Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Items filtered by date: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 - ParosIn.gr

Το Νότιο Αιγαίο, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, ANUGA 2017

Μετά την SIAL στο Παρίσι και την Tutto Food στο Μιλάνο, τα νησιά της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, “κατακτούν” και την μεγάλη έκθεση της Κολωνίας

Πιστή στην εξωστρέφεια, ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής της και με στόχο την διείσδυση των τοπικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, συμμετέχει με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ANUGA 2017, που άνοιξε χθες τις πύλες της στην Κολωνία της Γερμανίας και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 290 εταιρειών - εκθετών από την Ελλάδα.

H ANUGA αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων και ποτών και διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας. Στην έκθεση του 2015 συμμετείχαν συνολικά 7.000 εκθέτες από 108 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000. Φέτος, τόσο οι συμμετοχές, όσο και οι επισκέπτες αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Η έκθεση αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για όλους εκείνους που επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα σε νέες αγορές και να συνάψουν ενδιαφέρουσες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους, αλλά και την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Το άνοιγμα της έκθεσης, χθες Κυριακή, έφερε τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, λόγω του εντυπωσιακού περιπτέρου, όπου οι παραγωγοί των νησιών παρουσιάζουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αγοραστών. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Νοτίου Αιγαίου είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Η παρουσία στο περίπτερο που φιλοξενεί τους συμμετέχοντες από το Νότιο Αιγαίο είναι εντυπωσιακή και δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς από Νάξο, Αστυπάλαια, Κέα, Σαντορίνη και Ρόδο, να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα όπως μέλι, λάδι, τυριά, κρασιά, αρτοποιήματα, μπισκότα από βελανίδια, φάβα, μελεκούνια κλπ, «κλέβοντας» για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις των επισκεπτών και δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα της κάθε περιοχής.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, είναι συνεχής, με τις συμμετοχές της να αποσπούν θερμότατες κριτικές.

Εκτός από την ANUGA, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει δώσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε παραγωγούς από τα νησιά της να συμμετάσχουν σε μεγάλες εκθεσιακές διοργανώσεις όπως η SIAL στο Παρίσι και η Tutto Food, στο Μιλάνο.

Στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές, να στηριχτεί και να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία των νησιών και να συνδεθεί ο τουρισμός με την γαστρονομία, που είναι και στρατηγικός στόχος της Περιφερειακής Αρχής, μέσα από τον τίτλο της Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019.

Ρόδος, 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.parosin.gr/details/date/2017/10/9#sigProId1f02757dcf

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 15256/09-10-2017

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου

γ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δ- Πάρου

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρ. 6 άρθρο 75 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείσθε την 13η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού από δωρεές (παρ. 1,περ.η του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010).

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση υπαίθριου εμπορίου.

Θέμα 4ο: Καθορισμός όρων της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων, τα οποία βρίσκονται στην Αγορά Παροικίας της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου, του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο: Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙ (Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης), του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση και κλαδονομή των δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο: Εγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Σεπτεμβρίου 2017 στον «Τσούπρο Δαυίδ - Χαρίλαο του Νικολάου» για την εργασία: «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Τακτικά Μέλη

1. Μάρκος Κωβαίος

2. Χριστόφορος Χρήστος

3. Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα

4. Μαρινόπουλος Αθανάσιος

5. Μαλινδρέτος Χαράλαμπος

6. Χανιώτη Μαρία

7. Βλαχογιάννης Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη

1. Πετρόπουλος Ιωάννης

2. Τριπολιτσιώτης Γεώργιος

3. Λουκής Γεώργιος

4. Ροκονίδας Κωνσταντίνος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Συνάντηση Γ. Χατζημάρκου και Γ. Λεονταρίτη με Ν. Παππά και Λ. Κρέτσο, για τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού και φορολογικού πλαισίου της χώρας

Τονίστηκε η ανάγκη να καταστεί η Ελλάδα το ίδιο ανταγωνιστική, όσο και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Ελευθέριο Κρέτσο, συναντήθηκαν σήμερα, στο Υπουργείο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού και φορολογικού πλαισίου της χώρας, στον τομέα των ψηφιακών παραγωγών, προκειμένου η Ελλάδα να μπορεί να καταστεί ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που διαθέτει, σε ένα τομέα ραγδαία ανερχόμενο, αυτόν των διεθνών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, με ιδιαίτερα μεγάλα οφέλη για την οικονομία της, μέσω της διεθνούς προβολής που συνεπάγεται και η οποία λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και σε βάθος χρόνου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τις χώρες που ήδη έχουν διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Steve Bernstein, ο οποίος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα σχέδια δημιουργίας Σχολής Κινηματογράφου και στούντιο παραγωγής οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο, καθώς και για τα εμπόδια που υπάρχουν στο φορολογικό πλαίσιο της χώρας και δεν επιτρέπουν την υλοποίηση των σχεδίων αυτών.

O Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στον Νόμο 4487/2017, περί της δημιουργίας θεσμικού πλαισίου για την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, που ψηφίστηκε πρόσφατα από το ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 8 Αυγούστου 2017.

Τόσο οι κκ Χατζημάρκος και Λεονταρίτης, όσο και ο κ. Bernstein, χαρακτήρισαν τον νέο νόμο ως ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα, έσπευσαν ωστόσο να τονίσουν ότι ο ανταγωνισμός από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, που διαθέτουν ειδικό θεσμικό πλαίσιο με πλήθος κινήτρων, είναι τέτοιος, που επιβάλει την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας, με την διαμόρφωση -πέραν του νομοθετικού- και ευνοϊκού φορολογικού περιβάλλοντος.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Ελευθέριος Κρέτσος συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο άμεσο μέλλον, στο πλαίσιο της οποίας θα εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις στα προβλήματα που σήμερα παρουσιάζονται και που θα επιτρέψουν να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που διαθέτουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και η χώρα συνολικά.

Ρόδος, 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

gia plaka

 

Κλαίνε και σπαράζουν σαν τις χήρες οι φιλόσοφοι του καφενείου της Παροικιάς.

Μόνο που τα κόλλυβα ξινίσανε αλλά οι χήρες κλαίνε ακόμη για τα κόλλυβα.

Κι αρχίσανε τα παραμύθια περί αφαλάτωσης και εγκαταλειμμένων εγκαταστάσεων.

Τα ‘λεγε ο καημένος ο Φραγκούλης αλλά ποιος Δήμαρχος τον άκουγε;

Βρωμήσανε οι μελέτες.

Τουλάχιστον τώρα βρέθηκε κάποιος τρελός να κάνει μελέτες και να υλοποιεί σε χρόνο ντε τε...

Γιατί καλές οι ιδέες αλλά όταν μένουν στα συρτάρια, στη ναφθαλίνη... πουφ βρωμίζουν.

Τα ‘γραψε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιώργος Τριπολιτσιώτης - Πολύστροφος, ο Δημοτικός Σύμβουλος:

«Ακούω και διαβάζω πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τόσα χρόνια είχαν αφήσει στη μοίρα τους την Αφαλάτωση -ένα χρηματοδοτούμενο έργο επί Σουφλιά- και τον κεντρικό αγωγό, οποίος κάθε καλοκαίρι είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί μέσα στη Παροικιά.

Και τώρα αντί να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη και συγχώρεση από τον Παριανό λαό και να πουν ένα μεγάλο μπράβο στη σημερινή Δημοτική Αρχή που έκανε τις μελέτες και ένταξε αυτά τα έργα στο ΕΣΠΑ, λένε λόγια παχιά και παρουσιάζουν τα έργα για δικά τους στα καφενεία και στο διαδίκτυο.

ΑΛΗΛΟΥΪΑ».

Βρε τους βγήκε από δεξιά, τους βρήκε από αριστερά και κουτούλησε στο κέντρο ο Βοςς Μάρκος.

4 μήνες λειτουργία αεροδρομίου, 4 μήνες θεατρική σκηνή ΕΠΑΛ, εγκαταλειμμένες παιδικές χαρές που τώρα ανακαινίστηκαν και πιστοποιήθηκαν, λιμάνι που ξεκάνει, κεντρικό δίκτυο ύδρευσης Παροικιάς, κουτουλουπου, κουτουλουπου.

Νισάφι πια Βοςς.

Σταμάτα να στεναχωρείς τ’ αγόρια.

Ο ΣΕΞΠΥΡ

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

(Συλλήψεις - Εξιχνιάσεις - Εξαρθρώσεις - Κατασχέσεις)

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2017, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου (Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α' και Β' Δωδεκανήσου):

α. Συνελήφθησαν συνολικά (911) άτομα και ειδικότερα:

• Για ληστεία: -2-
• Για κλοπή - διάρρηξη: -38-
• Για βιασμό: -1-
• Για μαστροπεία: -1-
• Για ναρκωτικά: -44-
• Για πλαστογραφία: -10-
• Για παραβάσεις σχετικά με τα όπλα: -4-
• Για καταδιωκτικά έγγραφα – Εντάλματα σύλληψης: -17-
• Για παράνομη είσοδο - διαμονή αλλοδαπών στη χώρα: -564-
• Για διακίνηση λαθρομεταναστών: -2-
• Για ενδοοικογενειακή βία: -10-
• Για αρχαιοκαπηλία: -3-
• Για άγρα πελατών: -2-
• Για λαθρεμπόριο-παραεμπόριο: -7-
• Για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: -15-
• Για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού: -9-
• Για παραβάσεις σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος: -9-
• Για λοιπά αδικήματα-παραβάσεις: -173-

β. Εξιχνιάσθηκαν μεταξύ άλλων (268) υποθέσεις και ειδικότερα:

• Απόπειρα ανθρωποκτονίας: -2-
• Βιασμού: -2-
• Ληστείας: -3-
• Κλοπής - Διάρρηξης: -52-
• Ναρκωτικών: -22-
• Παράνομης Οπλοκατοχής: -8-
• Πλαστογραφίας: -1-
• Απάτης: -1-
• Λοιπές: -177-

γ. Εξαρθρώθηκαν σπείρες που εμπλέκονταν σε υποθέσεις:

• Κλοπής - Διάρρηξης: -1-

δ. Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

• Ηρωίνη: -13- γραμμάρια
• Κοκαΐνη: -23- γραμμάρια
• Κάνναβη: -1- κιλά και -127- γραμμάρια
• Δενδρύλλια: -235-
• Ζυγαριές: -2-
• Μαχαίρια, ρόπαλα κλπ. : -9-
• Κυνηγετικά όπλα: -5-
• Πιστόλια, replica, περίστροφα, κρότου: -3-
• Φυσίγγια: -346-
• Οχήματα: -4-
• Χρηματικό ποσό: -65.543- ευρώ
• Παραχαραγμένα χαρτονομίσματα: -28-
• Πλαστά έγγραφα: -113-
• Είδη παραεμπορίου: -341-
• Κινητά τηλέφωνα: -18-
• Αρχαία αντικείμενα: -48-

ε. Βρέθηκαν κλεμμένα μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητα - δίκυκλα): -28-

Υπενθυμίζονται ενδεικτικά, σημαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν:

1. Την 01.09.2017 στη Μήλο διακριβώθηκε η εγκληματική δράση σπείρας που εξαπατούσε πολίτες με το πρόσχημα της νομιμοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών και ένταξης οικοδομικών εργασιών σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Υπολογίζεται ότι οι δράστες απέσπασαν πάνω από -74.700- ευρώ. Εξιχνιάστηκαν -8- περιπτώσεις απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος κάτοικων νησιού των Κυκλάδων
2. Την 01.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 59χρονος Βρετανός διεθνώς διωκόμενος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βρετανικών αρχών.
3. Την 13.09.2017 στη Ρόδο εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα που αποτελούνταν από δυο ξεχωριστές εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αποδομήθηκε ο πυρήνας δυο εγκληματικών οργανώσεων και συνελήφθησαν -7- μέλη τους, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμη -271- άτομα. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, οχήματα, χρήματα ποσά, κ.ά..
4. Την 14.09.2017 στη Νάξο συνελήφθη 27χρονος Αλβανός για κατοχή κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση. Κατασχέθηκαν -100- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -750- γραμμαρίων.
5. Την 15.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθησαν δυο Αλβανοί, 33 και 59 ετών, για κατοχή και καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Επιπλέον, ο 33χρονος διωκόταν με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου. Κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν συνολικά -235- δενδρύλλια και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
6. Την 16.09.2017 στην Κάλυμνο εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Συνελήφθησαν -6- ημεδαποί, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, δίκυκλο, χρηματικό ποσό -788- ευρώ κ.α..
7. Την 20.09.2017 στην Κάλυμνο συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Κατασχέθηκαν -96- γραμμάρια κάνναβης.
8. Την 22.09.2017 στη Μύκονο εξιχνιάστηκαν (9) περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες και εξοχικά καταλύματα. Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός, αρχηγικό μέλος σπείρας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων τριών συνεργών του. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών και χρηματικά ποσά. Υπολογίζεται ότι η αξία της λείας τους ανέρχεται στις 93.750 ευρώ.
9. Την 23.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός που επιχείρησε να παραδώσει ναρκωτικά σε 28χρονο αλλοδαπό κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον κρατούμενο.
10. Την 24.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός διωκόμενος για ναρκωτικά. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -8- ετών και χρηματική ποινή -20.000- ευρώ.
11. Την 25.09.2017 στη Θήρα συνελήφθη 37χρονος Ρουμάνος διεθνώς διωκόμενος για υπόθεση ληστείας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των πολωνικών αρχών.
12. Την 25.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 70χρονος Γερμανός διεθνώς διωκόμενος για υπόθεση απάτης. Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών.
13. Την 25.09.2017 στην Άνδρο συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν -59- γραμμάρια κάνναβης.
14. Την 26.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για κλοπές αντικειμένων από παραθεριστές.
15. Την 28.09.2017 στη Ρόδο συνελήφθη 26χρονος Βούλγαρος διωκόμενος για κλοπές που διέπραξε από κοινού με άλλους δράστες το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Νοέμβριο 2014 στη Ρόδο.

 

 

Στην κατηγορία: Ν. Αιγαίο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Αρ. πρωτ.: 15255/09-10 -2017

Προς:

α) Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

Κοιν.:

α) Αναπληρωματικά μέλη (όπως ο συνημμένος πίνακας αποδεκτών)

β) Ιστοσελίδα του Δήμου: www.paros.gr

γ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δήμου Πάρου

Πρόσκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση. Παρ. 6 άρθρο 75 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείσθε την 13η Οκτωβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης περί επιβολής διοικητικών κυρώσεων μετά από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Τακτικά Μέλη

1. Μάρκος Κωβαίος

2. Μικές Λεοντής

3. Αθανάσιος Μαρινόπουλος

4. Θεοδώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου

5. Χρήστος Χριστόφορος

6. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

7. Μαρία Χανιώτη

Αναπληρωματικά μέλη

1. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος

2. Πέτρος Ρούσσος

3. Ιωάννης Πετρόπουλος

4. Γεώργιος Τριπολιτσιώτης

5. Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική

Ενημερωτική ομιλία για την άνοια το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017. Για ραντεβού καλέστε στο 2284024110.

Για 200.000 Έλληνες με άνοια και νόσο Αλτσχάιμερ η καθημερινότητα είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο.

Κ.Π.Π.Α Δήμου Πάρου

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δήμο Αντιπάρου.

Τηλ: 22840 61570, 22840 28261

Fax: 22840 61218

 

22279961 687352378125291 5214664348484345475 n

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 14:33

Συνάντηση Φωτογραφικής Ομάδας Πάρου

Σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, 19:30-21:30 στο σπίτι του Δασκάλου.

Θυμίζουμε πως η εργασία είναι να φωτογραφήσουμε ένα αντικείμενο από τις 3 κατευθύνσεις φωτός. Σας παρακαλούμε να τις φέρετε σε usb stick.

Παράλληλα μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνοι, να φωτογραφίσουμε κάνοντας χρήση της τεχνικής "bracketing".

 

 

Στην κατηγορία: Κοινωνία

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75 Ν.3852/10)»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 10/10/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ασφάλιση του Δημοτικού Λεωφορείου με αρ. κυκλ. ΕΜΚ 9034.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

 

 

Στην κατηγορία: Πολιτική
  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« October 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31