Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Συμπληρώστε το email σας
και μάθετε πρώτοι τα νέα μας

1ο Διεθνές Συνέδριο Λουτρακίου με θέμα την ανάπτυξη των υδροπλάνων και της κρουαζιέρας

19 Μαρτίου, 2019

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Λουτρακίου που είχε θέμα «ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ» και πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Μαρτίου συμμετείχε ενεργά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου Αντιπάρου με τον πρόεδρο του Κο. Σταύρο Καραχάλιο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου εκπροσωπώντας ουσιαστικά το Νότιο Αιγαίο είχε σημαντικές επαφές με εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον για την λειτουργία αλλά και το μεταφορικό έργο που αν όλα πάνε καλά αναμένεται να ξεκινήσει το 2020.

Μεταξύ των συναντήσεων στο περιθώριο του συνεδρίου έγιναν επαφές με άλλους πρόεδρους Λιμενικών Ταμείων όπως το ΛΤ του Λουτρακίου, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Κο. Λαμπρίδη όπου του τέθηκε το πολύ σημαντικό ζήτημα της υποστελέχωσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου, αλλά και με εταιρείες κρουαζιέρας όπως την Silver Cruises (που θα πραγματοποιήσει φέτος πρώτο test call στην Πάρο) αλλά και την Celestial Cruises που έκανε παρουσίαση για τις υποδομές που χρειάζονται για την έναρξη δρομολογίων.

Ειδήσεις parosin.gr

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου κος. Καραχάλιος δήλωσε ότι η Πάρος είναι μπροστά στις εξελίξεις με όραμα και στρατηγική. Ο τομέας της ανάπτυξης των υδατοδρομίων στο Νότιο Αιγαίο και την Πάρο θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη του νησιού και την άμεση διασυνδεσιμότητα του. Επίσης, ο τομέας της κρουαζιέρας μετά και την διαφαινόμενη επιστροφή των εταιρειών στην περιοχή αποτελεί άμεση προτεραιότητα μας όπου με προσεκτική και δομημένη στόχευση σε εταιρείες που θα ανταποκρίνονται στο luxury cruising θα αποτελέσει στρατηγικό στόχο μας. Ήδη η Silver Cruises θα πραγματοποιήσει πρώτο δοκιμαστικό call φέτος και συνεργαζόμαστε μαζί τους για να καλύψουμε τις απαιτήσεις και να κερδίσουμε μια σταθερή συνεργασία.

  1. Δημοφιλή
  2. Τελευταία
« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31