Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 - ParosIn.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς» προσκαλεί τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο «Ρόδι καφέ» στην παραλία Παροικίας με τα παρακάτω θέματα:

- Απολογισμός πεπραγμένων

- Ταμειακός απολογισμός

- Διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκλογή εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων «Οι κόρες των Κυκλάδων».

Σε περίπτωση μη απαρτίας η οριστική Τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το απόγευμα 19:00 στο «Ρόδι καφέ» στην Παραλία της Παροικίας.

Όσες επιθυμούν να συμμετέχουν και να πλαισιώσουν τις δράσεις του Συλλόγου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την εκλογική διαδικασία στα τηλέφωνα 2284021322 και 6980009822. Μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους καθώς και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης πριν την έναρξη των εκλογών.

Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ. του συλλόγου
Η Πρόεδρος Άντζελα Ροδίτου
Η γραμματέας Μαρία Σιφναίου

Σύλλογος Γυναικών Πάρου ''Αρηίς" - Women's Association of Paros "Ariis"

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ρόδος 02 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Έναρξη περιόδου διενέργειας και κοινοποίησης ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων - έναρξη λειτουργίας σχετικών Ψηφιακών Υπηρεσιών»

Η διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων, και η κοινοποίηση των σχετικών στοιχείων στην οικεία κτηνιατρική αρχή, αποτελεί υποχρέωση του κάθε κατόχου αιγοπροβάτων και χοίρων.

Σε ότι αφορά τα αιγοπρόβατα, η απογραφή διενεργείται και κοινοποιείται στο διάστημα 01 Νοεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου κάθε έτους στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή.

Σε ότι αφορά τους χοίρους, η απογραφή διενεργείται εντός του μηνός Δεκεμβρίου και η κοινοποίησή της στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή εκτελείται εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργειά της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εμπλεκόμενων, και τη φετινή χρονιά (2017) η κοινοποίηση της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου της κάθε εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων και της κάθε εκμετάλλευσης χοίρων είναι δυνατό να διενεργηθεί:

(α) είτε με την προσέλευση του κάθε κατόχου στην οικεία κτηνιατρική αρχή, όπως συνέβαινε έως σήμερα,

(β) είτε με τη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του αιγοπροβατοτρόφου/χοιροτρόφου στις υπηρεσίες.

Η εγγραφή και η πρόσβαση του κάθε ενδιαφερόμενου στην ψηφιακή υπηρεσία κοινοποίησης της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων, γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr.

Η εν λόγω υποχρέωση αφορά όλους τους αιγοπροβατοτρόφους και χοιροτρόφους που έχουν εν λειτουργία τις εκμεταλλεύσεις τους (έστω και με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο).

Πληροφορίες επί του θέματος δίνονται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

Τέσσερα παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες μπάσκετ από Πάρο & Αντίπαρο αύριο Σάββατο 4/11 και μεθαύριο Κυριακή 5/11 σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων που ανακοίνωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΕΣΚΚ).

Δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό Αρχιλόχου - Μάρπησσας και δυο στο ΔΑΚ Νάξου.

Ακολουθούν οι δυο αφίσες των αγώνων στο κλειστό Αρχιλόχου - Μάρπησσας & το πρόγραμμα των αγώνων.

 

23131740 486464745060622 1057650651157200977 n

 

22893999 486464461727317 2000833381503162503 n

 

mpasket 3 4 5-11-17

 

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάρου στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2017 αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου οικονομικού έτους 2018.

Ακολουθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης:

 

 

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2017

«Νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ»

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τη γενιά των εργαζομένων των 360 ευρώ, το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου είναι οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ».

Πλήρης δήλωση

«Πέρασαν 20 μήνες από την ψήφιση του διάτρητου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και οι συνεχείς αλλαγές του - 19 μέχρι σήμερα - επιβεβαιώνουν την προχειρότητα και την αναποτελεσματικότητά του.

Η τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας αποτελεί ένα ακόμη μπάλωμα, που ούτε λύση δίνει, ούτε επουλώνει τις βαθιές πληγές των αδικιών που έχουν ανοίξει ο κ. Κατρούγκαλος και η κυρία Αχτσιόγλου, με δραματικές επιπτώσεις για την κοινωνία και την οικονομία.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, στην προσπάθειά της να αποποιηθεί των ευθυνών της και να αποφύγει τη σκληρή κριτική των δικαιούχων συντάξεων χηρείας, που υφίστανται την καταστροφή των επιλογών της, κατέθεσε την τελευταία στιγμή τροπολογία με στόχο να αποφύγει τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Η μέθοδος αυτή δεν μας εκπλήσσει. Είτε θα λένε ψέματα, είτε θα ρίχνουν αλλού τις ευθύνες, είτε θα κρύβονται. Όμως, ό,τι και αν κάνουν, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, μετά τη γενιά των εργαζομένων των 360 ευρώ, το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου είναι οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ».

nd dt

 

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Nάουσα 3-11-17

aριθ.πρωτ: 17091

Προς:
1. Bαβανού Αργυρώ
2. Σιμιτζή Παναγιώτη
3. Σπύρου Μαργαρίτα
4. Tαντάνη Γεώργιο

Παρακαλούμε την Tρίτη 7-11-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:
1. Προτάσεις για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα.
2. Αξιοποίηση κτηρίου πρώην Σφαγείων Νάουσας.
3. Κατασκευή πεζοδρομίου σε δημοτικό δρόμο στην περιοχή «Πλάκα» από την Μαλάμου Κυριακή.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Μπαρμπαρίγος Γεώργιος

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού

Η συζήτηση για το σχέδιο του προϋπολογισμού 2018 διεξάγεται σε ένα πλαίσιο όπου το αφήγημα της καταστροφολογίας της Ν.Δ., αλλά σχεδόν και του συνόλου των δυνάμεων της αντιπολίτευσης έχει καταρρεύσει, καθώς ακόμα και οι «ομογάλακτοι» του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος στην Ε.Ε., λένε καλά λόγια για τη πορεία της οικονομίας, ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Πρόσθεσε ότι το επιχείρημα της Ν.Δ., ότι η κυβέρνηση λέει «ναι» σε όλα προσκρούει στο άλλο επιχείρημα ότι η κυβέρνηση καθυστερεί τις αξιολογήσεις, αλλά επίσης και στην επίκληση από τη ΝΔ ότι η κυβέρνηση προβαίνει σε μονομερείς ενέργειες, όπως π.χ. σε ό,τι αφορά την έκτακτη ενίσχυση στο τέλος του 2016, με 630 εκατ., που πήγε σε 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχους, το οποίο αυτό κοινωνικό μέρισμα δεν ψήφισε πέρσι η Ν.Δ. «Τι από τα δύο όμως συμβαίνει; Είμαστε ναι σε όλα ή κάνουμε μονομερείς ενέργειες; Διαλέξτε, αγαπητοί συνάδελφοι της αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίστε ποιο είναι το επιχείρημά σας, ποιο είναι το αφήγημα σας. Φέτος, θα ψηφίσετε το διαμοιρασμό του κοινωνικού πλεονάσματος; Τι θα κάνετε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Συρμαλένιος, προσθέτοντας: «Επειδή κάνατε επίκληση του 2014 και της επιτυχημένης πορείας της κυβέρνησης Σαμαρά, το success story, θα ήθελα να θυμίσω την πρόσφατη συνέντευξη του Wolfgang Schäuble στον Αλέξη Παπαχελά στο Σκάι, όπου είπε επί λέξει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου το 2014 μας ζητούσε επειγόντως να κάνουμε διάλειμμα από τα μνημονιακά μέτρα για να μπορέσει να φτάσει η κυβέρνηση στις εκλογές με κάποια απλόχερα μέτρα. Ο στόχος του πλεονάσματος 1,5% που είχε για το 2014, δεν επετεύχθη. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έπιασε μόνο το 0,2%, ενώ οι δανειστές συζητούσαν άλλα 3 δισεκατομμύρια για να πιαστεί το 3% πλεόνασμα που είχε συμφωνηθεί για το 2015.

Επίσης, το διεθνές νομισματικό ταμείο ζητούσε άλλα 4 δις. για τη διετία 2015-2016, για να κλείσει η πέμπτη αξιολόγηση, σύνολο, λοιπόν, 9,2 δισ. Για να μη μιλήσουμε και για τα επόμενα πλεονάσματα που είχαν συμφωνηθεί 4-4,5% και 4,2% κτλ. περίπου μέχρι το 2030. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι τότε χτίστηκε το σενάριο του στόχου της αριστερής παρένθεσης, βάσει του οποίου η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έφερε τις προεδρικές εκλογές τρεις μήνες πριν -από το Μάρτιο στο Δεκέμβριο- και τα ταμεία του κράτους κατέληξαν άδεια μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2015. Με βάση το σχέδιο αυτό, η νέα κυβέρνηση θα βρισκόταν σε μεγάλη δυσκολία να πληρώσει και μισθούς και συντάξεις».

«Έναντι λοιπόν αυτού του αφηγήματος του success story, πού βρισκόμαστε σήμερα;

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν προϋπολογισμό του 2018, ο οποίος πράγματι είναι δύσκολος, αλλά είναι ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον Αύγουστο του 2018, θα έχουμε φύγει από την πλήρη επιτήρηση, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε μέλος της Ε.Ε. και της ευρωζώνης, υπόκειται στο σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που έχει τους συγκεκριμένους περιορισμούς του. Όμως άλλο πράγμα το μνημόνιο και ο καταναγκασμός συγκεκριμένων μέτρων και άλλο πράγμα το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας.

Το 2017 κλείνει με ανάπτυξη γύρω στα 1,8-2% του ΑΕΠ, θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί μέχρι το Δεκέμβριο. Το πλεόνασμα σύμφωνα με όλους τους παράγοντες που συζητήσαμε και συζητάμε για την τρίτη αξιολόγηση, κλείνει στο 2,4% έναντι στόχου 1,75%, ενώ η ανεργία θα κλείσει γύρω στο 21%, από 27%, που ήταν στις αρχές του 2014.

Το πλεόνασμα αυτό εξασφαλίστηκε, κυρίως, χάριν της αύξησης εισπραξιμότητας του Φ.Π.Α, χάριν της είσπραξης αυξημένων φόρων από την εθελούσια αποκάλυψη που σήμερα έφερε βεβαιωμένους φόρους πάνω από 550 εκατομμύρια και παίρνει και παράταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, αλλά και χάριν της αύξησης εσόδων -μικρότερων από αυτά που θα θέλαμε- από τη φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο και λοιπά. Γι΄ αυτό ακριβώς και το κοινωνικό πλεόνασμα φτάνει στο 1,1 δισ. ευρώ.

Για το 2018, θα έχουμε πλέον των 720 εκατομμυρίων ευρώ για το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης, άλλα 320 εκατομμύρια για την προστασία των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, τα οποία εξασφαλίστηκαν από εξοικονόμηση δαπανών και από κωδικό σε κωδικό καταμέτρηση όλων των κωδικών του προϋπολογισμού.

Θα έχουμε επίσης 100 εκατ. για την προστασία της πρώτης κατοικίας, όπου γίνεται μεγάλη σπέκουλα για τους πλειστηριασμούς, ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι μέχρι αξία 300.000 ευρώ δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Ενώ σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις και επειδή ακριβώς μας λέτε ποιες είναι οι επενδύσεις, εγώ θα σας πω το ότι το 2018 το πάγιο κεφάλαιο από 4,3% θα διαμορφωθεί στο 12,6%, αλλά θα σας πω και ονομαστικά, ανεξάρτητα αν ξεκίνησαν επί των ημερών σας και συνεχίστηκαν και μετά, ποιες είναι αυτές που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν προχωρήσει.

Μιλάω για τη Cosco με 368,5 εκατ. ευρώ, τη Fraport με 1,2 δισ. και 400 εκατ. μελλοντικές επενδύσεις, τη British American Tobacco, τον ΟΤΕ 700 εκατ., τη Vodafone 500 εκατ., τη Philip Morris International 300 εκατ., τη Deutsche Invest Equity Partners Gimpy Beltezza Investments LTD Terminal Link SA, 1,1 δισ. για τη Θεσσαλονίκη και Mirum Hellas στην Ελούντα Κρήτης 408 εκατ. με 763 θέσεις εργασίας και δεν μιλάμε φυσικά για τα υπόλοιπα (Ελληνικό κ.λπ.), τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αυτή, λοιπόν, είναι η εικόνα της πραγματικής οικονομίας, αγαπητοί συνάδελφοι και ό,τι και να λέτε, κανένας, πλέον, δεν μπορεί να σας πιστέψει», κατέληξε ο Ν. Συρμαλένιος.

02/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Στην κατηγορία: Ελλάδα

Το ΕΚΑΒ είναι εδώ παρά τις δυσκολίες και τις προσπάθειες δημιουργίας αρνητικού κλίματος

Έκπληξη, απογοήτευση και ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητά του δημιουργεί τίτλος και δημοσίευμα τοπικών εφημερίδων και ιστοσελίδων, το οποίο μάλιστα αναπαράχθηκε αυτούσιο από περισσότερα του ενός κυκλαδίτικα ΜΜΕ, σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Ο γενικός τίτλος «Αεροδιακομιδές τέλος για φέτος από το ΕΚΑΒ. Εξέπνευσε η συμφωνία με τα ελικόπτερα» αφήνει σκόπιμα τον αναγνώστη να υποθέσει ότι το θέμα αφορά τις Κυκλάδες και συνεπώς να ανησυχήσει και να θυμώσει. Ο τίτλος όμως, όπως και το δημοσίευμα, δεν έχουν καμία σχέση με τις Κυκλάδες ούτε όμως και με την αλήθεια γενικότερα. Πρόκειται για τη θερινή, εποχιακή σύμβαση που κάνει το ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική (!) για να ενισχύσει κάθε καλοκαίρι τις ανάγκες επείγουσας διακομιδής ασθενών. Αυτή η σύμβαση έληξε, γιατί έτσι είχε προβλεφθεί! Η γενικότητα στη διατύπωση όμως δίνει την αίσθηση ότι το θέμα αφορά όλες τις αεροδιακομιδές.

Στις Κυκλάδες, το ΕΚΑΒ Κυκλάδων με το πτητικό του μέσο, ελικόπτερο πλήρως εξοπλισμένο ιατρικά και με συνοδό γιατρό του ΕΚΑΒ, εκτελεί κανονικά τις διακομιδές των επειγόντων από τα Νησιά, έχοντας σώσει δεκάδες ζωές σε ένα μόνο χρόνο. Διακομιδές που γίνονται με ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπρέπεια και ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά των Κυκλάδων. Και με δυσκολίες βέβαια, που αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση.

Επίσης, η στελέχωση των μονάδων υγείας στα νησιά συνεχίζεται σταθερά, με την ανάληψη καθηκόντων από Παιδίατρο στο Κ.Υ. Αμοργού μετά από τον παιδίατρο στο Κ.Υ Πάρου. Αυτές είναι σημαντικές και αληθινές ειδήσεις κυκλαδικού ενδιαφέροντος αφού απασχολούν τα τοπικά ΜΜΕ για χρόνια ως βασικές ελλείψεις στην ιατρική περίθαλψη των νησιών και θα έπρεπε να βρουν τη θέση τους ανάμεσα στους άλλους έντονους τίτλους εντύπων και ιστοσελίδων.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Κυκλάδες, 3-11-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην κατηγορία: Κυκλάδες

«μ’ αγγίζεις και χαμογελάς» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δώσει ο Μπάμπης Στόκας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο ΕΠΑΛ Παροικιάς.

Είσοδος 20 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλείο «Αναγέννηση»
Βιβλιοπωλείο «Πολύχρωμο»

Διοργάνωση: ΑΟ Πάρου, Δήμος Πάρου, Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου

 

Στην κατηγορία: Πολιτισμός

Την 02-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 22χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος χρησιμοποιώντας πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας επιχείρησε να ενταχθεί σε πρόγραμμα παροχής κοινωνικών επιδομάτων. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Στην κατηγορία: Κυκλάδες
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30