Εκτυπώστε την σελίδα

«Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία»

22 Ιουνίου, 2019

Η Κατερίνα Μονογυιού «σαρώνει» τις Κυκλάδες και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες κάθε στιγμή. H υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ  επισημαίνει σε μήνυμά της προς τους Κυκλαδίτες: "Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είμαι υποψήφια στις Κυκλάδες με την Νέα Δημοκρατία . Πάντα στηριζόμουν στους απλούς πολίτες των νησιών των Κυκλάδων. Έτσι και τώρα εύχομαι να μου δώσουν την δύναμη με την ψήφο τους να εργαστώ για τον τόπο μου".

Ακολουθεί το μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού:

"Οι πολίτες θα δώσουν μία ακόμα πιό καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου.

Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι εθνικό και ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να εκφράσει την άποψη του για την διακυβέρνηση των τελευταίων 4,5 ετών με αποτέλεσμα να δώσει αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 7 Ιουλίου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία.

Το μήνυμα της κάλπης στις 26 Μαΐου ήταν τόσο ισχυρό που οδήγησε στην κατάρρευση την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στις εθνικές εκλογές πού ο Ελληνικός λαός επέβαλε , η Νέα Δημοκρατία θα εκφράσει την πρόοδο στη χώρα με αιχμή τις θέσεις της για την πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που απαιτεί μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις .

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να δώσει ανάσα στη μεσαία τάξη μειώνοντας τους φόρους και δημιουργώντας τις συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα της Ελληνικής Οικονομίας."

Μονογυιού Κατερίνα
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων

Last modified on Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 20:11