτικά χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς, στόχος που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

Η ανταπόκριση των τουριστικών οργανισμών στις συγκεκριμένες προτάσεις υπήρξε θετική και θα συνεχισθούν οι επαφές στο μέλλον προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης η κ. Παπαβασιλείου είχε επαφές με εκπροσώπους νέων τουριστικών αγορών. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού, η Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με εκπροσώπους τουριστικού οργανισμού της Ινδίας στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει το Υπουργείο για το «ξεκλείδωμα» της εν λόγω αγοράς. Στόχος είναι οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου να γίνουν γνωστοί στην Ινδία και να επωφεληθούν τα νησιά από το ενδεχόμενο άνοιγμα της αγοράς.

be2


«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κέρδισε τις εντυπώσεις στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο. Τα περίπτερα της ΠΝΑΙ ήταν από τα πλέον πολυσύχναστα με τα νησιά μας να έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών και να συνάψουν συμφωνίες.

Κυρίως όμως στο Βερολίνο άνοιξε ο δρόμος για την άμβλυνση της εποχικότητας και την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος χειμερινού τουρισμού στη Ρόδο και στη Σαντορίνη. Οι εκπρόσωποι των μεγάλων τουριστικών οργανισμών ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την προοπτική πάνω στην οποία θα εργαστούμε μεθοδικά ως Περιφέρεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

Τα νησιά μας με τις ασύγκριτες τους ομορφιές και τα ξεχωριστά τουριστικά προϊόντα που διαθέτουν, αξίζουν να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τις διεθνείς τουριστικές αγορές. Η Περιφερειακή Αρχή δεν φείδεται κόπων και προσπαθειών για να προσφέρει σε όλα τα νησιά τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από τον Τουρισμό», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

be1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 14 Μαρτίου 2017

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου και τη Δημοτική Επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες προγραμματίζει συγκέντρωση των μελών και φίλων των παριανών συλλόγων της Αθήνας το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, ώρα 11.30, στην Παριανή Στέγη (Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος).

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ενημέρωση για το θέμα των ανεμογεννητριών και της σχεδιαζόμενης εγκατάστασής τους στο νησί μας καθώς και ο συντονισμός μελλοντικών δράσεων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας Μαρία Χανιώτου

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημείωση: Η ανεμογεννήτρια στην αφίσα

είναι μόλις 40 μέτρα ύψος και όχι 100!..

____________________________________

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αθήνα 14/3/2017

Σας αποστέλλουμε τις προγραμματισμένες για το αμέσως προσεχές διάστημα δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων για την ενημέρωσή σας:

1. ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, 19.00

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Ημερίδα με τον Γιάννο Κουράγιο και την αρχαιολογική ομάδα του Δεσποτικού
Οργάνωση: Δήμος Αντιπάρου, Σύλλογοι Σωρού και Αγ. Γεωργίου Αντιπάρου

2. ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Α. Παριανή Στέγη, Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος, Αθήνα, 11.30
Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες από τον Δήμο Πάρου και τη Δημοτική Επιτροπή
Οργάνωση: Ο.ΠΑ.Σ

Β. Σύνδεσμος Συριανών, 3ης Σεπτεμβρίου 56, 5ος όροφος, Αθήνα, 18.00
Παρουσίαση βιβλίου «Προσωπογραφικό Λεξικό της Μεταβυζαντινής Πάρου» του Ν. Χ. Αλιπράντη
Οργάνωση: Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «η Εκατονταπυλιανή»

3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, 18.00

Παριανή Στέγη, Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος, Αθήνα, 11.30
Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με ομιλητές τους Ν. Χ. Αλιπράντη και Α. Πέππα-Μεσσήνη
Οργάνωση: Ο.ΠΑ.Σ

4. 24-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Εκδρομή στις Πρέσπες, Καστοριά κλπ
Οργάνωση: Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου

5. ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, 11.00

Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου Ακροπόλεως
Ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της Πνύκας και του Αρείου Πάγου
Οργάνωση: Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «η Εκατονταπυλιανή»

6. 5-7 ΜΑΙΟΥ 2017

Εκδρομή στο Πήλιο
Οργάνωση: Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «η Εκατονταπυλιανή»

7. ΣΑΒΒΑΤΟ, 27 ΜΑΙΟΥ 2017
Μνημόσυνο Παριανών Λατόμων στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στον Διόνυσο
Οργάνωση: Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου

Για το Δ.Σ της Ο.ΠΑ.Σ.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας Μαρία Χανιώτου

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 - 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικιά θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η μαγεία του έρωτα».

Ο Γιώργος Δημόπουλος και ο Γιάννης Λαφαζάνος δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν γύρω από τον έρωτα. Στα κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται όλα τα είδη του έρωτα μέσα από προσωπικά βιώματα και καθημερινές εμπειρίες και στη συνέχεια ερμηνεύονται επιστημονικά.

Τι είναι έρωτας; Δύσκολη ερώτηση. Είναι σαν να ρωτάει κάποιος τι είναι Θεός, τι είναι ζωή, τι είναι αγάπη.

Οι φιλόσοφοι λένε ότι είναι η «παγίδα» του Θεού για τη διαιώνιση του είδους. Είναι όλα μαζί ή το σκίρτημα της καρδιάς πριν από τη γνώση; Σίγουρα είναι μια ακατανίκητη, παθιασμένη, ασυγκράτητη, ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης, παράφορη, ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων, που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα.

Στα 43 κεφάλαια αυτού του βιβλίου αναλύονται όλα τα είδη του έρωτα, ενοχικός, πλατωνικός, αγοραίος, εφηβικός, παράφορος, κεραυνοβόλος, θείος, απρόσμενος, και δίνονται απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τον έρωτα:
• Πού οδηγούν οι παράλληλες σχέσεις;
• Η απιστία γκρεμίζει τον γάμο;
• Το διαδίκτυο ευνοεί τον έρωτα;
• Τι είναι ο ομόφυλος έρωτας;
• Ο έρωτας κοιτάει χρόνια;
• Υπάρχει τέλος στον έρωτα;

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Ο έρωτας αλλάζει τον κόσμο. Ερωτευτείτε όσο είναι καιρός!

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Ο τελικός κυπέλλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των 19 παιχνιδιών που θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 15/3 έως και το Σάββατο 25/3/2017.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Σύρου και τον ΑΟ Πανναξιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των παιχνιδιών όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (15η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτ. Αποτ.
1. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Τετάρτη 15/03/17 17:00 ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ Σ.  
2. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ ΔΗΜ. ΣΤ. ΠΑΡΟΥ Σάββατο 18/03/17 11:00    
3. ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ Σάββατο 18/03/17 18:00    
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ (9η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
4. Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤ. ΜΗΛΟΥ Σάββατο 18/03/17 15:45    
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (10η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Κυριακή 19/03/17 09:00    
6. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Κυριακή 19/03/17 12:00    
ΚΥΠΕΛΛΟ (5η φάση - Τελικός)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
7. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤ. ΠΑΡΟΥ Κυριακή 19/03/17 12:00    
K-16 3ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
8. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤ. ΝΑΞΟΥ Κυριακή 19/03/17 09:45    
K-14 1ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
9. Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Κυριακή 19/03/17 15:00    
K-14 2ος ΟΜΙΛΟΣ (9η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
10. Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤ. ΜΗΛΟΥ Σάββατο 18/03/17 18:15    
11. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Κυριακή 19/03/17 14:00    
K-14 3ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
12. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Σάββατο 18/03/17 15:00    
13. Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ Σάββατο 18/03/17 16:00    
K-12 1ος ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
14. Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΝΔΡΟΥ Κυριακή 19/03/17 16:30    
15. ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Κυριακή 26/03/17 11:30    
K-12 2ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
16. Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Σάββατο 18/03/17 14:00    
Κ-18 1ος ΟΜΙΛΟΣ (5η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
17. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Παρασκευή 17/03/17 16:45    
18. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΚΟΡΦΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ Κυριακή 19/03/17 15:00    
Κ-18 2ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
19. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 25/03/17 19:00    

 

Σημείωση: Η τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

O Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης ήταν σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «αταίριαστοι» που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος & Χρήστος Κούτρας.

Ακολουθεί το 13 λεπτών βίντεο, απόσπασμα από την εκπομπή, με καλεσμένο τον κ. Γιάννη Βρούτση.

 

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετέχει στον διεθνή αγώνα «Athens Eurolymp Week 2017», στον οποίο αγωνίζονται σκάφη όλων των ολυμπιακών κατηγοριών, καθώς και των κατηγοριών ανάπτυξης.

Τους αγώνες διοργανώνουν η Ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Αθήνας, τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Ολοκληρώθηκαν οι ιστιοδρομίες για την κατηγορία σκαφών Laser STD, που έγιναν στις 6-10 Μαρτίου, οι οποίοι αποτελούν και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ολυμπιακή κατηγορία.

Ο ΝΟΠ συμμετείχε με τον αθλητή Σιφναίο Δημήτρη ο οποίος αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε αγώνες, κατάφερε να τερματίσει σε όλες τις κούρσες καταλαμβάνοντας την 35η θέση στη γενική, την 20η θέση στους νέους άνδρες και τη 13η θέση στους εφήβους ανάμεσα σε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας του και πρωταθλήτριας του ομίλου μας Θεοχάρη Σταυρούλας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κεφαλωνίτη Τζώρτζη για την στήριξη του καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

πηγή: Ναυτικός Όμιλος Πάρου-Paros Nautical Club

 

 

Στην κατηγορία: Αθλητισμός
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30