Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 - ParosIn.gr
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 01:17

Η Πάρος στην έκθεση WTM στο Λονδίνο

Η Πάρος συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνο που άνοιξε τις πύλες της χθες Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

Η διεθνής τουριστική έκθεση «World Travel Market» ξεκίνησε τη λειτουργία της για πρώτη φορά το 1980 με 221 εκθέτες από 40 χώρες και 9.000 εμπορικούς επισκέπτες. Τριάντα οκτώ χρόνια αργότερα συνεχίζει τη δράση της με 5.000 εκθέτες από 182 χώρες και περιφέρειες, καθώς και περισσότερους από 51.000 συμμετέχοντες.

23172770 1455063594542729 1260474363519023960 n

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποδέχεται τους επισκέπτες της σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η αισθητική του οποίου, από πέρυσι έχει αλλάξει ριζικά, ώστε να ανταποκρίνεται και να αποδίδει το πραγματικό περιεχόμενο της εμπειρίας «Νότιο Αιγαίο», κάνοντας απολύτως διακριτή και αναγνωρίσιμη την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο.

Συνθέτοντας σε ενιαίο σύνολο τις μοναδικότητες και τις ιδιαιτερότητες καθενός από τα 23 νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εντυπωσιάζει και αποδεικνύει πως δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη προτίμηση των ταξιδιωτών διεθνώς. Με έμφαση στην τοπική παραγωγή και γαστρονομία των νησιών, στο περίπτερο της Περιφέρειας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Νοτίου Αιγαίου και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, που μετατρέπουν την επίσκεψη σε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η περιφερειακή αρχή έχει άλλωστε θέσει ως στρατηγικό στόχο τουριστικής ανάπτυξης των νησιών της, την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού εμπειρίας, αφουγκραζόμενη τις νέες τουριστικές τάσεις που κερδίζουν συνεχώς έδαφος και όπου το Νότιο Αιγαίο, μπορεί να παίξει ρόλο καθοριστικό.

 

 

Στην κατηγορία: I Love Paros

Συγκροτήθηκε σε σώμα, ένα 24ωρο μετά την εκλογή του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου.

Η πρώτη συνεδρίαση για συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Συλλόγου σήμερα Δευτέρα 6/11/2017.

Πιο αναλυτικά το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αποστόλης Παντελαίος
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Καπαρός
Ταμίας: Βασίλης Καπούτσος
Γραμματέας: Γραννέτα Καπαρού
Έφορος εκδρομών: Αγγελική Γεμελιάρη - Χατζηγιάννη
Υπεύθυνοι για τη λειτουργία της αίθουσας του Συλλόγου: Ρούσσος Αλέξανδρος, Χανιώτης Μοσχονάς

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα ήταν ομόφωνες πράγμα που δείχνει ότι το ανανεωμένο κατά τα 3/7 νέο Δ.Σ. ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στόχος του επανεκλεγέντα Προέδρου του Συλλόγου, Αποστόλη Παντελαίου, είναι να αναλάβουν αρμοδιότητες και τα τρία αναπληρωματικά μέλη Συριανός Πυθαγόρας, Λουκή - Γαλημητάκη Ειρήνη και Κονταράτου Μαρία.

Αυτό θα γίνει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Συλλόγου και ώρα 19:00. Στο ίδιο συμβούλιο θα συζητηθούν και η οργάνωση των εκδηλώσεων ενόψει των εορτών.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Οι φωτογραφίες είναι από τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 5/11/2017 στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProIdc8efb79467

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου (ΚΕΔΑ) αποδέχτηκε το αίτημα του ηθοποιού και σκηνοθέτη κ. Μάριου Ιορδάνου, για την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Μολυβένιος Στρατιώτης», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η συγκεκριμένη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, λόγο του ότι στις 15 έχει προγραμματιστεί η παράσταση του Μάγου Σανκάρα και στις 17 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

πηγή: https://antiparosvoice.blogspot.gr/

 

be61d0c6b9702852aa7235050e8edb11

Ο Μάριος Ιορδάνου ανεβάζει επί σκηνής το αριστούργημα του κορυφαίου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε θεατρική διασκευή της Σοφίας Καζαντζιάν. Πρόκειται για μία παράσταση που συνδυάζει θέατρο, χορό, ακροβατικά, ζωντανό τραγούδι, γέλιο, αλλά και μηνύματα για την αγάπη, τη φιλία, την αποδοχή. Ο Μάριος Ιορδάνου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μία παράσταση που όλοι, μικροί και μεγάλοι πρέπει να δουν.

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πάρος 06 Νοεμβρίου 2017
Αριθ. Πρωτ.: 17231

Προς:

1. Δήμαρχο Πάρου

2. Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακας αποδεκτών)

3. Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα 19.00' στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: 9η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2017 Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Χρήστος

ΘΕΜΑ 2ο: Καθορισμός τελών καθαριότητας και φωτισμού Δήμου Πάρου έτους 2018.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Χρήστος

ΘΕΜΑ 3ο: Aναπροσαρμογή ή μη τελών-φόρων και εισφορών Δήμου Πάρου έτους 2018.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Χρήστος

ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων - ορισμός του ποσού μεταφοράς & εξουσιοδότηση ατόμων για την κίνηση του λογαριασμού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Χρήστος

ΘΕΜΑ 5ο: Διαγραφή τέλους και προστίμου βεβαιωμένων τελών επί ακαθάριστων εσόδων ετών 2006-2007 της εταιρείας Ν. Κοντός και Σία Ε.Π.Ε. (παρ 1δ και 2 του άρθρου 174 Ν.3463/2006) - Εκτέλεση Δικαστικής Απόφασης αρ.58/2016 Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Χρήστος

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για απευθείας εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Πλατεία της Τ/Κ Κώστου του Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαλαματένιος Εμμανουήλ.

ΘΕΜΑ 7ο: Ενέργειες έναρξης διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν.3937/2011 στη θέση «Άσπρο Χωριό» (μετά από αίτηση του κ. Κυδωνιεύς Σταύρου).
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας της προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Επισκευές - Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων Δήμου Πάρου».
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης Προϋπολογισμού εσόδων και δαπανών Γ’ τριμήνου οικονομικού έτους 2017 του ΝΠΔΔ ΚΠΠΑ Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Πρόεδρος του Κ.Π.Π.Α. κ Λεοντής Μικές.

ΘΕΜΑ 10ο: Προκήρυξη νέας δημόσιας πλειοδοτικής φανερής & προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων (καρνάγια) τα οποία βρίσκονται στη θέση Άγιος Ιωάννης Δέτης της Δ/Κ Νάουσας του Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαλαματένιος Εμμανουήλ.

ΘΕΜΑ 11ο: Αντικατάσταση του εκπροσώπου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου – Αντιπάρου στην επιτροπή του Δήμου Πάρου για τις ανεμογεννήτριες.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Κωβαίος Μάρκος.

ΘΕΜΑ 12ο: Υπογραφή διακήρυξης για την προώθηση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Κωβαίος Μάρκος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Ρούσσος Βατίστας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
(με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

1. Άγουρος Άγγελος
2. Αντιπαριώτης Δημήτριος
3. Βλαχογιάννης Χρήστος
4. Κάγκανη - Κορτιάνου Άννα
5. Καλακώνας Μηνάς
6. Καστρουνής Σωτήριος
7. Καραχάλιος Σταύρος
8. Κεφάλας Φραγκίσκος
9. Λεοντής Μικές
10. Λουκής Γεώργιος του Δημ
11. Λουκής Γεώργιος του Κων.
12. Μαλαματένιος Εμμανουήλ
13. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος
14. Μανωλάκη Θεοδοσία
15. Μαρινόπουλος Αθανάσιος
16. Πατέλης Άγγελος
17. Πετρόπουλος Ιωάννης
18. Πούλιος Γεώργιος
19. Ροκονίδας Κωνσταντίνος
20. Ρούσσος Πέτρος
21. Σαραντινός Χριστόδουλος
22. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα
23. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος
24. Τσιγώνιας Νικόλαος
25. Χανιώτη Μαρία
26. Χριστόφορος Χρήστος

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Με τον αέρα του πρωταθλητή του ελληνικού τουρισμού, η καρδιά του Νοτίου Αιγαίου χτυπά από σήμερα στην WTM του Λονδίνου

Και φέτος τα νησιά μας αναδεικνύονται πρωταγωνιστές στον διεθνή ανταγωνισμό

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη φιλοσοφία και την αισθητική των νησιών της, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, τους ιδιαιτέρως δημοφιλείς διεθνείς τουριστικούς προορισμούς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υποδέχεται σήμερα στο Λονδίνο τους εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής σκηνής, στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market, η οποία από σήμερα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Για ακόμη χρονιά, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πρωταγωνιστούν στη σημαντικότερη ετήσια συνάντηση που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή ολόκληρης της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Με τον αέρα της Περιφέρειας - πρωταθλήτριας στις τουριστικές επιδόσεις, που διαμορφώνει τις τουριστικές εξελίξεις στη χώρα, το Νότιο Αιγαίου με 23 συμμετοχές νησιών της, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στον διεθνή ανταγωνισμό, σε μια έκθεση που φιλοξενεί περισσότερες από 180 χώρες και 5.000 εκθέτες.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, η αισθητική του οποίου, από πέρυσι έχει αλλάξει ριζικά, για να ανταποκρίνεται και να αποδίδει το πραγματικό περιεχόμενο της εμπειρίας «Νότιο Αιγαίο», κάνοντας απολύτως διακριτή και αναγνωρίσιμη την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο, συμμετέχουν τα νησιά Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Τήνος, Αστυπάλαια, Πάρος, Φολέγανδρος, Άνδρος, Κύθνος, Κάλυμνος, Λέρος, Κάρπαθος, Κάσος, τους Λειψοί, Ίος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Αντίπαρος, Μήλος, Αμοργός, και Κάλυμνος.

Συνθέτοντας σε ενιαίο σύνολο τις μοναδικότητες και τις ιδιαιτερότητες καθενός από τα 23 νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εντυπωσιάζει και αποδεικνύει πως δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη προτίμηση των ταξιδιωτών διεθνώς.

Με έμφαση στην τοπική παραγωγή και γαστρονομία των νησιών, στο περίπτερο της Περιφέρειας, οι επισκέπτες έχουν παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Νοτίου Αιγαίου και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, που μετατρέπουν την επίσκεψη στο περίπτερο, σε εμπειρία γεύσης, δεδομένου ότι η περιφερειακή αρχή έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο τουριστικής ανάπτυξης των νησιών της, την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού εμπειρίας αφουγκραζόμενη τις νέες τουριστικές τάσεις, διεθνώς, που κερδίζουν συνεχώς έδαφος και όπου το Νότιο Αιγαίο, μπορεί να παίξει ρόλο καθοριστικό.

Στην έκθεση WTM του Λονδίνου βρίσκονται οι Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου - Βακιάνη και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών - Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών, Γιάννης Μαργαρίτης.

Σήμερα, πρώτη μέρα της έκθεσης, η κα Παπαβασιλείου δήλωσε:

«Η δυναμική των νησιών μας αποτυπώνεται και φέτος, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, στην εικόνα του περιπτέρου μας. Όλοι οι άνθρωποι των νησιών μας, οι εκπρόσωποι του τουρισμού του Νοτίου Αιγαίου, σήμερα εδώ από το Λονδίνο, στέλνουν ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα σεζόν, που απορρέει από τις εξαιρετικές επιδόσεις μας την χρονιά που πέρασε. Συνεχίζουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό με σταθερά βήματα, προσήλωση στον στόχο, αγάπη για τον τόπο μας, με επαγγελματισμό και σεβασμό στον επισκέπτη. Αναβαθμίζουμε συνεχώς το τουριστικό μας προϊόν και το εμπλουτίζουμε, επενδύοντας στον τουρισμό εμπειρίας. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χτυπά η καρδιά του ελληνικού τουρισμού».

Ρόδος, 6 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId61b3e16b0b

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId0b8ac226d2

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Τρία κιλά και τετρακόσια γραμμάρια (3.400gr) ζωντανό αλίευμα είδους αστακού, εντοπίστηκε κατά τη διενέργεια αλιευτικής επιθεώρησης σε Α/Κ σκάφος, στη μαρίνα Νάξου, απογευματινές ώρες χθες 5/11/2017, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Οι επιλογές και οι δυνατότητες που παρέχουν σήμερα οι ψηφιακές εφαρμογές ως προς τον εμπλουτισμό της ταξιδιωτικής εμπειρίας, ωθούν όλο και περισσότερους προορισμούς στην υιοθέτηση ψηφιακών μοντέλων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του προσφερόμενου περιβάλλοντος.

Προσανατολιζόμενος προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θέτει σε πράξη το έργο «NAXiOS - Ψηφιακή Εφαρμογή Ξενάγησης Επισκεπτών μέσω Έξυπνων Συσκευών στους Πολιτιστικούς Πόρους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με Διασυνδεδεμένη Πλατφόρμα Διαχείρισης Πολιτιστικού Περιεχομένου σε Συνεργασία με τους Τοπικούς Πολιτιστικούς Φορείς». Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής ηλεκτρονικού ξεναγού «e-Ξεναγός», ως επίσημου ξεναγού του Δήμου και ως εργαλείου ενίσχυσης της διαδραστικής τουριστικής εμπειρίας, και μίας συνοδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας «e-Χωριό», διασυνδεδεμένης με την ψηφιακή εφαρμογή, που θα υποστηρίζει, προβάλλει και προωθεί τα πολιτιστικά δρώμενα σε όλη την περιοχή, την πολιτιστική κληρονομιά και τον «e-Ξεναγό».

Περισσότερα εδώ

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 16:18

ΡΟΚΟ, η Αριστερά της Δεξιάς!

gia plaka

Είπα να έρθω στο νησί ν’ απολαύσω χαλάρωση και ηρεμία αλλά δεν το βλέπω.

Μια τα τρυγήματα την άλλη τα λιομαζώματα, και στα διαλειμματα τα ρακιδιά έχω μείνει πετσί και κόκαλο.

Αλλά τα τσίπουρα και η καλή παρέα με φέρνουν στα ίσα μου και συμπληρώνω και την συνταξούλα μου.

Νοιώθω, πως να το πω βρε παιδί μου, νοιώθω ΗΓΕΤΗΣ στα χρόνια του ΤΣΥΡΙΖΑ και της ανάπτυξης που έχασε το δρόμο της.

Έτσι νοιώθει και ο ΡΟΚΟ. Ηγέτης!

Αριστερός στα φρονήματα και δεξιός στην τσέπη. Η Αριστερά της Δεξιάς.

Όρεξη να ‘χεις να τον παρακολουθείς στα δημοτικά συμβούλια.

ΟΧΙ, μεγαλύτερο και από του Μεταξά όταν ακούει για ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη.

Τα γέλια τα μεγάλα είναι όταν είναι μόνος του στα συμβούλια.

Χρησιμοποιεί το ΕΜΕΙΣ, πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και αναπτύσσει θεωρίες επί θεωριών.

Όταν όμως έχει κι άλλο μέλος του συνδυασμού τότε ξεχνάει το εμείς και μιλάει σε πρώτο ενικό πρόσωπο.

Α, όλα κι όλα. Η Δημοκρατία σε όλο το μεγαλείο της.

Δημοκρατικός και ηγέτης που επιτρέπει στον κτηνίατρο να μιλάει κάθε τσικνοπέμπτη.

Τι θες κι εσύ μωρέ καημένε και σηκώνεις το δάχτυλο; Οι Γκίκηδες είχαν μιλήσει 3 φορές στα 3 χρόνια. Εσύ τολμάς και θέλεις να μιλάς σε κάθε συμβούλιο; Αυτά δεν επιτρέπονται.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ο ΣΕΞΠΥΡ

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Η Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας σε συνεργασία με την Δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού- Δόμησης και Περιβάλλοντος - Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, προέβη στην απομάκρυνση ξερών κορμών από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο.
Ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Τσιγώνια που εθελοντικά με το JCB του, βοήθησε το συνεργείο του Δήμου.

Ακολουθούν φωτογραφίες

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId9ef6084574

Η Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πάρου προέβη στις εργασίες για την κατασκευή πέτρινου pillars για την τοποθέτηση ρολογιών ηλεκτρικού ρεύματος Κοινοτικού φωτισμού και συγχρόνως δρομολογεί ενέργειες για την απομάκρυνση του πρώην αντλιοστασίου ύδρευσης Δρυού.

Ακολουθούν φωτογραφίες

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId21ebe36a5c

Η Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας σε συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πάρου ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης Δημοτικών κτισμάτων (αποδυτήρια) στο Κοινοτικό Γυμναστήριο Μάρπησσας.

Ακολουθούν φωτογραφίες

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId2196557d1d

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου σε συνεργασία με την Δ.Κ. Μάρπησσας μετέφεραν τους κάδους απορριμμάτων που ήταν έμπροσθεν στην ιδιοκτησία Στέλιου Τσιγώνια και τους τοποθέτησαν δίπλα στους κάδους που είναι στο γήπεδο Μάρπησσας. Επίσης κάδοι απορριμμάτων υπάρχουν έμπροσθεν οικίας Αντωνίου Περαντινού στη Μάρπησσσα.

Ακολουθούν φωτογραφίες

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/11/6#sigProId518db6709c

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 15:13

Ο Δήμος Αντιπαρου στη World Travel Market

Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αντιπάρου

Στην κατηγορία: I Love Antiparos
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31