Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 - ParosIn.gr

Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες είναι ο απολογισμός των ομάδων μας στα παιχνίδια που έδωσαν σήμερα για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Κυκλάδων.
Ακολουθούν όλα τα σημερινά 4/2/2017 αποτελέσματα όπως τα ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (13η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
1. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 04/02/17 17:30 ΑΓΓΕΛΟΥ Σ., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι. 3-1
2. ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ Σάββατο 04/02/17 19:00 ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΙΛΑΣ Γ. 3-1
3. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 04/02/17 19:00 ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ Θ., VAN AAKEN Φ., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ Α. 4-0
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
4. Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ Σάββατο 04/02/17 17:00 ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν. 5-1
K-14 2ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
5. Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Σάββατο 04/02/17 15:00 ΡΟΥΣΣΟΣ Ε. 4-1
6. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Σάββατο 04/02/17 16:30 ΡΟΥΣΣΟΣ Ε. 2-2
K-12 2ος ΟΜΙΛΟΣ (13η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτ.
7. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 04/02/17 17:00 VAN AAKEN Φ. 1-2
Στην κατηγορία: Κυκλάδες

150.000 θέσεις σε όλη την Ελλάδα από19€

Προς Αθήνα από 19€ | Από Αθήνα από 41€

Πάρος - Αθήνα από 19€ | Αθήνα - Πάρος από 41€

Από/Προς Θεσσαλονίκη: 19€

Κρατήσεις μέχρι 07/02/2017

Για πτήσεις από 01/03/2017 έως και 28/10/2017

Κάντε κράτηση εδώ και επωφεληθείτε.
Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά!

Όροι προσφοράς:
Aφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 07.02.2017 για πτήσεις που εκτελούνται με την Olympic Air από 01.03.2017 έως και 28.10.2017.
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα.
Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€.

Εξαίρεση αποτελούν τα δρομολόγια από/προς Σκύρο. Η χαμηλότερη τιμή από/προς Σκύρο για πτήσεις από /προς Θεσσαλονίκη είναι από 9€ για πτήσεις από 01.03.2017 μέχρι 26.03.2017. Από Σκύρο προς Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 15€ για πτήσεις από 01.03.2017 μέχρι 26.03.2017 και από 19€ για πτήσεις από 27.03.2017 μέχρι 28.10.2017. Από Αθήνα προς Σκύρο η χαμηλότερη τιμή είναι από 37€ για πτήσεις από 01.03.2017 μέχρι 26.03.2017 και από 41€ για πτήσεις από 27.03.2017 μέχρι 28.10.2017.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.
Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.
Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Παναγιώτης Σφαλαγκάκος ενημερώνει ότι άγνωστοι, από χθες (Παρασκευή) το απόγευμα έως σήμερα (Σάββατο) το πρωί, πρόσθεσαν γκράφιτι στο Κάστρο Αντιπάρου!
Από την πλευρά μας καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αποκατάσταση που θα γίνει δεν θα επαναφέρει το Κάστρο στην αρχική του μορφή.
Ακολουθεί το δημοσίευμα με τη φωτό που το συνοδεύει.

Το Κάστρο μας μετρά 6 αιώνες ζωής, 6 αιώνες ιστορίας, 6 αιώνες προσφοράς στο νησί μας, 6 αιώνες που εύκολα καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά...
Κάποια στιγμή από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί, κάποιοι πρόσθεσαν γκράφιτι σε αυτό το πολύ που έχει ήδη γραφεί φέτος.
Η αποκατάσταση, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να επαναφέρει το Κάστρο στην αρχική του μορφή.
Ας σταματήσουμε εδώ, ας μιλήσουμε με τα παιδιά μας, ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας, και τον σεβασμό μας, για το Κάστρο μας, για την Ιστορία μας.
Δεν είναι αργά.

Panayotis Sfalagakos

 

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα αφιέρωμα στο Κάστρο Αντιπάρου που δημιουργήθηκε από τους Ενετούς τον 15ο αιώνα.

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Αποφάσεις της ολομέλειας των προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων για το νέο ασφαλιστικό

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα αποφάσισε να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου και για το λόγο αυτό συγκρότησαν ομάδα δικηγόρων και καθηγητών Πανεπιστημίων των Νομικών Σχολών.

Ακόμη, η Ολομέλεια υπογραμμίζει την απερίφραστη αντίθεσή της στον σχεδιασμό του υπουργείου Δικαιοσύνης να αφαιρέσει από την δικαιοδοσία των πολιτικών δικαστηρίων την έκδοση των συναινετικών διαζυγίων και να την αναθέσει στους συμβολαιογράφους, ενώ σημειώνει ότι οι δικηγόροι δεν έχουν υποχρέωση χρήσης Ρ.O.S. (πληρωμή μέσω κάρτας), καθώς δεν έχει εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση για την ένταξη των δικηγόρων στην υποχρεωτική αποδοχή καρτών μέσω P.O.S.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Ολομέλειας αναφέρει, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Ασφαλιστικό

α) Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στη συνεδρίαση της 4.2.2017, αποφάσισε να ασκηθεί από όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των διοικητικών πράξεων που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου.
Με τις αιτήσεις ακυρώσεως θα προβληθεί η αντισυνταγματικότητα του ασφαλιστικού νόμου ν. 4387/2016, σε ό,τι αφορά την εισφοροδοτική επιβάρυνση των δικηγόρων.
Στην σχετική ομάδα εργασίας που θα εκπονήσει το δικόγραφο της αιτήσεως ακυρώσεως συμμετέχουν ο πρόεδρος Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρος του ΔΣΑ, Βασίλης Αλεξανδρής, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Αναστασία Γιογλή, οι καθηγητές Πανεπιστημίου και δικηγόροι, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Ξενοφώντας Κοντιάδης, Γιώργος Γεραπετρίτης, Πατρίνα Παπαρρηγόπουλου καθώς και οι δικηγόροι Σωτήρης Αθανασίου, Αθηνά Πετρόγλου και Διονύσης Ρίζος. Η επιτροπή θα συντάξει παράλληλα υπόδειγμα ατομικών προσφυγών, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συνάδελφοι.

β) Επειδή η τυχόν καταβολή ασφαλιστικών εισφορών χωρίς επιφύλαξη των ασφαλισμένων θα μπορούσε να εκληφθεί ως σιωπηρή αποδοχή της ασφαλιστικής οφειλής, έχει καταρτιστεί σχέδιο δήλωσης επιφύλαξης, η οποία πρέπει να κοινοποιείται προ της καταβολής, επί αποδείξει, στον ΕΦΚΑ.

Το περιεχόμενο της δηλώσεως έχει ως εξής:

«Προς τον Ε.Φ.Κ.Α.
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ, με ΑΜΚΑ ..., δια της παρούσης δηλώνω ότι οι προκαταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 1.1.2017 και εφεξής, δια της παρακράτησης 20% επί των γραμματίων προείσπραξης των Δικηγορικών Συλλόγων, καθώς και οι μηνιαίες καταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 1.1.2017 και εφεξής, δυνάμει των ατομικών ειδοποιήσεων που μου κοινοποιούνται, γίνονται με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νομίμου δικαιώματός μου, και ιδίως της διοικητικής ή/και δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής όλων των σχετικών πράξεων, είτε προσωρινών, είτε οριστικών. Σε καμία περίπτωση η όποια καταβολή εκ μέρους μου, με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνεται, δεν συνιστά αναγνώριση χρέους ή αποδοχή των εκδοθεισών πράξεων και οφειλών.
Τόπος,
Ημερομηνία
Ο Δηλών»

 

Συστράτευση ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και διάλογο από μηδενική βάση αποφάσισαν οι γιατροί

Την αγανάκτησή τους για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα, «που με αυταρχισμό δημεύει το εισόδημα του επιστημονικού κόσμου και τινάζει στον αέρα τις συντάξεις του» και την αγωνία τους για το μέλλον τους εξέφρασαν σήμερα δεκάδες γιατροί, πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων, Επιστημονικών Ενώσεων και Επαγγελματικών Φορέων που συμμετείχαν στην πανιατρική συγκέντρωση - ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα «ασφαλιστικός - φορολογικός νόμος ,οι συνέπειές του για τους γιατρούς».

«Κηδεία των Ελλήνων γιατρών και επιστημόνων», αναγραφόταν στο φέρετρο που είχε τοποθετηθεί μέσα στην αίθουσα που διεξαγόταν η ημερίδα. Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι γιατροί έκαναν λόγο για «δήμευση του εισοδήματος του επιστημονικού κόσμου», υποστηρίζοντας ότι «ο νέος νόμος οδηγεί στην επαγγελματική εξόντωση και στην οικονομική εξαθλίωση, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους, ενώ συγχρόνως απειλεί την βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων και υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γενεών».

Οι γιατροί αποφάσισαν συστράτευση όλων των επιστημόνων ενάντια στο «ανεφάρμοστο και ανθρωποκτόνο νέο σύστημα», ζήτησαν την απόσυρσή του και διάλογο από μηδενική βάση.

Οι εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν στην πανιατρική συγκέντρωση -ημερίδα του ΙΣΑ έκαναν λόγο για «ένα πρόχειρο και ανεφάρμοστο ανθρωποκτόνο νομοθέτημα, για το οποίο εγείρονται σοβαρά ζητήματα συνταγματικότητας των ρυθμίσεων, τα οποία θα αξιοποιηθούν στα ένδικα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν».

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος διευκρίνισε ότι θα εξαντληθούν όλα τα μέσα προκειμένου να μην εφαρμοστεί αυτός «ο άδικος και κοινωνικά ανάλγητος νόμος», που επιβαρύνει όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους, ενώ κηρύττει τον πόλεμο στους νέους οδηγώντας τους στην ξενιτιά.

«Πουθενά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν υπάρχει ανάλογο σύστημα που να κατανέμει τόσο ανισοβαρώς τα βάρη, μεταφέροντας το πρόβλημα στις επόμενες γενεές. Καλούμε όλο τον επιστημονικό κόσμο να συστρατευτεί ενάντια στα ειδεχθή αυτά μέτρα και ζητούμε από τα πολιτικά κόμματα να πάρουν σαφή θέση καθώς υποθηκεύεται το μέλλον ολόκληρων γενεών. Ζούμε ιστορικές στιγμές και όλοι έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

«Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται ένας νόμος, τόσο μεγάλης σημασίας, χωρίς να έχει γίνει αναλογιστική μελέτη. Το νέο σύστημα που ξεκινά με έλλειμμα 1 δισ., δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα και κοινωνική ασφυξία, ενώ δυναμιτίζει τις συντάξεις χωρίς καμία προοπτική. Πρόκειται για ένα πρόχειρο και θνησιγενές μόρφωμα, το οποίο δεν προβλέπει μεταξύ άλλων τι θα συμβεί μετά το 2018» , ανέφερε ο Γιώργος Ρωμανιάς οικονομολόγος πρώην γεν. γραμματέας Κοιν. Ασφαλίσεων.

Θέμα την «Κρίση του ασφαλιστικού συστήματος», είχε η εισήγηση του καθηγητή Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι «τα χρόνια του μνημονίου οι συνταξιούχοι έχασαν περισσότερα από 48 δισ. Ουσιαστικά μετακυλίθηκε η κρίση στους συνταξιούχους και στους ασφαλισμένους ,την ώρα που το συνταξιοδοτικό σύστημα οδηγείται σε κατάρρευση. Πρόκειται για ένα εκ προμελέτης έγκλημα κατά των συνταξιούχων και του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Παπαευαγγέλου Νομικός Σύμβουλος του ΙΣΑ μίλησε για τη νομική αντιμετώπιση του ασφαλιστικού ζητήματος και αναφέρθηκε στα ένδικα μέσα, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο ΙΣΑ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Για την υπόθεση αξιοποιήθηκαν κατάλληλα, από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στοιχεία που της παρασχέθηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, σύμφωνα με τα οποία χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, με τη χρήση πλήθους ηλεκτρονικών ιχνών, προμηθεύτηκε, κατείχε και είχε πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την άμεση ψηφιακή - διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε καθώς και από αλληλογραφία με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας, ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη, σε κατοικία που διέμενε ο 31χρονος ημεδαπός, στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε χθες (03-02-2017), από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην κατοικία του 31χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα παραπάνω ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκε πλήθος αρχείων, φωτογραφίες και βίντεο, με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, αρκετά από τα οποία παρουσιάζουν τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και ο 31χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήριά θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

• Τηλεφωνικά: 11188

• Στέλνοντας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD

• Μέσω twitter: @CyberAlertGR

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Μέγα το της θαλάσσης κράτος, κατά τον Περικλή και αυτό επιβεβαιώνεται από τις χιλιετίες Ελληνικής ιστορίας των νησιών του Αιγαίου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος γνωρίζει πολύ καλά πως η μεγαλύτερη νησιωτική Περιφέρεια της Ευρώπης με τα δεκάδες νησιά και τις αμέτρητες νησίδες και βραχονησίδες πρέπει να γεφυρώσει τους υδάτινους δρόμους και την εδαφική ασυνέχεια με πλωτά και εναέρια μέσα για να μπορούν οι νησιώτες να έχουν τα αναγκαία και τα αυτονόητα για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Συγκοινωνία, μεταφορές, μετακινήσεις για κάθε λόγο που αφορά την υγεία, την εκπαίδευση, την οικονομία, τον τουρισμό, τον ίδιο τον άνθρωπο. Η μεγάλη προσπάθεια του Περιφερειάρχη να συνδεθούν τα νησιά και ιδιαίτερα όσα δεν διαθέτουν αεροδρόμιο, μεταξύ τους, με την ηπειρωτική Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με την λειτουργία υδατοδρομίων και πτήσεις υδροπλάνων υπηρετεί αυτό το στόχο.

Ο σκοπός αυτός πρέπει να αποτελέσει όχι μόνο στοχευμένη εθνική πολιτική αλλά και κεντρική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νησιωτικότητα. Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που παρευρέθει εκπροσωπώντας την Περιφέρεια μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Τσουβαλά.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Νησιωτική Πολιτική κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, εκπρόσωποι όλων των νησιωτικών Περιφερειών της Ελλάδας, οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών με πτητικό έργο προς τα νησιά και τις άγονες γραμμές, ακτοπλόοι, φορείς με αρμοδιότητες στο θέμα μεταφορών και συγκοινωνιών, πανεπιστημιακοί και Υπηρεσιακοί παράγοντες ήταν παρόντες στη σημαντική σύσκεψη με θέμα τη συγκρότηση επιτροπής νησιωτικής πολιτικής, που θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για την προώθηση της νησιωτικότητας για δράσεις στον κρίσιμο εθνικά και οικονομικά χώρο του Αιγαίου και των Ελληνικών νησιών.

Ο κ. Κουρουμπλής ενημέρωσε για το πρόγραμμα νησιωτικότητας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης που προωθούν οι νησιωτικές χώρες στη σύσκεψη κορυφής της Βαλέτα, υπό την Μαλτέζικη Προεδρία και στη συνέχεια οι Υπουργοί κ.κ. Σπίρτζης και Σαντορινιός ανέπτυξαν τη θεματολογία της διάσκεψης, στην οποία από την Κυβέρνηση δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και ζητείται η συμμετοχή των Περιφερειών και των λοιπών φορέων στις νησιωτικές δράσεις, όπου πρωτοστατεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως γίνεται αντικειμενικά δεκτό.

Δεν πρέπει όμως να λησμονούμε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά και την αύξηση του ΦΠΑ, γεγονός που η Περιφερειακή Αρχή υπογραμμίζει και διαρκώς διεκδικεί την δίκαιη και επιβεβλημένη επαναφορά των πραγμάτων στην προηγούμενη κατάσταση καθώς ούτε ουσιώδες δημοσιονομικό όφελος προκύπτει ούτε η νησιωτικότητα υποστηρίζεται, αλλά αντίθετα γίνονται πολύ πιο δύσκολες και πολύ πιο ακριβές οι μετακινήσεις στα νησιά.

Ο κ. Σαντορινιός αναφέρθηκε στο κενό που υπάρχει καθώς δεν λειτουργεί μια ηλεκτρονική πύλη ή διαδικτυακή διεύθυνση μέσω της οποίας θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει απευθείας τρόπο μετακίνησης προς τα νησιά, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά χωρίς να χρειάζεται να μπει σε διαφορετικές ιστοσελίδες.

Ο κ. Σπίρτζης επισήμανε την ανάγκη βελτίωσης και συντονισμού των δρομολογίων προκειμένου να μπορούν οι νησιώτες μετακινούμενοι από το ένα νησί στο άλλο να έχουν δυνατότητα ανταπόκρισης χωρίς διανυκτέρευση και μετακίνηση με αεροπλάνο ή πλοίο προς άλλο προορισμό. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η προσπάθεια για υδατοδρόμια και υδροπλάνα θα δώσει πολλές προοπτικές και θα συνδέσει όχι μόνο τα νησιά με το κέντρο και μεταξύ τους, αλλά και με εναλλακτικούς προορισμούς όπως η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα, που θα μπορούσε να συνδέσει με υδροπλάνο τα νησιά με τη Θεσσαλία ανοίγοντας νέους δρόμους. Πέραν τούτου ανέφερε ότι δεν θα υπάρχουν διόδια για μεγάλα οδικά έργα στα νησιά και διευκρίνισε σε ερώτηση επί της ουσίας του κ. Φλεβάρη ότι αυτό δεν αφορά μόνο την Κρήτη αλλά πρέπει να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν σημαντικά οδικά έργα στη Ρόδο και στο Νότιο Αιγαίο. Ανέπτυξε επίσης θέματα μεταφορών και υποδομών για τα νησιά.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω των Επαρχείων και σε συνεργασία με τους νησιωτικούς Δήμους θα συγκεντρώσει και θα καταγράψει θέματα συντονισμού δρομολογίων με σκοπό τη διευκόλυνση των κατοίκων όπως για παράδειγμα η μετακίνηση από Λειψούς και Αγαθονήσι προς Λέρο για μετεπιβίβαση σε αεροπλάνο προς Αθήνα και κατ’ επέκταση από και προς τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς στη Δωδεκάνησο ή στους Αρκιούς που υπάρχουν 3 δρομολόγια πλοίου τη μια μέρα και κανένα την επόμενη ή για τη μετακίνηση από και προς τη Σίφνο στις Κυκλάδες και πολλές άλλες περιπτώσεις που αφορούν τα νησιά μας.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διαπιστώσεις και τα πορίσματα της σύσκεψης για πολλά θέματα. Τα ακριβά αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς λόγω ανταγωνισμού στις ηπειρωτικές γραμμές υπάρχει μείωση 55% περίπου, όπως είπαν οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών, ενώ υπάρχει αύξηση των τιμών για τα νησιά. Οι Ευρωπαίοι ανταγωνιστές μας στον τουρισμό, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία έχουν ΦΠΑ από 6% έως 10% ενώ εμείς 24%. Βλέπουμε ότι στη χώρα μας υπάρχει έως και τετραπλασιασμός του φόρου μη συμπεριλαμβανομένου του Σπατοσήμου, γι΄αυτό και ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος με κάθε ευκαιρία ζητά άμεση αντίδραση από την Κυβέρνηση, όπως έγινε προ ημερών στην Κω, στη συνάντησή του με τον κ. Κουρουμπλή. Παρατηρείται αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων περίπου 10% τον τελευταίο χρόνο, γεγονός που πρέπει να αντιστραφεί άμεσα. Τέθηκε θέμα και για το Σπατόσημο και για ενίσχυση των υποδομών των νησιωτικών αεροδρομίων κατά τον χρόνο που στην ηπειρωτική χώρα γίνονται γιγαντιαίες επενδύσεις προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ενώ το διαθέσιμο ετήσιο ποσό για έργα στο Νότιο Αιγαίο με πλήθος λιμένων και αεροδρομίων με τα περισσότερα νησιά στην Ευρώπη, ανέρχεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια.

Υπάρχει σκέψη αγοράς μεγάλων επιβατικών ελικοπτέρων παντός καιρού που θα εκτελούν συγκοινωνιακό και μεταφορικό έργο προς τα νησιά και θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν επιβάτες ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Συζητήθηκε η εξέταση δρομολόγησης πλοίου άγονης γραμμής που θα συνδέει Ρόδο με Καβάλα. Τέθηκε επίσης η εξέταση πλαφόν ανώτατων τιμών προς τα νησιά καθώς τα εισιτήρια είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να διαμορφωθούν αν ληφθούν κατάλληλα μέτρα στο ποσό έως 50 ευρώ για τη θερινή περίοδο και έως 80 ευρώ για τη χειμερινή περίοδο. Οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών αντέτειναν ότι εάν κάποιος κλείσει νωρίς το εισιτήριο οι τιμές είναι πολύ φθηνότερες, όμως είναι γεγονός ότι νησιωτικότητα και έγκαιρος προγραμματισμός μετακίνησης για οποιοδήποτε λόγο δεν συνάδουν αφού θα υπάρχει πάντα η ανάγκη έκτακτων μετακινήσεων. Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό και τον αείμνηστο Τάσο Αλιφέρη, Δήμαρχο Τήλου, που έδωσε αγώνες για το μεταφορικό ισοδύναμο.

Ακολούθησε ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη και των εκπροσώπων των Περιφερειών από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Θοδωρή Λίλα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ναυπηγοεπισκευαστών κ. Βασίλη Κανακάκη για μια πρωτότυπη ευρεσιτεχνία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για πλωτές ανεμογεννήτριες εύκολης αδειοδότησης από Υπουργείο και Περιφέρεια που θα παράγουν έργο αφαλατώσεων χωρίς χρήση χημικών και επίσης ηλεκτρική ενέργεια, ενώ θα μπορούσαν να συνδεθούν και να φιλοξενήσουν εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας. Η κατασκευή αυτή εγκαθίσταται σε βαθιά νερά και μακριά από την ακτή και θα μπορούσε να αποτελέσει ενεργειακό πλεονέκτημα και ισχυρή υποδομή στο νησιωτικό χώρο. Αποτελεί πηγή ανανεώσιμης ενέργειας και πράσινη περιβαλλοντική λύση καθώς δεν θα γίνεται καύση πετρελαίου ενώ έχει εύκολη συντήρηση σε αντίθεση με τις μόνιμες κατασκευές ενώ μπορεί να τύχει Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης. Επίσης σχεδιάζεται αντίστοιχη πλωτή κατασκευή για διαχείριση αποβλήτων και απορριμμάτων με πυρόλυση εν πλώ που θα μπορούσε να δώσει συμβατή με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία λύση στους μικρούς νησιωτικούς Δήμους και να τονώσει παράλληλα τα Ελληνικά ναυπηγεία με κατασκευαστικό έργο και θέσεις εργασίας.

Στα συμπεράσματα της σύσκεψης εντάσσεται η άμεση συγκρότηση της επιτροπής νησιωτικότητας με Πρόεδρο τον Υφυπουργό Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιό και εκπροσώπηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των άλλων φορέων καθώς και η διεκδίκηση αποτελεσματικών μέτρων νησιωτικότητας που «αποτελεί διαχρονικό στόχο της Αυτοδιοίκησης των νησιών μας Α και Β βαθμού» όπως τόνισε στην τοποθέτησή του ο κ. Φλεβάρης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΙΩΑΝΝΗ ΦΛΕΒΑΡΗ

4/2/2017

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Σε μόλις 12% και 30% αντίστοιχα, διαμορφώνεται η αυτάρκεια της Ελλάδας σε βόειο και χοιρινό κρέας, σύμφωνα με τον καθηγητή στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων Z.Π. Τμήμα Κτηνιατρικής της ΣΕΥ του ΑΠΘ, Ιωάννη Αμβροσιάδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι ευθύνες για τη φθίνουσα πορεία της παραγωγής, «βαραίνουν» όλους τους εμπλεκόμενους.

«Αρμόδιες κρατικές Αρχές (κυβέρνηση- υπουργείο), κτηνοτρόφοι, συνεταιριστικές οργανώσεις και τα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα στον χώρο, τα σφαγεία με τις μεταποιητικές μονάδες, αλλά ακόμη και οι ίδιοι οι καταναλωτές», ευθύνονται σύμφωνα με τον κ. Αμβροσιάδη για τη σημερινή κατάσταση στον κλάδο.

Για την αναστροφή της κατάστασης, ο ίδιος σημειώνει ότι θα πρέπει να γίνει αρχικά μια ριζική αλλαγή του κεντρικού μάνατζμεντ σε επίπεδο υπουργείων και μια εκ νέου συστηματική οργάνωση της πρωτογενούς παραγωγής, με ταυτόχρονη εκπαίδευση κτηνοτρόφων- επιχειρηματιών σε πρότυπα που υφίστανται ακόμη και στη χώρα μας «αν και σε περιορισμένο όμως βαθμό».

Κατά τον ίδιο, πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια μείωσης του κόστους παραγωγής του κρέατος, με αύξηση κυρίως της παραγωγικότητας. «Πρέπει να ξεφύγουμε από το άλλοθι του κόστους των ζωοτροφών και να προβούμε στην ενδεδειγμένη οργάνωση και λειτουργία σφαγείων και του τρόπου εμπορίας του κρέατος», επισημαίνει.

Επιβεβλημένο κατά τον ίδιο είναι η δημιουργία «ιδιωτικών προτύπων» και προϊόντων με «ονοματεπώνυμο», όπως επίσης και οι επιδοτήσεις να δίνονται στοχευμένα και με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας- παραγωγής και βελτίωσης της ποιότητας και της προώθησης των παραγόμενων προϊόντων.

Επιπλέον, κατά τον ίδιο, είναι αναγκαία η επένδυση στην εκπαίδευση και σωστή ενημέρωση του καταναλωτή και «προπαντός στην εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων αγορών με ποιοτικά όμως προϊόντα και αλλαγή της νοοτροπίας ότι κάθε τι που είναι ελληνικό, είναι και ποιοτικό».

Σύμφωνα με τον κ. Αμβροσιάδη, η ευθύνη των κρατικών Αρχών σχετικά με τη φθίνουσα πορεία κρέατος στη χώρα μας εντοπίζεται στις χρονοβόρες διαδικασίες, «στις συντεχνιακές επικυριαρχίες, στην αποτυχία του κρατικού management, στην ελλιπή ενημέρωση και εκπαίδευση κτηνοτρόφων, και στη διαχείριση του πακτωλού των επιδοτήσεων».

Η ευθύνη των παραγωγών και κτηνοτρόφων, βρίσκεται σύμφωνα με τον ίδιο στην έλλειψη επιστημονικής γνώσης και κατάρτισης σε μεγάλο ποσοστό, την έλλειψη γνώσης για τη συστηματική οργάνωση και διοίκηση της επιχείρησης τους, την «άρνηση συνεργασίας με "ειδικούς επιστήμονες", και κυρίως στη σαφώς μειωμένη παραγωγικότητα της επιχείρησής τους».

Αναφερόμενος στην ευθύνη των συνεταιρισμών και των διαφόρων άλλων οργανώσεων στον χώρο του κρέατος, ο κ. Αμβροσιάδης επισημαίνει ότι εντοπίζεται «στη διοίκηση των οργανώσεων αυτών, που πολλές φορές βρίσκονται άτομα χωρίς στοιχειώδη προσόντα, τη διασφαλισμένη και άφθονη κρατική επιχορήγηση και στη δημιουργία οργανώσεων με κύριο στόχο τη δημιουργία θέσεων "προέδρων"».

Για την ευθύνη των μεταποιητικών μονάδων και κυρίως των σφαγείων, ο ίδιος λέει ότι μπορεί να αναζητηθεί τόσο στις αρμόδιες κρατικές Αρχές με την ανεξέλεγκτη χορήγηση τεράστιων ποσών σε επιδοτήσεις για την ίδρυση σφαγείων χωρίς τον στοιχειώδη προγραμματισμό, αλλά και στους ίδιους, «λόγω του στρεβλού τρόπου λειτουργίας των σφαγείων (φασονατζίδικα), και την ανεπαρκή συμμετοχή στον έλεγχο και τη βελτίωση της πρωτογενούς παραγωγής κρέατος».

Σχετικά με τις ευθύνες των καταναλωτών, ο καθηγητής τόνισε ότι έχει διαπιστωθεί ότι δεν τους «ενδιαφέρει το πώς λειτουργεί μια κτηνοτροφική μονάδα, αρκεί να δραστηριοποιείται πάνω στα βουνά» και συμπλήρωσε δε ότι «μεγάλο μέρος τους, χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη καταναλωτικής παιδείας».

Ο καθηγητής θα μιλήσει αύριο στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα τους, που διοργανώνει το περιοδικό «Meat News» σε συνεργασία με τη ΔΕΘ- HELEXPO, στο πλαίσιο της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Zootechnia».

Σκοπός του τριήμερου συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται αύριο, είναι η ανάδειξη των σύγχρονων μέτρων «από τον στάβλο στο πιάτο» για την επίτευξη της ολοκληρωμένης προσέγγισης για την ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια του κρέατος και των προϊόντων του, την υγεία και ορθή μεταχείριση των ζώων, την προστασία τού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-02-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ (ΕΠΑΛ)

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της Ε.Σ.Κ.Κ., η παιδική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., θα μεταβεί στην Πάρο για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Πλοηγού Αντιπάρου. Ο Πανναξιακός διεκδικεί θέση στο Final 4, ενώ τα παιδιά του Πλοηγού εξοικειώνονται στην πρώτη τους χρονιά, με το αγωνιστικό κομμάτι του αθλητισμού. Αν και οι στόχοι των δυο ομάδων είναι διαφορετικοί, η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με σίγουρα κερδισμένους το μπάσκετ και όσους βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

* Ο Πλοηγός Αντιπάρου λόγω έλλειψης γηπέδου που τηρεί τις αγωνιστικές προδιαγραφές στην Αντίπαρο, έχει δηλώσει έδρα και αγωνίζεται στο γήπεδο της Παροικίας στην Πάρο.

Στην κατηγορία: Αθλητισμός

Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές και... την απλή αναλογική (;) ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ.
Υπενθυμίζεται ότι, το πρώτο, επίσημο "μήνυμα" απλής αναλογικής είχε "σταλεί" από τον Γ.Γ. του ΥΠ.ΕΣ., Κώστα Πουλάκη, στο τελευταίο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ του Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με την πλειοψηφία ωστόσο των συνέδρων να υπερψηφίζει το, «Η ΚΕΔΕ δεν συζητά την αλλαγή του εκλογικού συστήματος ανάδειξης των δημοτικών αρχών, πριν ολοκληρωθεί προηγουμένως ο διάλογος για τη μεταρρύθμιση του Κράτους. Η ΚΕΔΕ διαφωνεί με την προτεινόμενη από την Κυβέρνηση αλλαγή του εκλογικού συστήματος (απλή αναλογική), διότι αυτή οδηγεί, στην πράξη, σε ακυβερνησία και διάλυση των δήμων»...

Ο Υπουργός, στην ίδια συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας «άστοχη» την απόφαση της ΚΕΔΕ να απέχει από τις συζητήσεις για το «Νέο Καλλικράτη», τονίζει πως, οι επερχόμενες αλλαγές θα αφορούν σε θέματα αρμοδιοτήτων, πόρων, αλλά και σχέσεων των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Αναλυτικά, η ερώτηση και η απάντηση του ΥΠ.ΕΣ., Π. Σκουρλέτη

Έχετε προαναγγείλει ριζοσπαστικές αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση, μέσω της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη». Σε ποιους τομείς αναμένονται αλλαγές με βάση και την μέχρι σήμερα προετοιμασία;

“Όπως ίσως γνωρίζετε από τα μέσα του 2016 με πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών έχει συσταθεί μια επιτροπή μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» με βάση την εμπειρία της μέχρι τώρα εφαρμογής του. Η επιτροπή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρώσει το έργο της. Αξίζει να επισημάνουμε πως σε αυτήν συμμετέχουν εκπρόσωποι και των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης. Τα πορίσματα αυτής της δουλειάς θα τα αξιοποιήσουμε έτσι ώστε μέχρι τα μέσα της χρονιάς να είμαστε σε θέση να νομοθετήσουμε. Ακολουθήσαμε, με απόλυτο σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις, μια ανοικτή διαδικασία διαβούλευσης με σκοπό τη διαμόρφωση της μεγίστης συναίνεσης, όπου αυτό είναι δυνατό. Προκαλεί βέβαια εντύπωση πως, στο «παραπέντε» της ολοκλήρωσης των εργασιών της επιτροπής, η ΚΕΔΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση της. Το βρίσκω άστοχο. Εκτιμώ πως οι αλλαγές που θα έρθουν για ψήφιση και θα αφορούν τα θέματα των αρμοδιοτήτων, των πόρων, των σχέσεων με τη σημερινή αποκεντρωμένη διοίκηση αλλά και το εκλογικό σύστημα θα μας εισαγάγουν σε μια νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση”.

πηγή: www.epoli.gr

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 12:21

Δέκα συλλήψεις στη Μύκονο!

Σύλληψη (10) ατόμων για παράνομες για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 03-02-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, συνολικά τέσσερις ημεδαποί και έξι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 38 και 59 ετών, γιατί εκτελούσαν κατά περίπτωση παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31