Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών: 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Σερίφου

16 Απριλίου, 2018

Μύκονος, 11-04-2018
Αρ. πρωτ. 48

2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
10ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Σερίφου

Το 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο μπήκε στην τελική του ευθεία.

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες με τις μετακινήσεις προς και από Σέριφο, γι' αυτό και το πρόγραμμά μας είναι λίγο διαφορετικό από τις άλλες φορές, όπως θα διαπιστώσετε!

Επίσης, θα σας ομολογήσουμε ότι είναι το δυσκολότερο συνέδριο, μέχρι σήμερα!!!

Ας το δούμε όμως θετικά, γιατί είμαστε γυναίκες και πρέπει να τα καταφέρουμε!!

ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: «Οι Κυκλαδίτισσες της προσφοράς και της δημιουργίας λένε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών».

ΤΟΠΟΣ: Σέριφος, 4-5-6 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Αίθουσα ΑΛΩΝΙ - Περιοχή Νενίτης - Χώρα Σερίφου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: 3 διανυκτερεύσεις

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ και ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

1. Δυο σύνεδροι - εκπρόσωποι ανά Σύλλογο, φιλοξενούνται δωρεάν. Η φιλοξενία περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, συμμετοχή στην εκδρομή και δυο δείπνα. Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση πέραν των τριών, χρεώνεται 30 ευρώ με πρωινό ανά άτομο.

2. Για επισκέπτες από τα νησιά, τιμή ανά άτομο:

Α. Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 120 ευρώ.

Β. Διαμονή σε μονόκλινο 150 ευρώ.

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, συμμετοχή στην εκδρομή και δυο δείπνα (χωρίς ποτά). Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση πέραν των τριών, χρεώνεται 30 ευρώ με πρωινό ανά άτομο.

ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ

Οι Σύνεδροι, ομιλητές, επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο ΔΟΡΚΑΣ και σε άλλα ξενοδοχεία, ανάλογα τις συμμετοχές.

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΝΗΣΙΩΝ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το πρόγραμμα δρομολογίων είναι εντελώς άβολο για τα περισσότερα νησιά. Κατόπιν πολλών συζητήσεων και αναζητήσεων, καταλήξαμε στα εξής:

Για την εξυπηρέτηση των νησιών Άνδρος, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος έχει ναυλωθεί το πλοίο NAXOS STAR, το οποίο θα φύγει από Νάουσα Πάρου στις 14.30’ και από την Σύρο στις 16.30’ με άφιξη στη Σέριφο στις 18.30’. Με αυτό το δρομολόγιο, πιθανόν να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν (μέσω Σύρου) και όσοι μετακινηθούν μέσω Πειραιά, διότι δεν υπάρχει την Πέμπτη δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος! Με αυτό τον τρόπο, τα νησιά γλυτώνουν μια τουλάχιστον διανυκτέρευση. Το εισιτήριο αυτού του δρομολογίου, θα είναι 30-40 ευρώ/άτομο. Όσο περισσότερες συμμετοχές έχουμε, τόσο πιο χαμηλό θα βγει το εισιτήριο. Επίσης αναζητούμε χορηγούς, για να μπορέσουμε να το μειώσουμε αναλόγως τη χορηγία.

Η επιστροφή από Σέριφο την Κυριακή έχει ως εξής:

Speed runner 14.45 προς Σίφνο και Μήλο
Σολωμός 15.10 προς Κύθνο και Πειραιά
Άρτεμις 17.40 προς Πάρο και Σύρο
Speedrunner 18.20 προς Πειραιά

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Παράλληλα με το Συνέδριο έχει προκηρυχθεί Καλλιτεχνικός Μαθητικός Διαγωνισμός Αφίσας και Σεναρίου, με θέμα την βία κατά των γυναικών, για μαθητές των Λυκείων των Κυκλάδων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου. Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία των νέων με την Ομοσπονδία και η προσέγγισή τους στο θέμα του Συνεδρίου.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου επίσης, το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) θα πραγματοποιήσει μονοήμερο Σεμινάριο, δικής του διοργάνωσης, το οποίο θα προσελκύσει επισκέπτες από όλες τις Κυκλάδες. Η διοργάνωση αυτή θα λειτουργήσει ενισχυτικά για το δικό μας Συνέδριο, καθώς θα δοθεί η ευκαιρία στους Κυκλαδίτες συμμετέχοντες, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να γνωρίσουν τις δράσεις και τους σκοπούς μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, είναι επισυναπτόμενο.

ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Κατόπιν επιθυμίας των Συλλόγων, η οποία εκφράστηκε στο Συνέδριο της Κύθνου, αποφασίστηκε, οι Σύλλογοι να μιλήσουν για τις προσδοκίες τους από τα ετήσια Πανκυκλαδικά Συνέδρια, καθώς και για τους στόχους και τα σχέδια που προσδοκούν να επεξεργαστεί και να υλοποιήσει η Ομοσπονδία.

Επίσης προτείνουμε, να τοποθετηθεί κάθε Σύλλογος επί του θέματος του Συνεδρίου, αναφέροντας πως εμφανίζεται και πως αντιμετωπίζεται η βία κατά γυναικών, σε κάθε νησί. Τι θέση παίρνουν οι Σύλλογοι και πως αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο, αυτό το τόσο δύσκολο και κοινωνικά κρυφό, θέμα της βίας;

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Υπεύθυνες: Φιλοξενίας Συνέδρων οι Άννα Βιττωρίου τηλ. 6942947865 και Ναταλία Παράσχου τηλ. 6973531925 και υπεύθυνη Ακτοπλοϊκών δρομολογίων η Βασούλα Ζωίλη τηλ. 6944473444.

Δηλώσεις συμμετοχής: Άνθούλα Θεοδωράκου τηλ. 697 479 2727 Βούλα Κάτρη τηλ. 694 850 0211 ή στο email της Ομοσπονδίας, ως απάντηση σε αυτό το email.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τράπεζες δεν υπάρχουν στη Σέριφο. Μόνο ΑΤΜ της ALPHA BANK.

Οριστική ημερομηνία κλεισίματος συμμετοχών 15 Απριλίου 2018.

Με τιμή
Η πρόεδρος Ο.μοσπονδίας Σλλόγων Γυναικών Κυκλάδων
Άννα Λοΐζου

 

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31